1,576

Re: Следующий автомобиль

Добре що хоч не Хамві...  lol

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

1,577

Только что рядом на парковке...  big_smile

http://i.piccy.info/i9/588065205ef33357b6c5c26df1d47bf6/1478067127/252021/993872/viber_image_5.jpg

Интересно, из чего ОНО сделано...  dntknw

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

1,578

На гелик древний похоже.

0

1,579 Відредаговано Aprox (2016-11-02 10:06:17)

SanychGT написав:

На гелик древний похоже.

Ну морда по мотивам гелика - конечно на него похоже... )) Ноя чота сомневаюсь, что у гелика спереди рессоры...

Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

1,580

Aprox, схоже що це якийсь кустарний броньовичок, на який спереду прикрутили решітку радіатора і фари (з обрамленням), від першого Геліка. Броньовані Геліки існують, але мають трошки інший вигляд.
Щоб робити якісь припущення на основі чого воно зроблене, треба фото знизу, а то так з шассі тільки одні колеса видно.  dntknw

0

1,581

Aprox написав:

Интересно, из чего ОНО сделано...

Может ЛуАЗ 969м затюнили?

Renault Logan 1,5 dCi Ambiance 2012 KNM + БК by_AlexSander_
  0

1,582 Відредаговано Larsen (2016-11-02 11:06:04)

MACK написав:

Ну, там на фото трошки передній міст видно. Він не від Волинянки. Я вже не кажу про розміри...  smile

0

1,583

MACK написав:

Скорее УАЗ 469.

«Все говорят: Кремль, Кремль. Ото всех я слышал про него, а сам ни разу не видел.» Венидикт Ерофеев
Volvo XC60 2,4 - турбодизель
  0
Спасибо сказали: Larsen1

1,584

Аудитор написав:

Скорее УАЗ 469.

Слушна думка.

0

1,585 Відредаговано alex.cver (2016-11-06 22:50:37)

А шо кто скажет о такой малютке?
http://toyota.dp.ua/models/yaris/price
Даже клиренс 155 и с 1.33 дижком должен быть отличный экономный в городе вжик. И цена как для тайоты очень красивая - 370 в механике и 410 с вариатором. Мне чего то нравится эта малютка.

Mazda CX-5, AWD, 2.5л, бенз
  0

1,586

alex.cver написав:

http://toyota.dp.ua/models/yaris/price
Даже клиренс 155 и с 1.33 дижком должен быть отличный экономный в городе вжик. И цена как для тайоты очень красивая - 370 в механике и 410 с вариатором. Мне чего то нравится эта малютка.

мне они тоже нравятся, но роботы у них тоже не очень...смотря сколько ездить. до 100к там проблемы редко бывают. цена вменяемая, как для тойоты. и размер у нее не очень то и маленький. размер приблизительно, как у пыжа 208, цена тоже в таких пределах, но сравнивать их даже не корректно, имхо.

0

1,587 Відредаговано Larsen (2016-11-06 23:11:05)

alex.cver написав:

Ну, я можу тільки сказати що мені вона занадто мала. І кліренса нема, і багажника нема і в салоні 4 людини максимум і то тісно... Вобшем не для мене.  dntknw

Schranznbasser написав:

но роботы у них тоже не очень...

Там не робот, там варіатор. І ходять вони 200 без проблем, якщо не насілувати. Ну а на такій малютці не дуже то й понасілуєш. wink

0

1,588

Larsen написав:
alex.cver написав:

Ну, я можу тільки сказати що мені вона занадто мала. І кліренса нема, і багажника нема і в салоні 4 людини максимум і то тісно... Вобшем не для мене.  dntknw

Schranznbasser написав:

но роботы у них тоже не очень...

Там не робот, там варіатор. І ходять вони 200 без проблем, якщо не насілувати. Ну а на такій малютці не дуже то й понасілуєш. wink

может быть, просто у моих товарищей равчик предпоследний с роботом. на 120к км полетел робот, танцевали с бубном всем городом. еле еле сделали, что б не менять, да и так влетели в нехилую копейку. и никто не насиловал. ездили только по городу и достаточно спокойно.

0

1,589

Schranznbasser написав:

равчик предпоследний с роботом

Це який рік? Я шось не пригадую щоб на РАВ4 ставили роботи. 2.0 йшли з варіками а 2.4 і дизелі з гідротрансформаторами. З роботами в Тойоти був короткий і невдалий період, пам'ятаю вони якось на Короллі його впіндюрили. То через рік дуже невдалих продаж вернули все як було і після того більше з роботами не зв'язуються. Зараз в Тойоти тільки варіки і гідротрансформатори.

0

1,590

Мне из нынешних тойот только аурис туринг спорт нравится... ))

http://i.infocar.ua/img/models/4508/foto_001.jpg

0

1,591

Larsen написав:
Schranznbasser написав:

равчик предпоследний с роботом

Це який рік? Я шось не пригадую щоб на РАВ4 ставили роботи. 2.0 йшли з варіками а 2.4 і дизелі з гідротрансформаторами. З роботами в Тойоти був короткий і невдалий період, пам'ятаю вони якось на Короллі його впіндюрили. То через рік дуже невдалих продаж вернули все як було і після того більше з роботами не зв'язуються. Зараз в Тойоти тільки варіки і гідротрансформатори.

