1 Відредаговано Lavrik (2015-10-02 12:27:37)

Тема: Lavrik & Logan

Всем привет kapitulation  storstark
После 4 лет и 6 месяцев и пробега в 180 000 км, чего-то захотелось завести бортовик vissla  vissla
Начну......
После 2-х лет владением и учебной езды по Киеву на ВАЗ-2101, решился на смену авто. За не имением денег crazy большого выбора не было. Смотрел только в сторону ВАЗ-2115 или Ланос nose_eat  Но однажды знакомый подвозил меня с женой, на то время (2007г.) малоизвестной машине Dacia Logan rock Но тогда особого вимания на нее не обратил (ехал на заднем сидении). Начал дальше искать варианты, но жена настояла, за что ей огромное спсибо grose , поехать в салон и подробно посмотреть машину, на которой нас подвозили.
В итоге взяли Логан (база tease  до сих пор локти кусаю dash1 ) в кредит на 7 лет shok  с нулевым взносом vissla  % $ годовых уже не помню.
Из салона (КийАвто) машину забрали 02.04.2007г. и надо же было такому случится, что 11.04. у меня ДР vissla Вот так неожиданно у меня получился шикарный подарок reta 
Общими усилиями с кредитом справились за 3,5 года rock  app
После "копейки" наверное около 2-3 месяцев был в эйфории от вождения.....

Где-то так все было vissla[/spoiler]

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

851

Re: Lavrik & Logan

Теж на лючку є 91, 95, 98...
urabus87, Юра, ще раз дякую за плафон...  upp  coffee

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
  0

852

ну тоді думаю ныче йому не буде ,  а я забув  сказати я до крыши  кубик з  плотного матерыалу приклеїв щоб при натискані   плафон упирався в кришу  і потолок не подавлювався

0

853

у меня то же самое. 1,6  2008.

Dacia Sandero 2008 K7M 1.6MPI -продано Renault Kangoo II 2013 K9K 90 -продано, Renault Clio III 2007 K4M801 DP0 110 - продано
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI-продано, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103, Sig Sauer MCX Spear-LT 9" 300blackout
  0

854

Бачив в профільній темі, та і не в перший раз міняю плафон, стріляні вже...  vissla

Синій мінерал.
  0

855

Lavrik, а чё ? плафоны шо долго не служать ?

0

856

сяся, (тьфу 3 раз) служать довго.... Просто одинарний поставив заднім пасажирам, а на перед з двома лампами...

Синій мінерал.
  0

857

Юрик, заправляй и не бойся. Я в 2008г 98 заливал где-то 3 месяца машину не узнать. На светофорах всегда первый.

Моя жизнь-мои правила... 
YAHOO!ею с наших дорог.
Трансфер Киев-Аэропорт-Киев
Opel Zafira b 6 мест
  0

858 Відредаговано Lavrik (2014-11-16 19:24:16)

Заправився до повного газом по 8.95  vissla
Підготовив літню резину для зберігання до слідуючого сезону. Камінці повиковирював, помив, селіконом намастив та в пакети заховав.
Як вияснилось, сьогодні День працівників радіо, телебачення та зв'язку.... А сусід по гаражу має до цого відношення, от трошки і  alc  alc  alc

Синій мінерал.
  0

859

Lavrik написав:

Як вияснилось, сьогодні День працівників радіо, телебачення та зв'язку...

тю ... я всю жизнь этот праздник 7 мая отмечал...

0

860 Відредаговано Lavrik (2014-11-16 19:28:37)

http://calendar.org.ua/uk/go/day/16-листопада-2014/

сяся написав:

я всю жизнь этот праздник 7 мая отмечал...

Як варіант....
16 листопада вшановується пам’ять святого Акепсима, Йосипа пресвітера і Аіфала диякона. У минулі часи помітили, що з цього дня починався льодостав. Якщо листопад до цього часу повністю завершиться, слід чекати суворої зими. У рибалок була своя прикмета: якщо на Акепсима перша риба зірветься з гачка, то улов буде не дуже вдалим.

Синій мінерал.
  0

861

Lavrik написав:

Підготовив літню резину

На слідуючих вихідних в планах підготовити акум до зими....

