1 Відредаговано Lavrik (2015-10-02 12:27:37)

Тема: Lavrik & Logan

Всем привет kapitulation  storstark
После 4 лет и 6 месяцев и пробега в 180 000 км, чего-то захотелось завести бортовик vissla  vissla
Начну......
После 2-х лет владением и учебной езды по Киеву на ВАЗ-2101, решился на смену авто. За не имением денег crazy большого выбора не было. Смотрел только в сторону ВАЗ-2115 или Ланос nose_eat  Но однажды знакомый подвозил меня с женой, на то время (2007г.) малоизвестной машине Dacia Logan rock Но тогда особого вимания на нее не обратил (ехал на заднем сидении). Начал дальше искать варианты, но жена настояла, за что ей огромное спсибо grose , поехать в салон и подробно посмотреть машину, на которой нас подвозили.
В итоге взяли Логан (база tease  до сих пор локти кусаю dash1 ) в кредит на 7 лет shok  с нулевым взносом vissla  % $ годовых уже не помню.
Из салона (КийАвто) машину забрали 02.04.2007г. и надо же было такому случится, что 11.04. у меня ДР vissla Вот так неожиданно у меня получился шикарный подарок reta 
Общими усилиями с кредитом справились за 3,5 года rock  app
После "копейки" наверное около 2-3 месяцев был в эйфории от вождения.....

Где-то так все было vissla[/spoiler]

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

1,126

Re: Lavrik & Logan

Aprox, так нові ще дорожче  nose_eat

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
  0

1,127

Lavrik написав:

н

а как цвет подбрали? Не по лючку бензобака? Или по их пробникам?

был: Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2006г.в. темнозеленый хамелеон. Общий пробег 171000 км.
Есть: Renault Logan Prestige 1.6 16 клапанов 2011г.в. белый лёд. Общий пробег 117000 км.
"у Ивана Сусанина не было жены, поэтому первое время в лесу поляки его побаивались..."
Финансовый консультант. My way it's my decision!
  0

1,128

По таблиці RAL. Підбирав сам.

Синій мінерал.
  0

1,129

На вихідних пройдено ТО із заміною всіх фільтрів. Свічки не чіпав, мінялись на попередньому ТО.
Після встановлення ГБО, за паливний фільтр щось забулося, і накатав на ньому 60ткм, темновата рідина звіти виливалась. Тепер буду через ТО міняти.
Також був замінений передній лівий ступічний підшиипник.
З початку року, поміняні всі ступічні по кругу.
Катаємось далі  crazy_pilot

Синій мінерал.
  0

1,130

Lavrik написав:

Катаємось далі

У меня давно для тебя лежит желтая пленка на ПТФ.... Когда заедешь? smile

Logan II 1,6 чип-тюн, ГБО
С уважением, Александр
  0

1,131

Якось потрібно час вибрати  coffee

Синій мінерал.
  0

1,132

Lavrik написав:

На вихідних пройдено ТО

сам без az74,  ото да ...

0

1,133

Якщо масло ще сам зможу замінити, то підшипник проблема.
До Сані далековато на кожне ТО кататись

Синій мінерал.
  0

1,134

Lavrik написав:

До Сані далековато на кожне ТО кататись

И надо заранее договариваться, чтоб мясо замариновалось как следует wink

Logan II 1,6 чип-тюн, ГБО
С уважением, Александр
  0
Спасибо сказали: Lavrik1

1,135

az74upp

Dacia Logan MCV Laureate 7місць 2008р.
  0

1,136

На вихідних, трапилась невеличка неприємність  sad
Після заправки авто газом (на постійній заправці) і пробігом у 5-7км, почало "трусити" автівкою так, що ось-ось заглохне. При переході на бензин, все працювало відмінно. Мотор гурчав рівномірно, їхало авто прекрасно....
....короче, на другому році життя та пробігу у 59ткм "вмер" датчик тиску та температури газу  vissla 
Сьогодні ранком заїхав до газовщиків, поміняли по гарантії  upp

А ще, хочу подякувати нашому газовому гуру Руслану rk0  rock  coffee якого я пів суботи мучив "лузерськими" питаннями....  nose_eat  Що вам сказати, буде толк з людини  wink  big_smile  upp  В телефонному режимі, на 90% вгадав причину збою системи  upp

Синій мінерал.
  0

1,137

Lavrik написав:

На вихідних, трапилась невеличка неприємність  sad
Після заправки авто газом (на постійній заправці) і пробігом у 5-7км, почало "трусити" автівкою так, що ось-ось заглохне. При переході на бензин, все працювало відмінно. Мотор гурчав рівномірно, їхало авто прекрасно....
....короче, на другому році життя та пробігу у 59ткм "вмер" датчик тиску та температури газу  vissla 
Сьогодні ранком заїхав до газовщиків, поміняли по гарантії  upp

А ще, хочу подякувати нашому газовому гуру Руслану rk0  rock  coffee якого я пів суботи мучив "лузерськими" питаннями....  nose_eat  Що вам сказати, буде толк з людини  wink  big_smile  upp  В телефонному режимі, на 90% вгадав причину збою системи  upp

Юра, подскажи, у каких газовщиков обслуживаешься?

