Тема: задні підкрильники
купив і не поставив задні підкрильники ) для логана 2013+ можливо когось інтересують
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → задні підкрильники
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
купив і не поставив задні підкрильники ) для логана 2013+ можливо когось інтересують
аби сандеро мегалокер чи новолайн
аби сандеро мегалокер чи новолайн
щось я не поняв ))) переведіть будласка )))
Скільки, і чому не поставили? Хто виробник?
дешевше магазину , не поставив бо треба підьомника, з демкрату погано и забив на них ) а от виробник завтра подивлюсь
дешевше магазину , не поставив бо треба підьомника, з демкрату погано и забив на них ) а от виробник завтра подивлюсь
Бронь до вияснення. І всетаки яка ціна, можна в ПП.
Блииин, только два дня назад купил задние подкрылки от мегалокер. Брал по 155 за каждый
угу Україна-Харків Мегалокер ( ну якщо 155 то думаю по 100 норм )
JUK, на підкрилках чітко вказано що це для Логана 2013?
угу рено логан 2013 , я їду в Тернопіль (з Теребовлі) в понеділок до офіціалів регулювати клапани можливо тиб підскочив і забрав їх якщо вони тобі потрібні
Пару задніх підкрилків можна взяти і за 180 грн. наприклад тут http://kiev.ko.olx.ua/obyavlenie/podkry … cjchH.html
або тут но вже за 200 http://upcar.com.ua/podkrilki/podkrilki … sht-zadnie
Гнати машину з Кременця в Тернопіль заради підкрилків мені також не дуже вигідно, вийдуть в два рази дороще , хіба що поштою, якщо зійдемось на ціні.
без проблем , вони дешеві закажи плиз через інет
можна закрити тему
смотря какой производитель
без проблем , вони дешеві закажи плиз через інет
Якщо не секрет, то за скільки і де Ви їх купляли. Колись брав комплект за 290 грн. Правда задні всунули від попереднього логана. Зараз просто переглянув що пропонує дядько гугл по цінах, вибрав самі дешеві варіанти. Навіщо так зразу кардинально
можна закрити тему
. Без обід
JUK написав:без проблем , вони дешеві закажи плиз через інет
Якщо не секрет, то за скільки і де Ви їх купляли. Колись брав комплект за 290 грн. Правда задні всунули від попереднього логана. Зараз просто переглянув що пропонує дядько гугл по цінах, вибрав самі дешеві варіанти. Навіщо так зразу кардинально
JUK написав:можна закрити тему
. Без обід
купляв кажись ще в 13 році або початок 14 ))))) скільки не памятаю, а обіжатись ?)))) за що )))))
Как и обещал JUK после установки подкрылков выкладываю фото того, что получилось. Делал все самостоятельно и в первый раз, так что что вышло, то вышло.
Сначала обработал арки мастикой Битгум в три слоя. Подкрылки обклеил изнутри виброизоляцией в один слой. После высыхания мастики установил назад весь пластик: полуподкрылки, брызговики, защиту провода (АБС???). Подкрылки не прогревал, встали хорошо. Для установки разрезал в месте, расположенном за амортизатором (там еще выделанная текстура на подкрылке). Для амортизатора вырезал отверстие (на 1 см меньше чем выдавлено на подкрылке). При установке подкрылков саморезы закручивал только в штатные пластиковые элементы. Часть подкрылка задней стороны обрезал 1,5-2 см (по уровню штатного полуподкрылка). В передней части немного подрезал для красоты. В конце скрепил две части подкрылка по разрезу за амортизатором. Для этого использовал саморез и отрезанную полоску от подкрылка. Подкрылки встали не идеально, со стороны двери получился небольшой зазор 3-5 мм. Будем считать что это для вентиляции и чтобы подкрылок не стирал краску с арки крыла.
1. Правый задний
2. Левый задний
В ходе работ также разобрал передний штатный подкрылок, внутри промазал мастикой, подкрылок проклеил в один слой виброй.
Эфект меня поразил - шум от трения шин об асфальт снизился в 2-3 раза. Я доволен
блин ну неужели на производстве так сложно выдавить под крепление штатными шпильками , я в который раз разочарован в наших производителях аксесуаров
угу гарно Спасиб за мануал ) мб і собі поставлю ато зимою сиплять всяку хню на наші бешені дороги
Неплохо получилось, а таки нужны бо у меня до грунта уже стерлась краса сзади на стыке бампера и метала Нда наверное тоже все мавилить или хз че делать. Поставить и себе что ли такие подкрылки если не вкручивал саморезы в кузов.
в аксесуарах, на оф сайте , появились подкрылки вроди
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → задні підкрильники
Згенеровано за 0.132 секунд(и), виконано 95 запитів