Синій мінерал.
  0

862

Lavrik, а . так его в 94 ввели , я такие молодые праздники не знаю .    З.Ы. - День 7 мая вошел в историю мировой науки и техники как День рождения радио. Именно в этот день в 1895 году на заседании Русского физико-химического общества российский физик Александр Степанович Попов выступил с докладом и демонстрацией созданного им первого в мире радиоприемника, осуществив первый сеанс радиосвязи. В 1945 году 7 мая в СССР широко праздновалось 50-летие со дня изобретения радио. В связи с этим, правительство страны приняло решение считать эту дату ежегодным Днем радио.

Источник: http://www.calend.ru/holidays/0/0/39/

0

863

Lavrik написав:

На слідуючих вихідних в планах підготовити акум до зими....

О ! а как это делать - моему акумулятору уже 4й год , опасаюс переживёт ли 4ю зиму ......

0

864

сяся написав:

я такие молодые праздники не знаю

Так нам, молодим, аби привід придумати для  storstark  alc

сяся написав:

а как это делать

Заміряю щільність електроліту, якщо потрібно буде добавлю та поставлю на зарядку...

Синій мінерал.
  0

865

Lavrik написав:
сяся написав:

я такие молодые праздники не знаю

Так нам, молодим, аби привід придумати для  storstark  alc

ну  дак !  чем болше праздников тем больше оффициальных поводов для  alc

Lavrik написав:
сяся написав:

а как это делать

Заміряю щільність електроліту, якщо потрібно буде добавлю та поставлю на зарядку...

понял  . я так делать пока не могу , значит ехаю в АТП к аккумуляторщику ...   crazy_pilot    Lavrik,   coffee

0

866

Lavrik написав:

Як вияснилось, сьогодні День працівників радіо, телебачення та зв'язку...

а мне не позвонил.. гад ты smile

Dacia Sandero 2008 K7M 1.6MPI -продано Renault Kangoo II 2013 K9K 90 -продано, Renault Clio III 2007 K4M801 DP0 110 - продано
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI-продано, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
  0

867 Відредаговано Lavrik (2015-01-19 13:02:48)

Давненько не відписувався, та особливо немає про що писати. Пройдено планове ТО, як газове так і звичайне.
Автівка справно виконує свої обов"язки, а просто так щось ковирятись, то холодновато. Салонний плафон, придбаний у Юри urabus87 чекає свого часу.

Lavrik написав:

в планах підготовити акум до зими....

Акум таки провірив і просто поставив на підзарядку, хоча думав прийдеться дозапраляти, але заміри були у допусках.
У -24С, авто заводилось легко.
Дякуючи Сусаніну  storstark  на вихідних була зроблена страховка ГО, яка обійшлась у 427грн.68коп. У минулому році була 180грн.
Катаємось далі  crazy_pilot

Синій мінерал.
  0

868 Відредаговано Александр007 (2015-01-19 13:22:28)

Lavrik написав:

Пройдено планове ТО, як газове так і звичайне.

цену  написать  smoke

Киев
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+  Дастер 1.5,  110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
  0

869

А що писати, звичайне (масло+два фільтра+діогностика ходової) - 550грн, газове (два фільтра+діагностика системи) - 180грн

Синій мінерал.
  0

870

286000км
На вихідних зробив ТО. Заміна масла, масл. та повітряного фільтрів+диагностика ходової
За все 600грн.
На підході заміна ПТК, напевно на вихідних поміняю, якщо _AlexSander_,  мені їх вишле  smoke
Також зробив балансування коліс, тільки одне було в нормі, інші три трошки підкорегували "грузиками".
А взагалі, авто у відмінному стані  upp
Катаємось далі  crazy_pilot

Синій мінерал.
  0

871

Lavrik написав:

286000км
На вихідних зробив ТО. Заміна масла, масл. та повітряного фільтрів+диагностика ходової
За все 600грн.

Це за роботу? Чи включаючи матеріали (фільтри та олива)?

Logan II 1,6 чип-тюн, ГБО
С уважением, Александр
  0

872

Ціна за матеріали та роботу.

Синій мінерал.
  0

873

Юра, отправил сегодня.

0
Спасибо сказали: Lavrik1

874

_AlexSander_, дякую за оперативність  coffee

Синій мінерал.
  0

875

reta

0