Re: Logan Sphinx
Для того что бы насадка на глушитель не торчала сильно из-под бампера, можно было бы глушитель отрезать на немного нажевкой по металлу... :imho:
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Logan Sphinx
Для того что бы насадка на глушитель не торчала сильно из-под бампера, можно было бы глушитель отрезать на немного нажевкой по металлу... :imho:
Сьогодні була дефектовка - надефектували (фотки на 1 сторінці) 7500 грн. :shok: :shok2:
СтраХУЙтеся :censored:
Отаке :D
Удачі...
До речі ще купив насадку на глушник "беззвучну"
Что значит "беззвучну", сколько стоит?
Сьогодні була дефектовка - надефектували (фотки на 1 сторінці) 7500 грн.
ты случайно лишний 0 не приписал?
за что такие деньги?
судя по фото пострадала только одна задняя дверка.
тут на рихтовку и полную перекраску до 1000 грн уйдет!
или я шо-то не догоняю!?
А нас на сервісе наверно так:
Дверки на замену ,
2) снять
3) поставить
4 покрасить
5 ) повесить назад
и.т.д.т.п. вот на 7500 и насчитали ---- а покраска очень дорого ВОТ....такие вот дела!!!
На сервиве не рихтуют , здесь все на замену....наверное...
Sphinx написав:Сьогодні була дефектовка - надефектували (фотки на 1 сторінці) 7500 грн.
ты случайно лишний 0 не приписал?
за что такие деньги?
судя по фото пострадала только одна задняя дверка.
тут на рихтовку и полную перекраску до 1000 грн уйдет!
или я шо-то не догоняю!?
Я так теж спочатку думав.
Але! самі деталі стоять 1823,07 грн.
А робота з нормогодинами - 4381,32 грн.
+ ПДВ 1240,88 = 7445,27
На сервиве не рихтуют , здесь все на замену....наверное...
100%
Sphinx написав:До речі ще купив насадку на глушник "беззвучну"
Что значит "беззвучну", сколько стоит?
Це означає що вона не "ричить" як у "гонсчегов" :crazypilot:
Ціна питання 25 грн.
Може модельки знайду Логанів.
моделек полно в арме-моторз, так что и ехать никуда не надо.
Сьогодні їхав по трасі Черкаси-Київ 216 км, спалено близько 12 літрів бензину при 5.5/100км. Швидкість тримав в районі 100-120
ЧЧЧЧЧудово :upp: якщо їхати удвох дешевше ніж на маршрутці. :upp: :upp: :upp:
Логан рулить :crazypilot:
Нечекав
Да. Непогано. Я їхав в неділю з Черкас в Киїів, то вийшло близько 7,5 літрів на 100 км, але їхав зі швидкістю 120-140 плюс постійні обгони з розгоном до 100-110 на 4-й. Але радує, що дорогу зробили більш-меньш нормально. Якби ще об'їздну навколо Переяслава поремонтували, то було б взагалі чудово
деталі стоять 1823,07 грн.
+ ПДВ 1240,88 = 7445,27
Жирненькая дефектовочка,где делал? :app: Где страховался?Страховая согласна оплатить?
Sphinx написав:деталі стоять 1823,07 грн.
+ ПДВ 1240,88 = 7445,27Жирненькая дефектовочка,где делал? :app: Где страховался?Страховая согласна оплатить?
Дефектовка: Кий Авто :dumbom:
Страхова: Універсальна - згодна.
SphinxЗгодна,то добре...Відпиши,коли все закінчиться!
Чего смешного ?
почитайте тему http://logan.in.ua/viewtopic.php?id=298&p=2 пост 48...... и не обежайте пожалуста женщин...
Дзеркало купував в АТЛ - ціна питання 27 грн. щось там копійок. Універсальне - кріпиться на усе
Сохранилась ли возможность переключать зеркало в ночной режим после установки панорамного?
Sphinx написав:Дзеркало купував в АТЛ - ціна питання 27 грн. щось там копійок. Універсальне - кріпиться на усе
Сохранилась ли возможность переключать зеркало в ночной режим после установки панорамного?
Що ні то ні. Вчора їхав вночі - нормально.
Якщо машина затонована, т цей режим не потрібен - перевіряв після тонування! Ще жодного разу не вмикав ночний режим :crazypilot: Все видно і в одночас ніхто тебе не сліпить ні в бокові джеркала, ні в центральне :upp: :smoke:
Але якщо не затонована автівка, тоді - капець :dash: :dash: :dash: Особливо як прижучить задній дільним :babruysk: :censored:
Кельт
Я настолько привык к ночному режиму, что даже тонировка не спасает...
Завтра віддавати свого коня назад до стойла :grater: . Як все закінчиться віпишусь з фотками про якість проведених робіт . Побажайте вдачі.
Доречі пройшов 1983 км. Витрата палива радує 5.5 по трасі, від 7 до 8 у місті. Купив компресор для накачки шин :download: .
Ще залишилося затонуватися, обшкірити руля та КПП (ну дуже жиррррно :upp: ), і поставити вітровики. Отаке. :D
обшкірити руля та КПП
А где и по чем? Я тоже об этом подумываю...
Sphinx написав:обшкірити руля та КПП
А где и по чем? Я тоже об этом подумываю...
Близько 70 уев
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Logan Sphinx
Згенеровано за 0.235 секунд(и), виконано 92 запитів