Re: Как снять бампер рено логан 2013 для установки сетки
верхние должны подходить, а вот нижние нет
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Как снять бампер рено логан 2013 для установки сетки
JUK написав:а тут Росія виробник
а шо там не так ? не подходят на другую сборку ?
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 02-08-2015 22:38:20[/merge_posts_bbcode]
понял спс.
Вот лекала для вырезания правильных кусков на Логан 2013
только верх, а низ надо проверить, на росийском другой бампер
Дивився я на цю решітку..... перше, що вона російська, а друге там ціна буде гривень 800. Це занадто. Варіант з простою сіткою виходить 200 грн., це верхня частина і нижня. Короче не варта вона своіх грошей
перше, що вона російська,
нк ето хорошо , значить качественная , вот
только верх, а низ надо проверить, на росийском другой бампер
это плохо , не подойдёть .
den87 написав:перше, що вона російська,
нк ето хорошо , значить качественная , вот
urabus87 написав:только верх, а низ надо проверить, на росийском другой бампер
это плохо , не подойдёть .
Не згоден, що російська значить якісна, бред. Тим паче як писали вище вона на іхні авто, на наш бампер вона не стане, на низ.
Не згоден, що російська значить якісна, бред
не знаю напимер стараюсь инструмент покупать российский - недорогой и качественный , ну и конфеты ( я ужастный сластёна ) оличные , а вот что на румынские авто не подходит это да "минус большой " а на наши запорожцы это уж точно не подойдёт , согласен . я себе два типа сеток вставлял для защиты , всё равно блин шо то радиатор к замене движеться правда медленнее , но сцука движеться - условия эксплуатации всему виною
посмотрите как они плюются на сборку ваз, а ключи купил андермакс
Вот лекала для вырезания правильных кусков на Логан 2013
На наши Логаны 2013 эти лекала не подходят. Проверено. Перед установкой сетки вырезал по этим размерам из кусков обоев. Снял бампер, примерил, не подошло ни верх, ни низ. Пришлось резать поместу, прикладывая сетку к бамперу
den87 написав:Не згоден, що російська значить якісна, бред
не знаю напимер стараюсь инструмент покупать российский - недорогой и качественный , ну и конфеты ( я ужастный сластёна ) оличные , а вот что на румынские авто не подходит это да "минус большой " а на наши запорожцы это уж точно не подойдёт , согласен . я себе два типа сеток вставлял для защиты , всё равно блин шо то радиатор к замене движеться правда медленнее , но сцука движеться - условия эксплуатации всему виною
Був в мене колись ВАЗ, не дуже добрі згадки про якість росавтопрома, хоча запчастини брав іхні рідні, це не поспориш, але інструмент, раз на раз не приходиться, іноді краще взяти хороший китай чим росію, вже перевірив неодноразово. Хоча є і якісні товари, згоден...
Підкажіть пліз чи знімається верхня решітка без бампера ? (під капотом 4 болти, чи ще десь тримається?)
Підкажіть пліз чи знімається верхня решітка без бампера ? (під капотом 4 болти, чи ще десь тримається?)
У меня не вышло, снимал с бампером. Там просто.
Андрей, у тебя машина другая )
Андрей, у тебя машина другая )
Таки ой, не обратил внимания на подпись.
можливо хтось ставив сітку на верхню решітку (окремо), щоб я дурно не ковиряв )
1. Пост №4 на першій стр. цієї теми - варіант без зняття бампера повністю.
2. Не шукайте легких шляхів. Знімається бампер повністю легко, без ями.
3. На нижню частину сітка теж потрібна.
. Удачі Вам.
1. Пост №4 на першій стр. цієї теми - варіант без зняття бампера повністю.
. Удачі Вам.
я би навіть більше сказав, що в основному в нижній частині і потрібна сітка, так як більша частина каміння летить там і швидше буде скинути бампер чим довбатися , та і якісніше буде
joakim написав:1. Пост №4 на першій стр. цієї теми - варіант без зняття бампера повністю.
. Удачі Вам.я би навіть більше сказав, що в основному в нижній частині і потрібна сітка, так як більша частина каміння летить там і швидше буде скинути бампер чим довбатися , та і якісніше буде
+1000
Нижню частину на зиму, я взавгалі закриваю наглухо, вирізаною з рекламного щита ( піноплен, плівка з двох сторін) планкою. Захист радіатора від солі. Вигляд правда дурацкий - голови фламінго.
joakim, одягнеш - давай фото. Поржем.
Нижню частину на зиму, я взавгалі закриваю наглухо, вирізаною з рекламного щита ( піноплен, плівка з двох сторін) планкою. Захист радіатора від солі. Вигляд правда дурацкий - голови фламінго.
так оклей черным оракалом, будет не так в глаза бросатся
Временное - самое постоянное. Как синяя изолента.
Чтобы поставить сетку в нижнюю решетку, совсем не обязательно снимать бампер. В свое время купил вот такую сетку:
Открутил снизу 4 болта плюс еще все, что держит низ, отогнул его (низ) и просунул внутрь поочередно две одинаковых половины сетки, вырезанной по месту, закрепил черными стяжками. Результат:
Чтобы поставить сетку в нижнюю решетку, совсем не обязательно снимать бампер. В свое время купил вот такую сетку:
Открутил снизу 4 болта плюс еще все, что держит низ, отогнул его (низ) и просунул внутрь поочередно две одинаковых половины сетки, вырезанной по месту, закрепил черными стяжками. Результат:
прикольно, а почему две половины сетки , а не целую сетку? целая не пролазит?
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Как снять бампер рено логан 2013 для установки сетки
Згенеровано за 0.184 секунд(и), виконано 90 запитів