Aprox написав:Ровно наоборот! Чем сильнее продувает вентилятор, тем теплее будет воздух в дефлекторах при слабом кондее!
Еммм... Ну в мене навпаки - чим більші оберти, тим холодніше повітря. Хоча це може бути суб'єктивно, більше дує то здається що холодніше. Однак точно не тепліше воно. Максимум таке саме. Крім того дядько з Кліпом на сервісі (у офів), дивився тиск в кондиціонері, то він там збільшувався при збільшені швидкості дуйки (я хз чого так, без руля, впринципі мені по барабану
).
А в тебе робиться теплішим при збільшенні обертів?
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-06-19 21:51:35[/merge_posts_bbcode]
alex.cver написав:При том в Спорте нет ни запахов затхлости и тд,
Це може бути якщо там встановлений вугільний фільтр салону (або ще якийсь крутий, а не звичайна промакашка). Для Логанів теж є вугільні фільтри, але ціна там відповідна. Помню на якомусь попердньому ТО питав своїх, то вони сказали що таке дійсно є, і назвали ціну (вже непам'ятаю яка, але не мала), і коли вона мене не налякала, то вони почали ломатися шо тіпа ми таких ше ні разу не замовляли, нікому не ставили, в очі не бачили і взагалі не знаємо що воно таке і чим краще промокашки. Короче уболтали мене його не брати, просто через те, що після такого базару я засумнівався чи той фільтр реально хоть щось робить краще звичайного, адже це Рено, і якщо навіть офи нічого гарного про нього не кажуть, то це може бути все що завгодно. 
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0