Дядя Федор написав:Вы - множите слухи и домыслы
В мене таке враження що ми живемо в різних країнах...
Про фірму яка торгує військове майно привів доказ. Дзвоніть і закажіть собі БРДМ, БТР або краще Т-64, бо для такого Хоми невіруючого кращої техніки годі і думати.
Про свій візит у воєкомат можу без проблем привести доказ - повістку із печаттю і підписом (якщо це звичайно для вас доказ, може я гуру в фотошопі). Але якщо я викладу свою повістку чи не стане вам соромно?
Про своїх знайоми добровольців без проблем приведу (ролик по ТСН, стаття у фактах, некролог в районці).
Про 1000 долярів откупної від АТО навіть в ТСН говорили. Невже ви думаєте що в нас дешевше чи дорожче?
Про глобальне воровство у військових тилових частинах періодично говорять і по ТСН і інших передачах. Невже є підстави мені не вірити. Причини чому не буду піднімати бучу привів, чітко і конкретно. Причин не вірити словам інженера в мене не має, працюємо не один рік. Ну не можу я за руку потягти 55 річного інженера у військову прокуратуру, і не можу без його дозволу світити його на всю Україну. не можу і все. Може ви б таке і зробили, я не буду.
А інше звичайно я придумав. Я брехун. В АТО гинуть тільки сини начальників, і самі начальники. Слова бронь в Україні немає. Самооборона - найбільш військово здатний підрозділ в ЗСУ станом на березень 2015 року.
Що ще я повинен признати за дійсність..?
Логан 1,6 2010 р.в. Laureat був.
Зараз ВАЗ 2102 1979 р.в.
0