Re: Мій сніговик (БЖ ficus)
шо то дорого я ТО2 делал такое же на аисе, 1500 грн вышло без фильра салона, правда масла у меня 3 литра. и вопрос свечи с заменой оригиналы 650 дорого? типа на 30 тыс надо менять
Бортовой журнал
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Мій сніговик (БЖ ficus)
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
шо то дорого я ТО2 делал такое же на аисе, 1500 грн вышло без фильра салона, правда масла у меня 3 литра. и вопрос свечи с заменой оригиналы 650 дорого? типа на 30 тыс надо менять
козаки в мене дизель
козаки в мене дизель
Так по количеству масла и вообще цене ТО как раз понятно...
а ну если дизель то нормально. подпись тебе нннадо))) как у нас)) мы хлопцы на 1.6 как динозавры)))
політ нормальний 10250 навіть накатав розхід впав з 6,3-6,2 на 5,6-5,8
завівся барабашка при відкритті дверей(після певного простою не на центральному)з"являється незначний шум шкрегіт в динаміках,такий як наче хтось крутить ручку гучності старого радіо це продовжується близько 5-15сек
крім ковриків все інше оригінал
хто що думає з цього приводу
возможно гдето контакт плохой
можливо але запалювання вимкнено магнітола вимкнена
аааа обратите внимание, стрелки тахометра и спидометра при этом опускаются ? и переодичность, например через 12 мин после выключения зажигания ?
щойно сходив до авто жодна стрілка (непоколибима)
звук з"являється після простою і відразу після відкривання двирей надалі якщо закрити та відкрити звука немає
странно, у меня только шуршаший звук одновременно с опусканием стрелки ( где то около 2 мм )
з"являється незначний шум шкрегіт в динаміках
Катушка динамика трется о магнит. Возможно от сырости ее ведет. Либо туда песчинка попала. Вылечил подобное в динамике на задней полке. Для чего немного подрезал мембрану в районе катушки и вытрусил мусор.
странно, у меня только шуршаший звук одновременно с опусканием стрелки ( где то около 2 мм )
У меня тоже стрелки так опускаются, только не ясно, почему...
питание отрубается,
політ нормальний 10250 навіть накатав
розхід впав з 6,3-6,2 на 5,6-5,8
завівся барабашка при відкритті дверей(після певного простою не на центральному)з"являється незначний шум шкрегіт в динаміках,такий як наче хтось крутить ручку гучності старого радіо це продовжується близько 5-15сек![]()
крім ковриків все інше оригінал
хто що думає з цього приводу
если машина с климатом то не переживай, это нормально, открывается заборная заслонка после долгово простоя.
если машина с климатом то не переживай, это нормально, открывается заборная заслонка после долгово простоя
дуже вдячний за відповідь, реально сьогодні вранці відкрив відкрив двері тай прислухаюсь а там дзюзьки звук знизу панелі
їдем далі!!!
дуже вдячний за відповідь, реально сьогодні вранці відкрив відкрив двері тай прислухаюсь а там дзюзьки звук знизу панелі
їдем далі!!!
сьогодні завів після двох днів простою на вулиці під дощем писк ролика
вчора не втримався засвітив другу задню туманку,та запхнув діод в багажник
вчора не втримався засвітив другу задню туманку,та запхнув діод в багажник
в смысле светодиод для подсветки ?
замінив лампу на діод у фонарі що знаходиться в багажнику
http://i.piccy.info/i9/88ed4cd1dfea0431 … 103_1_.jpg
urabus87,
urabus87 ЯК ЦЕ ТИ ЗРОБИВ?
1. открыл твою картинку
2. на картинке нажал правую клавишу, скопировать адресс ссылки
3. нажал кнопку над полем куда пишу сообщение называется img ( 10 с лева ) и вставил ссылку
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Мій сніговик (БЖ ficus)
Згенеровано за 0.176 секунд(и), виконано 90 запитів