Re: Киев-Шаян. Какой маршрут выбрать?
Гости побывали у нас Жаль присоединился уже перед самим выездом из города - был занят.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Киев-Шаян. Какой маршрут выбрать?
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Гости побывали у нас Жаль присоединился уже перед самим выездом из города - был занят.
SySOP Женя, головне що приєднався
Всім, хто зміг виділити час на нас
Дуже було приємно новим знайомствам
З.И. Я вже вдома Сусанін ще лишився. Завтра планує назад.
Фотозвіт буде чуть пізніше, як тільки відфільтрую фото
мы уже дома. Добрались хорошо. Впечатлений - горы!!!! Отчет позже, как обработаем фотки и отоспимся...
Друзі в якому стані маршрут "Лвів-Свалява- Хуст-Сокирниця-Стеблівка-Шаян" планую на вихідні їхати з родиною на декілька днів?
Друзі в якому стані маршрут "Лвів-Свалява- Хуст-Сокирниця-Стеблівка-Шаян" планую на вихідні їхати з родиною на декілька днів?
Дорога М06 в хорошем состоянии.
На закарпатье одна нормальная дорога..
Зі Сваляви на Хуст ще трохи і дорога зникне. Довше і краще через Мукачево. Назад вертав через Міжгір'я, Воловець. Терпимо і цікавіше.
rk03, мені краще так ?
https://www.google.com.ua/maps/dir/%D0% … 798889!3e0
Александр007, rk03,Серинький Спасибі спробуємо!
rk03, мені краще так ?
https://www.google.com.ua/maps/dir/%D0% … 798889!3e0
Так буде найкомфортніше. Я їхав так
https://maps.google.com.ua/maps?ll=48.6 … mp;dg=ntvb
Коли зібрався? На лижі - рано, загаряти - пізно. На гриби?
Довше і краще через Мукачево
поддерживаю этот маршрут! Еще не факт что на много больше времени займет, но качество и ширина дороги - лучше.
Коли зібрався? На лижі - рано, загаряти - пізно. На гриби?
Планую бути в суботу. У школяра канікули, з морями не вийшло, треба трохи навантаження скинути.
Ще є кусок "Нижні ворота, Міжгір'я, Хуст" Я так розумію краще не рипатись, хоча на краєвиди хотілось би подивитись, колись на Синівірі в дитинстві фотоапарат покупав у воді.... зараз майже нічого не памятаю, малий був..
На лижі - рано, загаряти - пізно.
Зараз там теж красиво, а повітря яке чисте.....
Ми два роки поспіль саме в цю пору їздили... Нажаль цого року не получається....
А по маршруту, таки через Мукачево краще, хоча ми по незнанню їхвали через Саляву-Кушниця-Долгоє... дороги немає.....
Де плануєш зупинятись у Шаяні??
Де плануєш зупинятись у Шаяні??
Дружина видивилась сказала сюди "Приватна садиба «Перлина Закарпаття» " А я як подивився на мапу де "Шаян" трохи ще в шоці, думаю справимось, Крим брав, Буковель брав, Славське брав, і до Шаян домчимо...
Ще є кусок "Нижні ворота, Міжгір'я, Хуст" Я так розумію краще не рипатись, хоча на краєвиди хотілось би подивитись, колись на Синівірі в дитинстві фотоапарат покупав у воді.... зараз майже нічого не памятаю, малий був..
Кажу ж, дорога терпима. Краща ніж через Сваляву. А якщо ще й ностальгія мучить - гріх не заїхати. Коли ще нагода буде.
спробувати можна, стан дороги компенсують гарні краєвиди
трохи ще в шоці, думаю справимось,
Сусанин: "Додам, що дорога "туди" на моєму БК нарахувала 835 км, а у Лавріка 855 км... dntknw Де він іздив ще 20 км - ХЗ...."(с)
подробности посмотри тут: http://www.logan.in.ua/forum/topic12498 … hinku.html
думаю справимось
Справитесь
Ми двома екіпажами здається 13годин їхали....
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Киев-Шаян. Какой маршрут выбрать?
Згенеровано за 0.160 секунд(и), виконано 92 запитів