Larsen написав:В нас і так ті покриття ледь живі, а тут ще шипами по них... В багатьох країнах з набагато якіснішими покриттями, шипи заборонені саме через надмірне руйнування покриття. А нам, вочевидь, ям мало...
Давайте так - нехай спочатку в нас, як в багатьох країнах з набагато якіснішими покриттями почнуть добре прибирати та чистити дороги (щоб шипи взагалі мали змогу дістати до покриття), введуть обов'язкове використання зимової гуми, заборонять фурам ганяти з чотирикратним перевантаженням, будуть слідкувати за якістю асфальту (і покладуть той асфальт скрізь, де треба) - і от тоді вже можна буде поговорити про руйнування того нещасного асфальту шипами легковиків. А то, здається, ніби єдина проблема наших доріг - це люди, яки користуються шипованими шинами.
А допоки я на роботу маю кожен день їхати вгору, дивлячись, як на тій горі розвертає всіх любителів "липучок", а заїжджають на неї тільки позашляховики з блокуванням і власники шипів - я буду їздити на шипах.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-10-22 00:08:58[/merge_posts_bbcode]
Larsen написав:Так само можна сказати: "я краще буду обережніше гальмувати на льоді, ніж не матиму змоги зупинитись на асфальті".
Так можна сказати, але то буде дурниця. Вибачте, але вам мене не переконати. Бо я кожну зиму бачу, які в нас вулиці і як важко по них їхати.
0