Re: Это интересно (разное) - 2
...
В каждой шутке....Есть доля шутки...
http://www.youtube.com/watch?v=m4qPH0LDxeg
http://www.youtube.com/watch?v=hdyZMVuVGss
http://www.youtube.com/watch?v=QYRIwfvsyww
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Это интересно (разное) - 2
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 … 347 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
...
В каждой шутке....Есть доля шутки...
и снова про Кузю:
Лайф Ньюз: Получены эксклюзивные кадры из радиорубки авианосца РФ "Адмирал Кузнецов"...
[url]Утро в Кремле началось тревожно[/url]
Утро в Кремле началось тревожно. Шойгу бегал по кабинету взад вперед и не мог успокоиться.
- Совсем не испугались? - еще раз спросил он помощника.
- Только Гринпис испугался, - робко проблеял помощник министра обороны Мордора.
- И всё? Больше никто? - спросил он вновь жутко потеющего юношу лет 45.
- Всё, - грустно подтвердил тот. И на всякий случай еще раз взопрел.
- А почему Гринпис нервничает? - продолжал допытываться Шойгу.
- Они боятся, что если "Адмирал Кузнецов" затонет, то будет нанесен вред экосистеме.
- Чему будет нанесен вред? - удивился Шойгу.
- Экосистеме, - повторил помощник и добавил, - рыбки, планктон там, медузы.
- И Спанч Боб может пострадать? - немножко разнервничался Шойгу.
- Нет, можете не переживать, - успокоил помощник своего шефа, зная его привязанность к просмотру сериала про губку.
- Спанч Боб живет в Бикини-боттом, это в Тихом океане, а наша морская гордость вошла в Ла-Манш.
Румынская компания Prime Motors представила на выставке в Бухаресте электрическую версию седана Dacia Logan. Максимально возможный запас хода модели — 500 километров. Для сравнения, топовый вариант Tesla Model S — P100D — проедет на одной зарядке около 507 километров.
http://news.infocar.ua/elektricheskiy_l … 10561.html
http://news.infocar.ua/elektricheskiy_l … 10561.html
там же : Стоимость электрического Dacia Logan от Prime Motors составляет, в зависимости от версии, 15, 18 и 26 тысяч евро соответственно._- неет такойЛогАн нам не нужен !
неет такойЛогАн нам не нужен !
там же : Стоимость электрического Dacia Logan от Prime Motors составляет, в зависимости от версии, 15, 18 и 26 тысяч евро соответственно._- неет такойЛогАн нам не нужен !
а если еще дочитать до конца ниже, то "С учетом государственных субсидий на покупку нового электрокара, цену седана можно снизить до 9, 12 и 20 тысяч евро.
При такой стоимости запас хода даже минимальный ("Без подзарядки модель сможет проехать 125, 250 или 500 километров) уже приравнивает его к модели Ниссан Леаф, котрый стоит существенно выше при почти том же запасе хода...
Так что пока рано говорить что нам такого не надо... ИМХО
а если еще дочитать до конца ниже, то "С учетом государственных субсидий на покупку нового электрокара, цену седана можно снизить до 9, 12 и 20 тысяч евро.
так то за бугром , у нас дэржавных субсидий - йок
так то за бугром , у нас дэржавных субсидий - йок
так откуда вы знаете что нужно, а что не нужно?... Уже 15т евро 0 это стоимость б/у электро Ниссана Леафа... А это новый авто...
Думаю таксисты уже могут присматриваться к такому авто...
Судя по всему дальность зависит от количества батарей, а количество батарей соответственно влияет на стоимость всего авто...
Водителям в Украине придется проходить новый медосмотр
Стоимость электрического Dacia Logan от Prime Motors составляет, в зависимости от версии, 15, 18 и 26 тысяч евро соответственно._- неет такойЛогАн нам не нужен !
А в чём проблема? Если сейчас логан стоит 11..12 куе, то сколько вы хотели за электро? 15 тыщ я считаю нормальная цена... Не нравится? ну посмотрите цены на лифы и теслы... Лифы битые бушные столько стоят... Про теслы вобще молчим... Так у бушного лифа запас хода 150 км в хорошую погоду, а тут... Не надо весь мир мерять своим нищебродством...