Jeep Compass 4x4 2016г.в.
  0

1,138

На берестейці, (Василенка 1) можу дати координати

Синій мінерал.
  0

1,139

Lavrik написав:

Сьогодні ранком заїхав до газовщиків, поміняли по гарантії 

Юра, тебе 3 года гарантии дали?
Эта приблуда дурных стоит в случае чего...

Зим Газ-12 1958
Ваз 21063 1989
Dacia Logan 1.4 2006 - Renault Logan 1.6 2010
Renault Fluence 2011  1,6 16v
  0

1,140

samol написав:

тебе 3 года гарантии дали?

Гєна, ти чому не читаєш методички????  rtfm
У мене якраз був 2 пункт гарантійного обслуговування  nose_eat
[merge_posts_bbcode]Added: 24-05-2016 08:31:07[/merge_posts_bbcode]

sayrus написав:

у каких газовщиков обслуживаешься?

Lavrik написав:

На берестейц

Згадав про ще одних хлопців, трошки ближче до нас, у Гостомелі

Синій мінерал.
  0

1,141

Lavrik написав:

Гєна, ти чому не читаєш методички????  rtfm
У мене якраз був 2 пункт гарантійного обслуговування

Я то читаю. У меня 3 года прописана... А вдруг тебе 5 дали? )))

Зим Газ-12 1958
Ваз 21063 1989
Dacia Logan 1.4 2006 - Renault Logan 1.6 2010
Renault Fluence 2011  1,6 16v
  0

1,142

Ну я там трошки на інших умовах обслуговуюсь  vissla  nose_eat

Синій мінерал.
  0

1,143

Lavrik написав:

Згадав про ще одних хлопців, трошки ближче до нас, у Гостомелі

А дай мені контакти, будь-ласка, на майбутнє...

Jeep Compass 4x4 2016г.в.
  0

1,144

Закинув в пп

Синій мінерал.
  0

1,145

Освіжу трошки БЖ.
На днях різанув переднє колеща так, що аж корд пошкодило. На шиномонтажі заклеїли, але сказали шукати заміну. Повезло, знайшов пару доволі бистро, у Бучі, та ще і таку саму як і стоїть на авто, але у розмірі 195/65/15 (на авто 195/60/15). Але коли приїхав забирати, виявилось що резина 205/60/15. Вибору не було, забрав та поставив на задок. Візуально майже не замітна різниця. Докатаю сезон, а під осінь буду шукати "нове літо".
Потрошки збираю з/ч на слідуюче ТО, дороге буде зараза, із заміною ГРМ, але маю надію без помпи. Санька привіз свічки NGK VL-28 BKR6E, прикупив масла Elf 5W30, хочу спробувати.... Зчеплення вже проситься на заміну, але не знаю чи потягну все фінансово за один раз.
На вихідних мотнувся до батьків, витрата пально порадувала: 6.8л/100км газу. Швидкість 90-110км/год. Заправлявся на БРСМ (відкрилась нова за Бучею)
Стелла 9.99 Зі знижкою до повного+кава 8.67/л, слідуючий раз тільки до повного - 9.07/л.
А так, катаємось потихенько  crazy_pilot

Синій мінерал.
  0

1,146

Lavrik, який вже пробіг?

0

1,147

Lavrik написав:

прикупив масла Elf 5W30,

Кізяк....

Logan MCV 1.6 2011+ГБО Zenit Pro+OBD, KME Gold, Hana Red, повна шумоізоляція і шикарні сидіння на електриці від Sport BMW+підігрів+компресорна бокова підтрима+ шини Michelin Primacy 4
  0

1,148

Сіренький написав:

Кізяк....

Чому? Он Sash_KO катається і нормально.
Andriy1352, 334ткм

Синій мінерал.
  0

1,149

Lavrik, неслабо накатав! Чи то папєрєднік?)

0

1,150

Сам із салону))))

Синій мінерал.
  0