1

Тема: Куплю прошивку під 95 бензин

Власне сабж.  Зараз стоїть газова прошивка, на ній на бензині їздити ніззя, корекції в бензомозгах уходять в космос. На сток вертатись не хочу )

Тому цейво, куплю прошивку під 95-й.  Не для комерційного використання, онлі для себе.  Галєтто є, спробую прошитись сам, їхати у львів чі київ спеціально для цього - зараз не маю можливості.

renault laguna grandtour 1.5dci
  0

2

Re: Куплю прошивку під 95 бензин

Сань, ты котлету свою проверил бы для начала.

Dacia Sandero 2008 K7M 1.6MPI -продано Renault Kangoo II 2013 K9K 90 -продано, Renault Clio III 2007 K4M801 DP0 110 - продано
VW Golf IV GT 2004 1.9TDI арендовано-повернуто
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103
  0

3

ну от якраз на вихідних буду пробувать ))

0

4

santhe, ти точно перевірив все ГБО, скидав корекції ЕБУ, налаштовані карти і все інше...

Logan MCV 1.6 2011+ГБО Zenit Pro+OBD, KME Gold, Hana Red, повна шумоізоляція і шикарні сидіння на електриці від Sport BMW+підігрів+компресорна бокова підтрима+ шини Michelin Primacy 4
  0

5

Серинький написав:

santhe, ти точно перевірив все ГБО, скидав корекції ЕБУ, налаштовані карти і все інше...

Не зрозумів питання якшо чесно.   На газу - все більш менш ок,  власне до газової паульсовської прошивки в мене нема жодних претензій, якщо їздити тільки на газу.  Але зараз в мене є необхідність іноді їздити пару сотень кілометрів суто на бензині.  (необхідність ніяк не пов"язана із технічним станом авто, просто так складається)
Тому і хочу прошивку універсальну, якшо можна так сказати.

0

6

santhe написав:

є необхідність іноді їздити пару сотень кілометрів суто на бензині.

Через ГБО бензину прибуває і тре виїздити.

Blue MCV 1,6 Ambiance 2008  LPG 190Мм (15.08.2017)
  0

7

Вот ещё раз и подтверждается моё мнение,что прошивка под газ "от лукавого", совершенно пропадает возможность ездить на бензине !

Тише едешь-меньше должен.
  0

8

rk03 написав:
santhe написав:

є необхідність іноді їздити пару сотень кілометрів суто на бензині.

Через ГБО бензину прибуває і тре виїздити.

big_smile  big_smile  big_smile

Насправді - ні.  Просто зараз  буваю в місцях, в яких хочу їздить онлі з пустим балоном.  Ну і ще є нюанси.

Як варіант - може відправити сам ЕБУ комусь з наших прошивальщіків новою поштою? Реально таке?

Я прошивався у львові, але блін старчєска пам"ять і я не можу знайти зараз - в кого. Та й було то років 4 мабуть назад  dumbom

0

9

www.logan.in.ua/forum/user3829.html
Нє?

0

10

Тут скоріше якісь проблеми в настройці ГБО, або в самій бензиновій частині.
Їздив раніше на газовій прошивці Паулюса, недавно перейшов на розхвалену ГАЗОВУ від SVV. В обидвох корекції на бензі поводились нормально.

Renault Logan 1.6 Expression, 2011
  0
Спасибо сказали: _AlexSander_1

11

rk03 написав:

www.logan.in.ua/forum/user3829.html
Нє?

точно, він!  дякую!

написав йому в лічку - чі можна йому відправити ЕБУ і кіко то буде стоїть ))

0

12

Сконтактувались, питання вирішимо.

--------------------------------------------------------------------------------
Чіп-тюнінг іномарок у Львові
http://rn-tuning.com.ua
  0

13

santhe написав:

точно, він!  дякую!

Ну якщо у Львові чіпурився, то ніхто, крім...

0

14

rk03, ти думаєш що справа в пршивці?

Slider написав:

на розхвалену ГАЗОВУ від SVV. В обидвох корекції на бензі поводились нормально.