А поддержка Ларсена меня и вовсе удивила...
plus lol1
Ты тоже считаешь, что лишние несколько куе не стоят того? Лучше битый лиф?
Ты тоже считаешь, что лишние несколько куе не стоят того? Лучше битый лиф?
Та ні, просто я за 26куе взяв РАВ4, а тут Логан за стільки пропонують... Ну нехай навіть електричний, всеодно перебор.
І не треба його з Ліфом рівняти. Логан - бюджетна машина по своїй конструкції.
Іншими словами - я не вірю що люди, обмежені бюджетом, взагалі можуть зацікавитись електромобілем в наших умовах. Ще не зараз. А люди з грошима, мені здається, не будуть зацікавлені в Логані. От якось так. Короче ця комбінація якось не вписується в мої уявлення про наш ринок авто.
Ну і так, я б собі такого не взяв. Ліфа би взяв. А Логана, по такій ціні - ні.
Та ні, просто я за 26куе взяв РАВ4, а тут Логан за стільки пропонують...
Но есть же и за 15 тыщ... Я бы, при наличии дома в частном секторе, с радостью бы такое купил... Особенно, если второй машиной...
Но есть же и за 15 тыщ...
Танунах! В цього варіанта батарея на 11кВт*год. Враховуючи що пробіг Ліфа, з батареєю в 24кВт*год викликає певні сумніви, то на цьому взагалі хіба шо навколо хати кататись.
Ну і по комплектації, те що на фото, це самий голобубновий руминський варіант - в нього нема ні матафона, ні кондея, навіть бампера не фарбовані. Тому в нормальній комплектації, ще тищі дві накинути доведеться.
Я бы, при наличии дома в частном секторе, с радостью бы такое купил... Особенно, если второй машиной...
Так електрокар в наших умовах можна брати тільки і виключно другою машиною. А хто має можливість взяти другу машину чисто для покатушок по місту, і при цьому готовий платити за екологію і зручність від електро, скоріш за все захоче чогось якіснішого ніж Логан, і зможе собі це дозволити.
В мене є будинок в часному секторі з трьохфазним живленням і автоматами на 50А, в мене є сильна симпатія до електромобілів, особливо для їзди по місту. І якщо я таки надумаю взяти друге авто, з дуже великою долею ймовірності, це буде електромобіль. Але це не буде Логан. Тому що Логан це найкраще авто в своїй ціновій категорії. З цінником в 26, та навіть в 18 (той що 22 кВт), він просто аутсайдер.
А Румини молодці! В європі бюджетний електромобіль якраз зараз в тему. Якщо для них середня версія обійдеться в 12к, то це майже як в нас дизель. З їхнею мережею електрозаправок, і іншими економічними вигодами для електрокарів, це дуже навіть цікаво. Адже це реально перший бюджетний електрокар. Для нас 18к це 520кГрн, і то це якщо фактична ціна при імпорті не збільшиться, а ми знаємо що звичайні Логани в нас коштують дорожче ніж в Європі. Тому реально, якщо їх сюди завезуть, то буде ближче до 600кГрн в базі, і бюджетним його ніяк не назвеш.
Звісно, можливо хтось і таке купить, просто заради принципу. Але це дуже на любителя. Адже економічно він взагалі може не окупитись, а за такі гроші можна взяти зручнішого, якіснішого, більш практичного кросовера або щось з С класу, якщо кліренс не важливий.
Ну от, наприклад, та ж Сузукі СХ-4, з коробкою автомат, коштує 480кГрн. Чим електричний Логан, в наших умовах, за неї кращий?
Сегодня «День визволення України від фашистських загарбників»
Мої вітання!
Ну от, наприклад, та ж Сузукі СХ-4, з коробкою автомат, коштує 480кГрн. Чим електричний Логан, в наших умовах, за неї кращий?
Стоимостью 1 км по топливу?
Стоимостью 1 км по топливу?
