Re: Летняя резина: советы, отзывы
Чому мені Мішлєн і подобається. В тестах майже ніколи не бувають на першому місті. Але завжди пілоти відмічають у них гарну керованість
Цікава думка
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Летняя резина: советы, отзывы
Сторінки Назад 1 … 74 75 76 77 78 … 134 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Чому мені Мішлєн і подобається. В тестах майже ніколи не бувають на першому місті. Але завжди пілоти відмічають у них гарну керованість
Цікава думка
Нужно закупить несколько комплектов резины.
І саме на тому сайті потрібно купувати, так???
І саме на тому сайті потрібно купувати, так??
Нє, на тому сайті їх потрібно продать
Вспоминаю родной узенький высокопрофильный барум.... Ощущение что сопротивление качению 0... Лужи рассекал на 130 без аквапланирования... По ямам как по кочкам... Эх...
ребят оживлю тему, на неделе буду покупать себе на лето новые покрышки
выбираю вот из этих трех:
KUMHO SENSE KR26
Bridgestone ECOPIA EP-150
Goodyear EfficientGrip Performance
помогите определиться , также подскажите, если я установлю размер 195/65/15 , вместо 185.., то добавиться устойчивость на дороге, но немного вырастет расход топлива так?
Больше никаких отличий вроде.....
также подскажите, если я установлю размер 195/65/15 , вместо 185
Поспрошайте у Ю.Лаврика - из знакомых логаноездов он точно на такого размера резине передвигается
Катаюсь вже другий сезон на
KUMHO SENSE KR26
в розмірі 195/65/15, подобається, розхід особливо не помінявся (ця шина має хороші показники по економії палива).
З плюсів, можна ставити трішки раніше і знімати пізніше ніж літню резину
добавиться устойчивость на дороге
при движении накатом останавливаться быстрее будет и внешний вид поинтереснее.
он точно на такого размера резине передвигается
А тут не вгадали літо у мене 195х60х15
Kvotren, із представленого списку, я б взяв, і планую на слідуючий сезон, Bridgestone ECOPIA EP-150.
Кумхо добротна резина, відкатав вже два к-та (КН-17 та докатую KU-31). Тиха, дорогу тримає дуже добре, як по сухому так і по мокрому асфільту. Тормозить теж не погано, хоча "в ноль" жодного разу не приходилось.
На рахунок висоти профіля, то тут кому як подобається. На 60 буде чуть жорсткіша, але не така валка як на 65.
Зимова Bridgestone (також вже другий к-кт) дуже сподобалась
также подскажите, если я установлю размер 195/65/15 , вместо 185..,
У меня машина стала тупее + 0,5 литра к расходу. Вернулся на 185
У меня машина стала тупее + 0,5 литра к расходу. Вернулся на 185
Подивіться на підпис у чоловіка
Renault Logan 1.6 MT Silver Line + ГБО+ЧИП+БК AlexSander
Я думаю особливо різниці не відчує
планую на слідуючий сезон, Bridgestone ECOPIA EP-150.
не поспішай... Як на мене далеко не краща модель. Із Бріджа краще Тюранзу 001. Для себе хочу Мішелін Савер +(не Росію). Зараз він дуже дорогий. Через місяць ніби має впасти в ціні.
не поспішай...
Ну це на даний момент. До осені може помінятись думка
Теж 195/60 15 катаю. Різниці в витраті пального не помітив, а от тримаєтьсч дороги краще.
Для тиз, хто хоче 195/65 15 застереження. З такими колесами буде спідометр показувати меньше реальної швидкості, що в світлі майбутнього обмеження +5км замість +20 не дуже приємно.
KUMHO SENSE KR26
помогите определиться , также подскажите, если я установлю размер 195/65/15 , вместо 185.., то добавиться устойчивость
1.KUMHO SENSE KR26 Мягкая, хорошо по грунтовке и можно на лето и при низких температурах без снега.
Мне более привлекательный вариант, стираться может быстрее, но лучше цепляется на неровной поверхности а это плюс.
из трех на первом месте
2.Bridgestone ECOPIA EP-150 для асфальта хороши, но не лучший вариант
3.Goodyear EfficientGrip Performance будут самые износостойкие, да слышал от ям могут быть грыжи
195/65/15 туже раскручиваться будет. если устойчивость то уже лучше 195/60/15 но будут дороже
185/65/15 для логана самый раз
Бюджетна модель, не Японія. Показники по тестам далекі.
По відгукам мого знайомого який має пряме відношення до шинномонтажу і гарно орієнтується в шинах - Goodyear "грижується".
спідометр показувати меньше реальної швидкості
В мене навпаки спідометр почав показувати правильніше, на 185/65/15 сильно завищував швидкість
Из этих трех купил бы первый вариант
Pusar, виробники з заводу на 5-10 завищують показники.
Pusar, виробники з заводу на 5-10 завищують показники.
Да я в курсі
Геть вже заплутали ,збирався на інший сезон купляти скати 195*65*15-розхід палива виросте.А хотілося б трохи вище по профілю ніж стокові 185,і краще тримають і комфортніші.Зараз такі дороги,що фури провалюються в півколеса в ті ями,що в же казати про Логан.
+0.5 бензину,звісно забагато...дизель менше братиме,динаміка мені не важлива-головне без пригод добратися до пункту призначення.
Clone-77,
195.65.15 более тяжелые и будут лупить сильнее на ямах.
это больше размер для шкоды или меган.
тяжелее больше отдача на кочках на скорости, управляемость станет хуже.
Clone-77, бери гуму з низьким опором коченню. Вона правда не дешева...
А взагалі я на легкосплавах і 195/60 їду по ямах особливо не переймаючись.
Clone-77, бери гуму з низьким опором коченню. Вона правда не дешева...
А взагалі я на легкосплавах і 195/60 їду по ямах особливо не переймаючись.
Інколи доводилось потрапляти у великі ями,особливо вночі....от тут серце і замирає-що буде з диском і підвіскою.
Більша(за шириною і по висоті)гума всеж поблажливіше до дисків і підвіски.
гума всеж поблажливіше до дисків і підвіски.
Не завжди. Попав якось в добрячу яму, диск (литий) в нормі, резина (195х60) теж витримала, а стойка потекла моментально
Сторінки Назад 1 … 74 75 76 77 78 … 134 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Летняя резина: советы, отзывы
Згенеровано за 0.203 секунд(и), виконано 74 запитів