Re: Почём пропан в областях?
вог 10,59 (8,98
.... 10,84
New Koleos Dynamique Pack1 2.5 CVT - був.
Skoda Octavia 1.4 MT - є.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → Почём пропан в областях?
Сторінки Назад 1 … 71 72 73 74 75 … 206 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
вог 10,59 (8,98
.... 10,84
Ждем понижения.
В Киеве на бочках вроде застабилизировалась цена - 10,20. Ждем понижения.
Не факт. В опте уже 18000 грн/Т.. Похоже будем пока лезть вверх. Предпосылок преодолеть дефицит нет. Россия в 6 сократила продажу, стал на ремонт Мозырский НПЗ, а Речица стала отгружать пропан и бутан отдельно...Так что к сожалению если весной после скачка курса я был оптимистом и оказался прав, м ы киеве и 7.20 видели...То сейчас все не радужно..Будет колебаться между 11 и 12
Valerik, ты оптимист))) Еще летом я предсказывал на конец этого года 14...
Valerik, ты оптимист))) Еще летом я предсказывал на конец этого года 14...
Этого никогда не будет при сохранении цены на бензин около 20 грн. Просто если газ превышает 60% стоимости 1 л бензина , то им заправляться не выгодно и рынок газа начинает умирать...Сейчас порог 11.5..12.. Будет или дефицит на рынке, и будут держать цену до 12,или будут снова налажены поставки, тогда 9 увидим точно..
росто если газ превышает 60% стоимости 1 л бензина , то им заправляться не выгодно и рынок газа начинает умирать...
Ну не так. Зимой расход почти 1 к 1, очень выгодно в городе и на трассе при 110+. Кроме этого у газа есть другие плюсы. Если стоит установка то заправляться выгодно даже при 15.
Зимой расход почти 1 к 1
это потому-что бензина больше используется!!!
Если стоит установка то заправляться выгодно даже при 15.
а именно ?!
Сегодня утром Киев ул. Богатырская: -Socar 11.09, Smart 10.44 Okko 10.85
Поставки, дифицит...Мое может сговор бензомагнатов, так как газовиков сильно много развелось и продажи бенза сократились....
Тоже интересно. Вот обьясните мне, пожалуйста.
Допустим дефицит поставок. Тогда как повышение цены может уберечь от этого дефицита? Что, разве если цену поднять откуда неизвестно начнет пропан появляться? Как цена на него влияет на его количество?
Допустим дефицит поставок. Тогда как повышение цены может уберечь от этого дефицита? Что, разве если цену поднять откуда неизвестно начнет пропан появляться? Как цена на него влияет на его количество?
Повышение цены снижает спрос...
Повышение цены снижает спрос...
стопудово , азбука капитализьма .
"Півцарства за коня".
Пропана не те щоб зовсім немає - тоді б ціна не грала ніякої ролі. Він є, але його менше.
Якщо Вам потрібен пропан, і він коштуватиме 15 гривень, Ви матюкатиметеся, але купите, бо нікуди діватися. А хтось не купить. Тому пропан буде в продажі.
Коли якийсь товар хватають, як гарячі пиріжки, продавець піднімає ціну. Щоб більше взяти за той же товар.
Потім може виявитися так, що пропан іде погано, бо ціна така, що мало купують. А тут свіжий підвозять. Не виливати ж? Тому опускають ціну, щоб продати старий і залити свіжий.
Опустилася ціна - почали купувати навіть ті, кого, за виразом Райкіна, ми не любим (мініатюра про діфціт).
Пропан швидко зникає з продажу, тому знову піднімають ціну.
На власному прикладі: Коли ціна на пропан була 7 гривень, я міг собі дозволити через тиждень їхати в село. Дві поїздки по 500 км, або по 40 л газу, або по 280 грн за поїздку, з врахуванням попутчиків та привезених харчів мені було вигідно.
Коли газ стане по 14 гривень, буду їздити раз на місяць. Тобто, 40 літрів залишиться у продавця. Значить, зникне дефіцит.
Допустим дефицит поставок. Тогда как повышение цены может уберечь от этого дефицита? Что, разве если цену поднять откуда неизвестно начнет пропан появляться? Как цена на него влияет на его количество?7
Наприклад потреба ринку в пропані 100т.тонн на день, а на аукціонах виставляють всього 7т. тонн. Купити хочуть всі. Навіщо мені потрібна АЗС без пропану? Я не хочу втрачати 5тис грн на день. (реальний дохід однієї АЗГС в моєму місті). Без газу сидіти не вигідно тому і мушу боротися на аукціоні. Та сама ситуація зі споживачами - їм опалювати будинок потрібно (в кого опалення на зрідженому). Дефіцит є 100% - декілька днів на АЗС не було пропану. Таким чином ціна росте до поки одному вже їздити дорого , іншому дешевше взяти машину дуба, а моєму колегі їздити на бензині бо в нього 2ге покоління і витрата зараз 15газу проти 10л бензину.
Росія повинна скоро налагодити поставки - ми і так споживання природного зменшуємо, а тут ще й зріджений став. Його фізично зберігати багато не можливо.
П.С. Сам сьогодні на роботу пішки 20хв.туди+20назад = 40хвили прогулянки і вільних від авто думок. Раджу всім.
П.С. Сам сьогодні на роботу пішки 20хв.туди+20назад = 40хвили прогулянки і вільних від авто думок. Раджу всім.
Ну так уж и всем мну от подьезда до рабочего места 108км.300м.
Сам сьогодні на роботу пішки 20хв.туди+20назад = 40хвили прогулянки і вільних від авто думок. Раджу всім.
Для этого приятное дополнение браслет от Стаса
Don Kortes, вже задумався давно. Поки є більш необхідні речі та і надмірної ваги ніби немає 195/95.
Заправился, вспомнился старый анекдот.
Формула водки - Н_блядь_10_20
А я вчора під Білою Церквою на БРСМ заправився по 9.79 при ціні 10.59.
Якісь скидки по картці набігли аж 80 коп. І сам не знаю, чому.
Так що при нинішніх цінах ціною нижче 10 гривень можна тішитися.
195/95
Последние полгода заправляюсь на одной и той же заправке. Газ всегда пахнет газом (после заправки, когда пистолет вынимают). А вот вчера заправился - запах тухлой капусты.
Кто знает, как это объяснить? Изменился парфюмчик, который специально добавляют в газ, птому что сам газ без запаха? Или уже наконец-то стали использовать украинский газ? )))
п.с. думал хреновый какой-то газ, но по машине разницы нет. Расход точно такой же, как и был на обычном газе.
Газ з Прилук....
На бочках 10,45
На бочках 10,45
на Отрадном 10-20
на Отрадном 10-20
тогда мы идем к вам
Сторінки Назад 1 … 71 72 73 74 75 … 206 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → Почём пропан в областях?
Згенеровано за 0.348 секунд(и), виконано 75 запитів