Re: Свечи зажигания
теперь так и писать - Serega® рядомсчленом стоящий , ?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → Свечи зажигания
Сторінки Назад 1 … 18 19 20 21 22 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
теперь так и писать - Serega® рядомсчленом стоящий , ?
У меня в книжке (да и на ТО официалы говорили) - 60. При чем официалы молвили, да, оно 60 официально
True. В Нарядах на 15-30К немає свічок.
Сьогодні на 60К перший раз замінив сам заводські на NGK V-Line 28. Старі працювали норм, без нарікань. Міняв просто по регламенту.
Статистика:
Перший рік-два заправляв 95, Pulsar Потім міксував по черзі 92/95. Останінй рік-дві тільки 92.
90% заправок на ТНК.
NGK смалять норм. Може навіть рівніше двигун запрацював - якщо це не самовнушєніє . Буду спостерігать.
Ось фото старих свічок на 10к:
і на нинішній їх стан 60к:
Колєги, свічки V-Line - це таки то шо лікар прописав!
На вихідні проїхав 500км з новими свічами.
Дано:
- тнк-92,
- колеса 2,2(П)-2,0(З),
- в салоні 2 дорослих, дитина + невеликий багаж,
- із замін - тільки свічі,
- по житомирській,СередняШ 90kmph (тримав 110 по трасі),
- всю дорогу кондей ВКЛ.
і СереднійР при цьому склав 6,8/100. При всіх рівних на старих розхід був ~7,4, а з кондеєм і під 8.
При цьому знову відмічу більшу еластичність і бодьйоріший відгук на педалі газа.
колеса 2,2(П)-2,0(З),
рено навпаки рекомендує
Колєги, свічки V-Line - це таки то шо лікар прописав!
Ну что же, проверим!
Хоч і офтоп, але відповім для ясності -
рено навпаки рекомендує
Виявляється не всім )
Ліве для Сандер, праве для Степанів:
ps рекомендація для 185/65/15 виглядає дивно...
ps рекомендація для 185/65/15 виглядає дивно...
Зад з передом переплутані. В мене на перед пише 2.2, а на зад 2.0. Для 185/65р15.
gatuno написав:Колєги, свічки V-Line - це таки то шо лікар прописав!
Ну что же, проверим!
Проверил, вполне достойныые свечи
Что это может быть?
Обычный налет от бензина
Поставил DENSO К20TT. Не поехали они у меня что то. Машина резвее не стала, расход на газу вроде даже немного увеличился. Через два дня вернул обратно оригинальные с 50 тыс. пробегом. Продам комплект за 100 грн если кому нужны
Поставил DENSO К20TT. Не поехали они у меня что то. Машина резвее не стала, расход на газу вроде даже немного увеличился. Через два дня вернул обратно оригинальные с 50 тыс. пробегом. Продам комплект за 100 грн если кому нужны
Аналогично. DENSO К20TT Индонезия. Последняя тысяча - рывки на малых оборотах, плавно тронуться стало проблемой.
Ради интереса тоже поставил старые заводские с пробегом в 50000.
Как бабка пошептала - просто кайф от езды.
DENSO К20TT польские. Последняя тысяча - рывки на малых оборотах, плавно тронуться стало проблемой.
Аналогично. Только в моем случае страна производитель - Индонезия. Вдобавок ко всему из-за этих свечей(два комплекта на 1500 км) пришли в негодность два комплекта ВВ проводов ( старые "родные" и новые BOSCH). Поставил новые оригиналы двух контактные + новые ВВ провода BERU, машинка поехала как новая. Как то так...
Только в моем случае страна производитель - Индонезия
Исправил у себя - не польские, а тоже Индонезия.
DENSO К20TT Индонезия
отдал сестрое...у (супругу сестры) на 2110.
Там на бензе будет бегать на ура
Такая же фигня,на малых оборотах дергаеться,как зае**т поставлю родные
на бензині
mehanizm7 написав:Пробіг 75 000, ... поміняв свічки, .... Поставив Denso K20TT, два рази помітив легеньке подьоргування
Це на бензині чи газ?
Значит проверил свои свечи зажигания DENSO VK20. После пробега 70 тыс на одной свече центрального электрода нет совсем, на второй электрод повело в сторону. Остальные две в норме. Двигатель подколбасивает, хотя по электронике ошибок нет и машина едет хорошо. Вывод - по такой цене свечи в топку. Брал их за 480 грн за комплект. После подорожания доллара смысла покупать втридорога не вижу вообще
RUNO, Я купив але ще не ставив....
DENSO VK20.
Я купив але ще не ставив
Значить їздь і не парся. Це ще не факт, что в твоєму двигуні ці свічки покажуть себе як у моєму
RUNO, Проблема детонації вирішена?
Якщо можеш закинь фото своїх старих свічок.
[merge_posts_bbcode]Added: 2017-03-01 12:06:44[/merge_posts_bbcode]
Значить їздь і не парся
Ще не визначився із зазором. Залишити 1,1 чи все ж таки підігнути.
Хм, проверил упаковку от своих DENSO К20TT, производство "1-1, Сёва-тё Кария, Айти, Япония" штрих-код: о 4251104404 7
Перевіряв як?
Перевіряв як?
На упаковке посмотрел.
Якщо можеш закинь фото своїх старих свічок.
Добре, як заміню їх.
Залишити 1,1 чи все ж таки підігнути.
Теперь щось рекомендувати не можу, так як результат провальний. Теоретично катушці легше з меншим зазором але зазор 1,1 на іридії краще розганяє полум'я. Я зазори не міняв. Хочу подивитись на зазори клапанів. Якщо зазори зменшаться, значить можна гадати про перегрів свічок.
Стосовно звуку детонації, то при перегазовці його більше нема. Нічого не розумію.
Сторінки Назад 1 … 18 19 20 21 22 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Электрика → Свечи зажигания
Згенеровано за 0.144 секунд(и), виконано 91 запитів