Та яка різниця, якщо вона десь на 100 тисяч дешевша за той електроЛоган? Цього достатньо щоб роками заправлятись. А там ще й ГБО можна поставити. І електрика теж не безплатна...
Хоча якщо питання суто в економії, тоді слід брати дизельний Логан. Буде точно така сама машина, але різниця в ціні така, що електо просто ніколи не окупить її.
Та яка різниця, якщо вона десь на 100 тисяч дешевша за той електроЛоган? Цього достатньо щоб роками заправлятись.
А у нас так со всем электрокарами... Пока что никакой выгоды - просто прикольная игрушка... )) Вместо лифа тоже можно чего взять дешевле и долго заправлять... ))
Aprox, Лиф не логан он на авто похож а ЛогАн - транспортное средство и за таки гроши ну ток разве что для прикола как в той присказке : " куплю билет и назло кондуктору пойду пешком "
Aprox, Лиф не логан он на авто похож а ЛогАн - транспортное средство
Подпольный алегарх штоле? А то шота зажрались уже совсем... Логан не машина... Давно на таврах/жигах не ездили...
Подпольный алегарх штоле? А то шота зажрались уже совсем... Логан не машина... Давно на таврах/жигах не ездили.
дДа нет конечно же потому и покупал логан ибо дешевый , неломучий , эргономика для мну на 5 , и тут враз 22ооо ойро и это за бугром , а у нас то большее цена будет - неет такой логан нам не нужен
А у нас так со всем электрокарами... Пока что никакой выгоды - просто прикольная игрушка... )) Вместо лифа тоже можно чего взять дешевле и долго заправлять... ))
Правильно! Я ж про це і кажу! Зараз, в наших умовах, електрокар це не для економії, а для душі, для екології, для зручності. І тому це не може бути Логан. Бо головна перевага Логана - ціна.
От якби електричний Логан коштував не сильно дорожче звичайного, тоді інша мова. А так, ну не варіант, коли бюджетне авто дорожче звичайних, ще й на клас вищих.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-10-28 19:52:32[/merge_posts_bbcode]
Подпольный алегарх штоле? А то шота зажрались уже совсем... Логан не машина... Давно на таврах/жигах не ездили...
Логан машина, причому найкраща в свому класі, без варіантів.
От якби електричний Логан коштував не сильно дорожче звичайного, тоді інша мова. А так, ну не варіант, коли бюджетне авто дорожче звичайних, ще й на клас вищих.
И согласен и нет одновременно... Пока еще нет электрокаров, равных по цене своим углеводородным одноклассникам... Рано еще для такого... Ну разве что тесла - я там не сильно шарю в ценах на премиум седаны в районе 100 куе... И чем бюджетнее авто, тем больше разрыв в цене, потому что у логана моторам по 30 лет, а тут новые технологии. которые только заходят на рынок... Как оно может стоить одинаково? Будет стоить, обязательно будет, но не сейчас... ))
Пока еще нет электрокаров, равных по цене своим углеводородным одноклассникам...
Тому я і кажу що електрокари купляють не заради економії, а по іншим причинам. І мова йде про зараз, і про наш ринок.
Ну от ти кажеш що взяв би собі електроЛогана. А подумай, якби вибір був між ним і тим самим СХ4 чи Вітарою, і ще й плюс 100тисяч в запасі? Ти б реально відмовився від Сузукі на користь Логана? Та блін, за ті самі 520кГрн можна взяти дизельного Каптура!
Пройде кілька років. Ціна на "мікромоторчики" впаде в два рази. Дискусія якщо не припинеться, то буде крутитися навколо інших критеріїв, цін та показників...
Зараз, поки, не на часі дискутувати з пнриводу електромобілів "для широкого вжитку". Надто динамічно розвиваючась галузь (як і будь-що, що переходить з ніші "індпошив" в масове виробництво.
(Згадайте динаміку цін на світлодіодні лампочки, компи, телефони.. та що хочете..)
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 … 347 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Это интересно (разное) - 2
Згенеровано за 2.717 секунд(и), виконано 5 запитів