Тема: Не работает прикуриватель (гнездо)
Перестала фиксироваться зажигалка и, соответственно перестал от гнезда работать видеорегистратор. Что в подобном случае делать?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → Не работает прикуриватель (гнездо)
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Перестала фиксироваться зажигалка и, соответственно перестал от гнезда работать видеорегистратор. Что в подобном случае делать?
Что в подобном случае делать?
Предохранители проверял?
у меня был случай перегорел
Проверял, но не все. Не понятно, на котором он висит? Подскажите, пожалуйста.
Батик, там где мафон.
В том-то и дело, что магнитофон работает.
Ну тогда разобрать разъем и глянуть. Вообще регистратор удобнее где то отдельно завести.
Спасибо, завтра по взрослому расковыряю с тестером.
Батик, лучше взять сразу тройник и вывести в бардачок, это удобнее.
Разобрался. Перегорел предохранитель, т.к. плохо контачила клемма, а магнитофон продолжал работать, т.к. изначально я его подключил иначе. Всем спасибо.
Подскажите, а на новых Логанах по прежнему один предохранитель отвечает и за Медиа-Нав и за прикуриватель? А то Медиа-Нав работает , а прикуриватель нет. Вот думаю в какую сторону копать.
Knish, ні, на розетку підкурювача свій, окремий запобіжник. В мене вже горів і я його міняв. Запобіжник номер 38 в салоні.
Knish, ні, на розетку підкурювача свій, окремий запобіжник. В мене вже горів і я його міняв. Запобіжник номер 38 в салоні.
Спасибо. Получается он на 10А? Некоторые советуют вместо него ставить сразу на 15А. Стоит?
Knish, точно, 10А. На рахунок наскільки небезпечно ставити більшого, нічого не скажу. Питання скоріше до конструкторів авто. Хоча, тяжко повірити в те, що там проводка чи розетка згорять навіть від 30 ампер... Але це лише мені так здається. Собі я б більше за 10А не ставив. Якщо не хватає 120 ват потужності, краще подумати про живлення окремою проводкою. Я так думаю.
Спасибо. Получается он на 10А? Некоторые советуют вместо него ставить сразу на 15А. Стоит?
какой ёмкости огнетушитель в авто и сколько штук их ?
На всех автомобилях на гнездо прикуривателя стоит 15А. Не знаю почему цыгане нам на меди сэкономили.
Георгич,
это не экономия, а чтобы проводка не сгорела - безопасность.
прикуриватель если крутить замыкает вот и срабатывает защита
Георгич,
это не экономия, а чтобы проводка не сгорела - безопасность.
прикуриватель если крутить замыкает вот и срабатывает защита
Верно, это не экономия, это цыганское мегажлобство экономить на проводах. А те провода, что и проложены, то малого сечения.
Александр007, с Георгич, в вопросе ликтричества оччень хорошо разбираеться - и прально говорит былабы проводка расчсчитана на соотв.ток то и предстоял бы на 15 ибо в прикуриватель и компрессор подключают и прочие удобности и отдельно выделенная линия к подкуривателю , то биш розетке могла бы быть и посолиднее т.е.
почему цыгане нам на меди сэкономили.
в переводе на общедоступный звучит так : почему румынские производители логанов поставили провод медный многожильный меньшего сечения чем у других автомобилей .
Ну там вроді однакові дроти шо на склопідйомники, де запобіжник 30А, шо на підкурювач.
Ну там вроді однакові дроти шо на склопідйомники, де запобіжник 30А, шо на підкурювач.
Просто, я так понял, на этом форуме традиция обсирать рыно! А по делу или нет - не важно!
сяся, мерси
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-06-16 21:50:04[/merge_posts_bbcode]
традиция обсирать рыно
Обсирать не рыно, а обсирать тупорылых жлобов обсирать за их бездарность.
