Zevs написав:О, а можешь дать определение троллинга, как ты это сам понимаешь ? Может мы о разных вещах говорим ?
Та годі тобі. Визначення троля в мережі знайдеш. Суть не в тому чим його обзивати. Що конкретно в його діях мене хвилює я вже, здається, аж надто відверто пояснював. І зараз, і минулого року...
От глянь, на форумі є інші громадяни РФ, які тут пишуть, і навколо яких не виникає ніяких срачів. Правда? Ну от, конкретно, із останніх активних, користувач 9892301. Чому навколо нього взагалі ніколи не виникає ніяких проблем? А тепер подивись на Аудитора. Хочеш сказати що весь срач навколо нього через таких "параноїків" як я? Так чому ж ніхто не займає 9892301?
Подивись правді в очі - Аудитор, так чи інакше, регулярно стає причиною срачів, в першу чергу політичних. Через нього навіть сваряться наші логановоди між собою. Отже, він в якійсь мірі навпаки роз'єднує нас, що прямо протиречить основній задачі цього форума (об'єднати логановодів, про що говориться п.1.1 правил форума). І не треба казати що ми самі такі - адже навколо 9892301 нічого подібного не виникає. Тому всетаки, причина в Аудиторі. І причина ця не в тому що він громадянин РФ. Він просто провокує інших конкретно тим що він тут пише.
Я не знаю чому він це робить. Я навіть не знаю чи він це робить свідомо. Але це факт. І причин дозволяти йому це робити я не бачу, адже він навіть не входить в категорію людей для яких цей форум існує (знову ж таки п.1.1). Так чому, не дивлячись на всю очевидну шкідливість, він досі тут? Йому досі дозволено тут писати? Та ще й у всіх гілках? Обмеж його доступ до закритого розділу політики, і хай там шо хоче робить. Але ж ти бачиш що відбувається коли він скрізь займається своїм? Чи не бачиш... хз...
Zevs написав:Я Вадима видел только на картинке - так что кумом он мне не может быть по определению
Та знаю, я знаю. Тим більше важко зрозуміти твою до нього прихильність, навіть всупереч правил форуму, і порядку на ньому. Чим він тобі такий цінний? Ти не відповіси, я знаю. Можливо знову сховаєшся за ту давню голосувалку про виключення Аудитора... Однак подібні рішення ти повинен приймати сам, дотримуючись правил. Але для Аудитора, звісно, ти завжди робиш винятки. Чому? Бо не кум? Та відповіді не буде... На жаль...
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0
Спасибо сказали: Yeka, alex.cver2