Re: Программа "Логан - попутчик"
Серёж, мимо меня?
VW Golf IV GT 2004 1.9TDI арендовано-повернуто
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Программа "Логан - попутчик"
Сторінки Назад 1 … 29 30 31 32 33 … 39 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Серёж, мимо меня?
_AlexSander_, Саня не мимо! Недоіду трошки. В Дніпро тиди і назат.
куме, вы падлюка
_AlexSander_, тю ви що зобідились? Давай в Дніпрі стрілканемось. Все ж ближче чим Луцьк.
в Днепр выскочить не смогу, увы
28.02 Луцьк - Киів! В столиці перебуватиму до 4.03. Любий кіпіш, крім голоду, вітаю!
Любий кіпіш
Кіпіш, думаю, влаштуємо коли на виставку приїдеш
Lavrik, так я і цей раз на виставку!
на цю не можу....
Lavrik, я розумію, цеж ТОЙ берег Києва!!! Відрядження оформ , чи за тобою авто прислати?
Що за виставка, якщо не секрет?
Martlet, будівельна
Хоч Лаврик и "морозиться", але впевнений що щось намутимо разом!!!
цеж ТОЙ берег Києва!
щось намутимо разом!!
Ну да, тобі відрядження оформляти не потрібно, близенько....
Сусанин, до чого толковий чоловік!
тобі відрядження оформляти не потрібно,
я з такого приводу ще й відпустку візьму!!!
В сьогоднішньому стані , моєму і кума, прошу , винити лавріка і сусаніна!!!!
Не тому, що іх небуло поряд! А тому, що іх не бцло поряд!!!
Десь з територіі троі, ваші птах і граб!
В сьогоднішньому стані
Краще щоб я був у такому стані як ви з кумом..... Робота вчора вимотала...
19.03.16 Днепропетровск-Полтава-Киев-Ровно-Львов-Трускавец, обратно 01.04.16, если что то не на пол багажника, передам
Юджин, Попробуй автовагон на жд. Логан седан стоит 970 грн + билеты в купе. авто нужно сдать к 9 утра на вокзале в 11 20 поезд стартует и прибывает в 6 утра. в 7 утра уже в авто. график вт, чт, сб из Днепра и ср, пт, вск из Львова.
Багажное отделение (056) 793-52-62
17.03 четверг поздно вечером Киев - Львов, 21.03 понедельник после обеда - Львов - Киев. Туда-обратно поездом!
Сусанин, Льоха, ну ти нормальний?
Я з 17,03 у відпустці, але повинен бути по 22,03 в м. Стрий, за 70км від Львова.
Вирватись ніяк, треба за старенькою бабусею подоглядати, бо мама в відрядження їде на цей час.
В Львові теща з дітьми залишається.
Це, вроді, вже не перший раз така фігня получається.
В Львові теща
То нехай з тещею зустрінеться, та привіт передасть
Попробуй автовагон на жд. Логан седан стоит 970 грн + билеты в купе. авто нужно сдать к 9 утра на вокзале в 11 20 поезд стартует и прибывает в 6 утра. в 7 утра уже в авто. график вт, чт, сб из Днепра и ср, пт, вск из Львова. Багажное отделение (056) 793-52-62
Спасибо, узнавал вроде 1508грн, к тому же нас 2 взрослых +2 детей, оба водителя, хочу детям Киев показать, майдан, дворец президента, верховну раду, кабмин и в Межигорье на экскурсию.
Льоха, ну ти нормальний?
Завжди вважав що "нормальний" !!!
Олеже, я проїздом через Львів, але в самому місці буду тільки в пїятницю 18 марта з ранку до обіду. Це тільки дорога туда-обратно, може кому шось передати...
Сторінки Назад 1 … 29 30 31 32 33 … 39 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Программа "Логан - попутчик"
Згенеровано за 0.166 секунд(и), виконано 83 запитів