Aprox написав:Максимально привлекательная страна для ПМЖ - это та, где есть максимально привлекательная работа...
Життя - це не тільки робота. Я, наприклад, рівень щастя не вимірюю привабливістю роботи, хоча і займаюсь улюбленою справою. Дуже важко визначити всі критерії комфорту в рамках одного посту. Скажу про одне. Інколи просто відкрваєш ГуглМепс і для інтересу бродиш по вуличкам незнайомих міст. Особливо мені подобаються містечка в Західній Европі. Що не містечко, то своя неповторна атмосфера, все збудовано з любов'ю, оберігається і підтримується теж з любов'ю. Видно що то все зроблено в атмосфері спокою, не поспішаючи, а з насолодженням. Неначе люди будували свої міста смакуючи тим, що роблять зараз для життя, для себе і на багато літ уперед для нащадків. Тепло, комфорт і радість відчуваю навіть я, котрий бачу за допомогою інтернету за багато тисяч кілометрів. Мені інтересно, які відчуття викликали б у людей, що живуть там, в тих безумовно теплих містечках, краєвиди наших маленьких міст, наприклад Долинської, Бобринця, Нового Бугу. У мене особисто не виходить довго блукати нашими маленькими містами, бо це навіює іноді розпач, іноді відразу, іноді гнів і жодного разу відчуття комфорту і тепла. Враження, що все зроблено поспіхом і в перервах між "привабливою" роботою, війною і в'язницею. Де життя? В маленьких містечках України поки що не видно ні минулого ні майбутнього.
Пробачте за нудне откровіння.
Колишній логановод, але завжди логанолюб. Зараз на Megane-II.
0
Спасибо сказали: Кирилл_М1