451

Re: My New Koleos Dynamique Pack1 from Cherkasy

Larsen написав:

Мені по трейд-іну за Логана назвали досить прийнятну цифру.

Мне сказали 7 куе, если тачка в идеале... Хотелось плюнуть в рожу...  Другу за аут давали 18 при его цене в 22 - сам продал быстро за 20... Сколько историй по трейд-ин слышал - всегда цена перекупов... Собственно все трей-ин и работают с перекупами... Особенно, если у салона нет своей площадки с б/у авто...

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

452

Ну, треба розуміти що трейд-ін, по любому повинен бути трошки дешевшим ніж найвигідніші пропозиції на ринку. По суті, цю різницю ти платиш за те, що пошук клієнта, час очікування, зустрічі з потенційними клієнтами, можливо навіть покатухи на авторинок, тобі більше не загрожують. Ну і чим більша ціну захочеш, тим довше будеш шукати свого покупця, і тим більше буде пов'язаної з цим мороки.
Тим не меньше, якщо орієнтуватись не на найвищу, а на якусь, скажімо так, середню ціну аналогічних авто на ринку, і трейд-ін пропонує щось подібне, тоді, мені здається, це вигідний варіант.
Але дійсно, не всі салони пропонують однаково. Мені пропонували і взагалі смішні ціни. Тому треба дивитись.

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

453

Larsen написав:

Але дійсно, не всі салони пропонують однаково. Мені пропонували і взагалі смішні ціни. Тому треба дивитись.

Так сколько тойота дала за логан? Может пора рассматривать короллу...  big_smile

Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

454

Aprox написав:

Так сколько тойота дала за логан? Может пора рассматривать короллу...

Не скажу, поки не продам. Не хочу зврочити.  angel

0

455

Doc написав:

До речі сьогодні в салоні мені цінник перемалювали. І зовсім не 11 тисяч гривень вартує ремонт того довбаного холодильника з моторчиком.
ДВАДЦЯТЬ ОДНА ТИСЯЧА ГРИВЕНЬ.

shok  shok  shok Шукайте на розборці,а то роздінуть.

Логан синий 1.5dCi Laureat ABS диски...
Citroen Berlingo 1.6 XTR HDi
  0

456

Clone-77 написав:

Шукайте на розборці,а то роздінуть.

Нужно искать на аллегро (http://allegro.pl/listing/listing.php?o … t-1-5-0826) анналог нашего Аукро. Если нужно будет могу дать номер телефона человека который возит с Польши. Выйдет значительно дешевле чем у нас.

Renault Espace V 1.6 DCI
"Хороший человек не тот, который умеет делать добро, а тот, который не делает зла!"
  0

457 Відредаговано Ajk (2016-08-29 22:03:23)

Doc написав:

Рено Дастер. Їздить колега. експлуатує інтенсивно по поганим дорогам. З проблем - ремонт ходової на 60 тис. км на сумму 25'000 грн. В іншому - без особливостей.

Сиджу та гадаю, чого там у дастера можливо на 25000 грн. нарахувати?

по Колеосу - думаю автошроти допоможуть, якщо не знайдеться в Україні - є Полььша
http://razborka.ua/291227

0

458

Продовжу.
Недавно залив пропан на Shell. Запхали аж 64л в 65-тилітровий балон.
Чи то в повітря він пішов (пропан), чи то клапан продавили. Подзвонив на гарячу лінію. Наступного дня мене запросив на "співбесіду" директор Черкаської філії. Побалакали, пообіцяв розібратись. Викатою поки пропан. Здається, що продавили клапан, бо кілометраж значно більший, ніж завжди враховуючи навіть похолодання і досить пізній перехід на пропан.

Також рихтували трохи колеса, бо трохи погнуті були і не балансувались зовсім. 2 колеса - 350 грн.

Замовив на аліекспресс випаровувач. Час покаже, хто правий, я чи рено і який випаровувач більше протримається. І чи варто біло б мені платити 20'000 грн за весь блок.

Але... Недавно в село їздив і по піску трохи погарцував. Лепота. Хоч до справжноього позашляховика Коляну як до Київа рачки, та все ж таки більш впевнено суне, ніж мій Логан. Хоча були момент, коли ледь не сів. Не зовсім зрозумів я тоді як працює ця система розумного повного приводу ніссанівська, але склалась ситуація, коли в режимі повного приводу (не авто) передні колеса крутились, задні стояли. Може муфта перегрілась (але щось швидко!)? І різниці не було, включений ESP чи ні. Не дивлячись на це потехеньку не дуже давлячи на газ, щоб колеса дуже не гребли і загрібались, вибрався.

Ще лиш недавно зрозумів як скидати пробіг до ТО. Чого раніше не дотумкав? Все так просто!!! Тепер масло, свічки, гальмівні колодки і диски, фільтра точно сам мінятиму. З ременем ще точно не визначився. Також не знаю, коли треба буде міняти масло у варіаторі. І де це робити.

Не дивлячись на всі негаразди коли сідаю за кермо Коляна і їду десь, кілометрів за 50-60 відчуття такі, наче в колисці.

Dacia Logan Ambiance 1.4 був.
New Koleos Dynamique Pack1 2.5 CVT - був.
Skoda Octavia 1.4 MT - є.
  0

459

Doc написав:

З ременем ще точно не визначився. Також не знаю, коли треба буде міняти масло у варіаторі

По ременю-дивись стан.Якщо є маленькі тріщинки на внутрішній поверхні то готуйся до заміни. А масло в коробці хоч раз на 60-80т/км.

