Re: Программа "Логан - попутчик"
Підкажіть будь-ласка, чи їздив хтось не давно на Санкт-Петербург, як дорога кудою краще їхати?
Виїзд з Київської області.
Чи краще взагалі поїздом?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Программа "Логан - попутчик"
Сторінки Назад 1 … 30 31 32 33 34 … 39 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Підкажіть будь-ласка, чи їздив хтось не давно на Санкт-Петербург, як дорога кудою краще їхати?
Виїзд з Київської області.
Я до "сусідів" давненько не катався, та на мою думку, краще все ж таки потягом, ніж авто, а ліпше геть без них, (сусідів).
maple написав:Чи краще взагалі поїздом?
Я до "сусідів" давненько не катався, та на мою думку, краще все ж таки потягом, ніж авто, а ліпше геть без них, (сусідів).
Та отож і я сумніваюся на рахунок автопоїздки. Але що поробиш до кума в гості треба з їздити. Потягом дійсно краща ідея.
Звичайно паровозом краще, але складність полягає у тому, що прямого сполучення Київ-СП вже немає. Можна через МСК. Наприклад http://ua.tutu.travel/poezda/rasp_d.php … 16.03.2016
20.03 Луцьк- Киів. Місце дислокаціі вул. Щербакова. В Києві до 26.03 , потім додому.
Деяким деятєлям хочу нагадати, що вул. Щербакова значно ближче до Бучі ніж стм Лівобережна, да да , це сторона Києва , яка значно ближща до Бучі!
Деяким деятєлям
Ваш тонкий намьек пойнят!!!!
добавляю! 18.03 из Львова еду в Прагу, отуда в Вену 20.03 и обратно через Будапешт во Львов. Кому-то что-то надо передать туда или сюда?
В Києві до 26.03 , потім додому.
Так може 25.03. посидимо на дорожку
Lavrik, Волиньська торсида на виїзді, приймає виклик!(!! І хоча , ми їдемо на день пізніше!!!! У пятн цю , готові до любих випробувань! Слава Волині!!!!
Ptah,
http://www.logan.in.ua/forum/post569323.html#p569323
Завтра (після обіду) планую прокататись по маршруту:
Буча-Житомир-Любар Ст.Остропіль
03.03. у зворотньому напрямку.
Утром 30/04, Киев- Дубно- Кременец- Почаев. Обратно, по той же дороге 2/05, возможно с заездом в Тернополь.
Планируется поездка
04.06 Днепропетровск - Киев - Буча - Сарны
06.06 Обратно
Буча
Планируется поездка
06.06 Обратно
только груз берешь или пассажиров в том числе?
amendriy написав:Планируется поездка
06.06 Обратнотолько груз берешь или пассажиров в том числе?
Уточнил у отца. Место в багажнике точно будет что туда что обратно. За пассжиров пока не понятно. Возможно одного могу взять, но известно будет на следущей недели.
PS Еще добавился Лютіж. Гугл пишет, что Бучу нужно объехать. Как там дороги?
Как там дороги?
Київ-Лютіж-Демидів дорога шик...
Демидів-Гаврилівка теж добра
Гаврилівка-Бородянка там не катався, тому
что Бучу нужно объехать.
Шкода
посмотрел по гуглу разница в 7км. Так что Буча думаю будет на моем пути .
Київ-Лютіж-Демидів дорога шик
Не то чтоб шик. Узкая она, но гладкая. И село за селом идет
Буча думаю будет на моем пути
Лютіж-Демидів-Гостомель-Буча дорога добра.
из(через)Полтавы в Киев(и/или Бучу) кто поедет и сможет взять пару плоских стекол для авто, маякните плиз!!!
из(через)Полтавы в Киев(и/или Бучу)
Чуток раньше бы на недельку.
переправой
о какой переправе речь? Есть же сухопутный переход!
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-06-09 23:39:33[/merge_posts_bbcode]
Чуток раньше бы на недельку
это не спешно...
Всем привет подскажите, в пятницу еду с семьей в Крым как там сейчас с переправой, забронировали отель в Ялте и не хотелось бы как в прошлом году весь отпуск провести на переправе.
Парень не туда попал, или бот.
Тебе на logan.ru
Илья22Шутить захотел?
Илья22, специальный маршрут для тебя через переправу
Сторінки Назад 1 … 30 31 32 33 34 … 39 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Программа "Логан - попутчик"
Згенеровано за 0.221 секунд(и), виконано 86 запитів