Re: Придурки на дорогах....
Они сами себя наказывают.
![crazy_pilot](https://logan.in.ua/forum/img/smilies/crazy_pilot.gif)
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Придурки на дорогах....
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Они сами себя наказывают.
Вставляю 5 копійок :focus:
Придурків, що переміщуються без сигналу повороту в лівий ряд, надивилась в пробках на Південному мосту. Сигналю.... довго і з емоціями... доки не ввімкнуть сигнал повороту. Одному такому (на синьому ланосі) довелось пару хвилин ще й показувати, де у нього лампочка повинна моргати... :crazy1: Його щастя, що він все ж утримався від вилізання з машини і обмежився невдоволеною пикою з питанням типу "А шо такоє?" :fool: Вагова категорі була нерівною і явно не на його користь....
Найбільше мене дратують "джигіти" на газельках, жигулях і інш., що обганяють по обочині зі швидкістю понад 80-90км/год!!!! Крім побитого камінцями лобового скла, одного разу отримала рівномірно покритий півсантиметровим шаром грязюки кузов, як справа, так і зліва!!!! (Він просто проїхався по калюжі на обочині) Лобове скло відмити на місці не змогла!!!! Від розпачу і такої образи ледве не розплакалась!!! Так і їхала додому... Але спочатку наздогнала його фольксваген і, на жаль, тільки знаками і жестами показала все, що про нього подумала....
З того часу ЗАВЖДИ, коли бачу спробу обігнати мене по обочині, сигналю і показую нецензурні жести.... на жаль, не допомагає. :dash:
Разве это Ибица? По-моему это Seat Altea.
Упс а в етом ты прав...И чего я так на Ибицу переключился...
Думал машинисты его будут бить в конце.
Зараз це тіпа "модно" (((( Не розуміє цих придурків
Не розуміє цих придурків
Як взагалі можна було додуматись залізти електровозу на сцепку і як туди можна пролізти? Вони скоро будуть в колісних парах до вісей коліс(не знаю як називаеться штанга яка зєднує два колеса в поїзді) скотчем примотуватись.Дибіли,мля...
Там тормозные магистрали и прочие важные узлы. На такой скорости ...
Как говорится: "горбатого могила исправит"
Как говорится: "горбатого могила исправит"
Не исправит. В конце он хочет продолжать.
https://www.youtube.com/watch?v=hIIs1y9mufo
Starosta написав:Как говорится: "горбатого могила исправит"
https://www.youtube.com/watch?v=hIIs1y9mufo
Когда говорят о могиле, обычно имеют в виду то, что он уже физически этого сделать не сможет (по крайней мере не в этой жизни)
Этих придурков нужно в МОРГи направлять.На исправительные работы,санитарами.Мож дури то и поубавится.
пьяных не меньше...
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Придурки на дорогах....
Згенеровано за 0.173 секунд(и), виконано 94 запитів