Dacia Logan 1.6 8V-продано.Renault Mégane II-продано
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8V MCV-експлуатується
  0

460

Yeka написав:

раз на 60-80т/км

Росіяни на 120 тис. міняють. Мені головне визначитись з місцем проведення процедури. Буду шукати. На Рено гроші вже не понесу.
Ремінь дивився, рано ще. Тисяч 30 ще побігає.

0

461

Сьогодні побачив маслянисту калюжку під машиною.
Потекла охолоджувальна рідина. Попередньо через дефект трійника, що бере рідину для підігріву газового редуктора (чи як там його).

0

462

Шота не фартит Вам пипец с этой машиной...

0

463

Проситься на продаж, але я поки не ведусь!

0

464

Doc написав:

Проситься на продаж, але я поки не ведусь!

Піди свічку постав.

0

465 Відредаговано Doc (2016-10-24 21:55:09)

Yeka написав:

Піди свічку постав.

Во здравіє, чи за ...
Взагалі то свічки за душі ставлять, а машина - бездушне залізо-пластиково-шкляне створіння.

0

466

Doc написав:

Во здравіє, чи за ...

То залежить яку свічку візьмеш NGK чи Bosch  wink

0

467

Doc написав:
Yeka написав:

Піди свічку постав.

Во здравіє, чи за ...
Взагалі то свічки за душі ставлять, а машина - бездушне залізо-пластиково-шкляне створіння.

Е ні,у авто теж є душа smile .Умовно звісно,але є smile .Мій Логан наприклад не любить мого рідного брата...не заводиться і все тут. big_smile

Логан синий 1.5dCi Laureat ABS диски...
Citroen Berlingo 1.6 XTR HDi
  0
Спасибо сказали: сяся1

468

Clone-77 написав:

Е ні,у авто теж є душа smile

как показывает жизнь - таки , да !

0

469 Відредаговано alex.cver (2016-10-24 22:28:34)

Ппц. Вот я верю в то что бывают нефартовые машины. У меня такая была КИА Сид и то в 5 раз меньше проблем и только по ходовой и плюс климат контроль... Продал на 44 тыс пробега. И не жалею. Может таки ну ее? Так ли вам сильно нужен огромный неповоротливый машин и с полным приводом? Так ли часто вам нужен большой багажник? Мне кажется продав его можно купить в топе новый МСВ и вообще не париться больше с ломучестью машины ну хотя бы лет 5 так точно. Я бы не выдержал. Возможно обиделся бы на Рено и попробовал другие марки. Конечно продав Колеоса вы новый РАВ4 не купите или даже Спортейдж. Конечно после автомата ручка на Логане. Или искать бу с автоматом.

KIA Sportage 4WD,2.0 бенз,ручка,2013 upp
Sandero STEPWAY 1,5 dCi, синий, 2014 - продано
Плюсы/минусы реношного дизеля по опыту владения Stepway - https://www.logan.in.ua/forum/post738140.html#p738140
В игноре - только странные люди (3)
  0

470

imho2 продать Коляна и взять беушный гольф 6 на дсг коробке...

Renault Grand Scenic ІІІ (2011) дизель 1,5 110 л.с., механика - Крокодил
Volkswagen Polo 1.4 (2011) 85 л.с. + робот DSG 7ст + кондей - рабочая - был
Logan Ambiance 1,4 (2008) 75 л.с. + ГУР + передние ЭСП + ГБО by rk03 - был
Deawoo Matiz 0.8 (2002) 52 л.с.- был
  0

471

Nissan X-Trail  rock

Renault Logan 1,5 dCi Ambiance 2012 KNM + БК by_AlexSander_
  0

472

alex.cver написав:

Так ли вам сильно нужен огромный неповоротливый машин и с полным приводом

кроме собственно езды есть ещё хотелка и статустность - и она бывает нужна такова реальность сего мира.

0

473

Engineer написав:

на дсг коробке

Це може бути з дощу та під ринву...  vissla

0

474 Відредаговано alex.cver (2016-10-24 22:57:05)

сяся написав:

кроме собственно езды есть ещё хотелка и статустность - и она бывает нужна такова реальность сего мира.

Я чуть подправлю "сего" это только Украина и страны бывшего СССР. В Европе такой ... нету. Там машина это машина и не более. Конечно не все и не везде но в среднем это так. Знал не разприколы когда директор фирмы нехилой с огромным доходом лет 12 ездит на одном и том же старом корче. Когда спрашиваешь а чего? Удивленные глаза а зачем. Она ездит и не ламается, значит зачем выкидать деньги. Тот же пример с человеком наездившим 1 млн на Фабии много лет. Шкода в качестве рекламмы  выкупила у него это корыто. А так чел бы и дальше ездил пока не начала ламаться бы. Как по мне лучше иметь Логана а остальные деньги на путешествия и отдых тратить. На лыжи, на дайвинг где то в Египете, ведь он счас дешевый, вообще на кучу всего интересного. Но у нас большинство  пол жизни копят на машину дороже стоимости своего жлища, чтобы потом где то ее стукнуть и пол жизни еще ремонтировать. Многие из кожи лезут типа хочу Ренж Ровер, хотя доходы не позволят. Вообщем мыслю хотел донести, что применение деньгам можно найти гораздо интереснее и лучше smile

KIA Sportage 4WD,2.0 бенз,ручка,2013 upp
Sandero STEPWAY 1,5 dCi, синий, 2014 - продано
Плюсы/минусы реношного дизеля по опыту владения Stepway - https://www.logan.in.ua/forum/post738140.html#p738140
В игноре - только странные люди (3)
  0
Спасибо сказали: Engineer1

475

alex.cver, ну это не " подправлю " а уточню  , полностью , " ага " .

0