Re: Есть ли кто с Закарпатья?
2shurkis
Я напевне ворон рахував і не почув.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Есть ли кто с Закарпатья?
2shurkis
Я напевне ворон рахував і не почув.
Всім хто надумав їхати відпочивати в Закарпаття, будьте обережні. Зараз проходить хвиля протестів і блокують дороги міжнародного сполучення. Можна попасти в чергу і затриматися на автошляхах.
Зараз проходить хвиля протестів
Що за протести?
Hidden message by (Zevs) 2014-07-30 03:20:21
Сьогодні превзувся в Ужгороді з 50% знижкою за.а.... 60грн.
Палю точку, кому потрібно:
Шиномонтаж EKO TYRES
Ужгород, Об'їзна 2б
тел.: (0312) 616151
(095) 1022355
Знижка діятиме до кінця тижня.
Непогана акція до 30 листопада в офіціалів в Мукачеві.
Можна в т.ч. перевзути машину за 99грн (любу марку авто).
Обычно в Ужгороде переобуваюсь на шиномонтажке на светофоре Собранецкой и Митной, сразу за Майами. Цена хорошая и балансируют вроде норм. Пока доволен.
Перепост для підняття гарного настрою.
Двометровий ведмідь з автозапчастин: витвір ужгородського майстра
дядя Міша пишет - 404 - Компонент не найден!
Вы не можете посетить эту страницу из-за:
устаревшие закладки в избранном
поисковый сервер имеет устаревшие данные сайта
некорректный адрес
Вы не имеете доступа к этой странице
Запрашиваемый ресурс не найден.
Произошла ошибка при обработке вашего запроса!
Пожалуйста, выберите одну из следующих страниц:
Главная страница
Если у вас возникли сложности, пожалуйста, свяжитесь с администрацией этого сайта.
Поправив.
дядя Міша,
У Забуччі, теж є майстернія по ковці, так вони із автозапчастин багато чого зробили, саме більше сподобався термінатор на мотоциклі.
Десь була фотка, але на домашньму компі.
дядя Міша - класс !!! особенно вот это - " ведмідь був задуманий як русинський символ. Цінність його в тому, що він стоїть на своїх ногах" Спасибо.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 20-11-2015 15:54:02[/merge_posts_bbcode]
дядя Міша,
У Забуччі, теж є майстернія по ковці, так вони із автозапчастин багато чого зробили, саме більше сподобався термінатор на мотоциклі.
Десь була фотка, але на домашньму компі.
у нас тоже немало вот в еврейпарке есть , но это - !!!!
Знатный мишка, технически подкованный
видел этого медведя
У Забуччі, теж є майстернія по ковці
он дальше по дороге, почти в Дмитровке (остановка Куба) установлен!!!
Ужгородці.
Хто має ELM327 OBD2 Bluetooth. Потрібний на короткий час. Збираюся на днях активувати КК в своєму авто. Маю власний OBD2, та маю підозру що він працює некоректно. Колись з Нокією підключався (вже і не пам'ятаю яку програму користував) і працював стабільно. Як змінив смартфон на Андроїді, то Torque щось не дуже хотів підключатися. Індикатор пристрою весь час то з'являвся, то пропадав. Я і не став тоді розбиратися бо не потрібно було сильно. А зараз постала нагальна потреба для доступу до мізків машини.
Або може є інформація, хто має Can Clip. ПС. Про Женю з Виноградова я знаю. Потрібно когось ближче.
у мене є ELM327 OBD2 Bluetooth. я на звязку. програма встановлено на андроіді у доньки все працює.
Кинь в машину (адаптер), завтра зателефоную і під'їду.
ok
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Есть ли кто с Закарпатья?
Згенеровано за 0.139 секунд(и), виконано 91 запитів