Де чіпувалися? яка різниця в прошивках?

Logan MCV 1.6 2011+ГБО Zenit Pro+OBD, KME Gold, Hana Red, повна шумоізоляція і шикарні сидіння на електриці від Sport BMW+підігрів+компресорна бокова підтрима+ шини Michelin Primacy 4
  0

15

aleksandriec написав:

Вот ещё раз и подтверждается моё мнение,что прошивка под газ "от лукавого", совершенно пропадает возможность ездить на бензине !

вот вопрос возник от-сюда: А что если высокооктанового залить бенза - ну типа 98-го хорошего.. как себя лошади поведут?

0

16

nik_nik написав:
aleksandriec написав:

вот вопрос возник от-сюда: А что если высокооктанового залить бенза - ну типа 98-го хорошего.. как себя лошади поведут?

Всё зависит от двигателя, вот здесь немного теории с практикой.

http://www.zr.ru/content/articles/78947 … yj-benzin/

Dacia Logan 1.6 Laureate 2007г. ГБО Stag 4 Eco. Tomasetto AT09. Hana 2000
"Так называемые парадоксы автора, шокирующие читателя, находятся часто не в книге автора, а в голове читателя." Ф.Ницше
Вера - это не наличие каких-то особых знаний, а лишь отсутствие элементарных...
То что в страна в жопе - ещё не повод самому превращаться в говно.
  0
Спасибо сказали: nik_nik1

17

Серинький написав:

яка різниця в прошивках?

Якщо взяти сток і прошивку від Паулюса, то різниця була досить помітною. Вже важко згадати як машина їхала на стоковій, але на Паулюса здається стало більш еластично, дещо краще в динаміці. Сказати що стала зовсім інша машина (як дехто пише) важко, коли сідаєш дійсно в іншу (не багато вищу класом) то це в будь якому випадку відчуваєш, а тут просто дещо комфортніше. Можливо на 1.4 буде більша різниця. В мене 1.6, то "маємо що маємо".
Десь з весни цього року перейшов на прошивку SVV (також газову). Можливо тому що їзда в основному газ, то різниці відчутної не помітив. Єдине що тішить пропали подьоргування в районі 2000 обертів. Але і тут неоднозначність, так як з перешивкою на SVV зайнявся більш серйозно самостійною настройкою ГБО. Можливо раніше була в цьому проблема (ГБО як не як впливає на їзду на бензині, принаймі до зміни адаптації)

0
Спасибо сказали: Сіренький1

18

Slider, теж дьоргає на 2000. Шо газ, шо бенз. ВВ вся підміняна. Газ правлений у всі боки. Схиляюсь до прошиви.

0

19

Глянь в момент подьоргувань на мап і короткострокову. В мене дьоргало коли мап низький (мало педаль тисну smile) і з стабільною, або повільно наростаючою нагрузкою. В цей момент короткострокова йшла в +50...+60. Для тесту дати більший коеф. газу в цей режим, і якщо не поможе то все ж проблема в софті.
Зараз таких задирів немаю, може тому і не дьоргає. П.С. Вже було капец як дістало. Жінка питала що з машиною, а сам не знав що і відповісти )

0

20

хлопці, до речі, а яке розрєженіє у впускному колєкторі у вас показує?

0

21

Slider, коефом газу не можу - до МАПа жодної прив'язки. Тільки до обертів. На 3 і 4 передачах при б-я навантаженні. Грався в РПМі. Безрезультатно.
santhe, 0,29-0.33бар. >0,4 вже зле (на стоці).

0

22

мої газовщики казали що в мене 0.4-0.45

чому - хз, в яку сторону рить - непонятно

0

23

Подсос или неправильная врезка

Dacia Sandero 2008 K7M 1.6MPI -продано Renault Kangoo II 2013 K9K 90 -продано, Renault Clio III 2007 K4M801 DP0 110 - продано
VW Golf IV GT 2004 1.9TDI арендовано-повернуто
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103
  0

24

підключав дим машину - подсоса не видно (

0

25

Або дохлий МАП. Дросель не розсвердлений як у Санька?

0