Для сравнения, почему в самых базовых и бюджетных моделях ВАГена, проложена ВСЯ проводка, и для доустановки любой заводской опции не нужно ничего перетягивать, добавлять, резать, паять?
Вспомним наши противотуманки, задние динамики и все все остальное (заглушек в торпеде полно, а провода где к ним?
заглушек в торпеде полно, а провода где к ним?
Ну, є провід з фішкою до кнопки ЕКО, а толку?
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-06-16 22:05:50[/merge_posts_bbcode]
Обсирать не рыно, а обсирать тупорылых жлобов обсирать за их бездарность.
Я так розумію, якість відповідає ціні.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-06-16 22:06:38[/merge_posts_bbcode]
в самых базовых и бюджетных моделях ВАГена,
Ну так вони і доржчі (в аналогічних комплектаціях). Хочеш те саме тільки дешевше? Так не буває...
... в переводе на общедоступный звучит так : почему румынские производители логанов поставили провод медный многожильный меньшего сечения чем у других автомобилей .
Ну це вже практично у всіх виробників- проводи на мінімумі допуску... досить багато сучасних МВ також скоро отримують проблеми з проводкою і не лише вони... Ну не вигідно, щоб довго працювало... Я підозрюю, що вже пішли по шляху виробників оргтехніки, коли чіп відрахував певну кількість копій і далі вже не друкує - хай клієнт купує новий картрідж чи принтер (при цьому ціна на картридж наближається до ціни принтера...). Сучасний автомобіль містить вже багато процесорів, які обмінюючись між собою через цифрову шину цілком можуть програмно підтримувати концепцію запланованого старіння і "парити мізки" клієнту, стимулюючи його похід в салон за новим авто. В світлі сучасного "дизельгейту" та інших фактів, щодо приховування виробниками справжньої інформації, такі підходи є більш ніж ймовірними...
Ну так вони і доржчі (в аналогічних комплектаціях).
Навіть не смішно - ЄСП в базі (ВАГ) і ЄСП не доступне (рино) - це аналогічні комплектації? Про якість металу та ЛФП-покріття навіть мовчу - тут різниця пропасть.
Навіть не смішно - ЄСП в базі (ВАГ) і ЄСП не доступне (рино) - це аналогічні комплектації?
Як це не доступне? Я тобі вже посилання на прайслисти Рено дав. Всеодно недоступно? Ну як знаєш... можливо в твоїй альтернативній реальності.
Про якість металу та ЛФП-покріття навіть мовчу - тут різниця пропасть.
Це не комплектація, а якість. Краще порівняй ціни на дизельний Рино, і дизельний ВАГ, тоді поговоримо про все решту. Ну або, наприклад, повнопривідний Рино, і аналогічне від ВАГа. Ну, або, наприклад, універсал від ВАГ, з не меньшим внутрішнім об'ємом як МЦВ.
Ще раз: при однаковій (ну, однакових на 100% не існує, так що при "аналогічній") комплектації, у ВАГа буде більша ціна, але і вища якість. І це логічно. Якби ВАГ за ті самі гроші давав однакову комплектацію і вищу якість ніж Рино, ніхто б Рино не купляв. Тим не меньше, в нас сімейство Логана стабільно займає верхні позиції рейтингів продаж. Просто тому, що більше машини, за меньше грошей. Ну а то що вона меньш якісна, з цим народ, очевидно, готовий змиритись.
Конкретно скажу про себе. Коли я брав Логана, одною з необхідних умов була наявність кондиціонера. Найдешевший ВАГ з кондиціонером був десь в 1.5 рази дорожчий. Переваги ВАГа, з іншої сторони, не були необхідними. Тому вибір пав на Логана. Факт - конкретно для мене він був кращим варіантом ніж будь-що, тоді пропоноване ВАГом, враховуючи ціни.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → Не работает прикуриватель (гнездо)
Згенеровано за 0.187 секунд(и), виконано 93 запитів