2011-12, такой же как и на короле...

0

1,592 Відредаговано Larsen (2016-11-07 11:25:49)

Schranznbasser написав:

2011-12, такой же как и на короле...

Неповезло. sad Добре що Тойота одумалась, і відмовилась від тих коробок.

0

1,593

Larsen написав:

Там не робот, там варіатор. І ходять вони 200 без проблем, якщо не насілувати. Ну а на такій малютці не дуже то й понасілуєш.

Дп ладно. Если даже Степвей до 140 разгонялся то такая малютка легко 150 пойдет если 1.33 и лошадок там 90. Думаю очень даже вжик и удобный для города машин. И на трассе думаю тож без проблем. Ну да для 4 чел. Как будто Степвей для 5. Тоже для 4х.  Просто при такой цене или Степвей или такая прекрасная экономичная тайотка. А если добавить чуток так и в вариаторе будет кому ручка помеха. И думаеца мне такая тайотка гораздо больше проедет без ремонта чем Степка или Логан а если на механике так вообще вечная почти. Ед да чуток бы еще клиренса но 155мм тож ничо. Каждый день хожу мимо дома и вижу такую припаркованную в синем цвете очень красиво смотрится. А для женщины вообще лучший машин на вариаторе в городе и НЕ дорогой. Не думал что тайтку можно за так не дорого купить. Раньше тайота себе цены сложить не могла. Счас планка ниже стала. Хз ну нравится она. Судя по парковке на ней легко заежают на огроменный бордюр.

0

1,594

alex.cver написав:

Дп ладно. Если даже Степвей до 140 разгонялся то такая малютка легко 150 пойдет если 1.33 и лошадок там 90.

Я про насілування варіка казав. Це старти з пробуксовками, довге буксування в болотах, тягання тяжких причепів на буксирі і тому подібні речі. wink Та і обертальний момент в 1.33 досить гуманний.

alex.cver написав:

Думаю очень даже вжик и удобный для города машин. И на трассе думаю тож без проблем.

По ходовим думаю буде краще Степна. Особливо в поворотах.

alex.cver написав:

Ну да для 4 чел. Как будто Степвей для 5. Тоже для 4х. 

Ну чого, в Степана салон таки більший. 5 можна садити. Хоча я собі його б теж не взяв. Я ж кажу - як на мене. А мені треба більше місця на задньому дивані, щоб дітям було де гарцювати. lol1

alex.cver написав:

Просто при такой цене или Степвей или такая прекрасная экономичная тайотка.

Так Степан з КЛІРЕНСОМ!!! А тойотка ще та пузотерка. Звісно, якщо кліренс не треба, то взагалі в чому тоді прикол Степвея? Є ж Сандеро. dntknw

alex.cver написав:

но 155мм тож ничо.

То на папері. В реалі аби 140 було...

alex.cver написав:

А для женщины вообще лучший машин на вариаторе в городе и НЕ дорогой.

Ну впринципі тут згоден. Якщо другим авто то чудовий варіант!  upp

alex.cver написав:

Не думал что тайтку можно за так не дорого купить.

Доречі, прямий конкурент Фабії. І по цінам аналогічна. smile Цікаво чийого виробництва до нас Яріси возять?

0

1,595

Larsen написав:

Цікаво чийого виробництва до нас Яріси возять?

Інфокар пише що Японія  dntknw

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

1,596

для меня вообще не конкурент фабии. намного лучше, имхо!
фабя-это жесть. машына из 90х, как и поло)) а денег стоит немеренно. вот с пыжом 208-да, но пыж, как по мне, не такой качественный, да и не такой бренд престижный на сегодняшний день

0

1,597

Lavrik написав:

Інфокар пише що Японія

А де точніше? Поділись посиланням. smile

0

1,598 Відредаговано Lavrik (2016-11-08 09:37:28)

Larsen написав:

Поділись посиланням.

Ой, зараз пошукаю  vissla
Упс, трошки не уважно вчора прочитав, напевно вже сонний був  empathy
http://toyota-auris.infocar.ua/mod_5033 … d4506.html
Фирма КПП: Toyota
Страна КПП: Япония

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

1,599 Відредаговано alex.cver (2016-11-08 09:55:57)

Larsen написав:

Ну чого, в Степана салон таки більший. 5 можна садити. Хоча я собі його б теж не взяв. Я ж кажу - як на мене. А мені треба більше місця на задньому дивані, щоб дітям було де гарцювати.

Не фантазируй. Там 2-е сзади и то худых. А передние сиденья упираются в колени ибо Степан все таки малютка хоть и проходимая.

Larsen написав:

По ходовим думаю буде краще Степна. Особливо в поворотах.

Думаю да.

Larsen написав:

Так Степан з КЛІРЕНСОМ!!! А тойотка ще та пузотерка. Звісно, якщо кліренс не треба, то взагалі в чому тоді прикол Степвея? Є ж Сандеро.

Ну 155 для Тайоты это почти Подвиг. Хотя бы 160мм... Но с 155 уже можно жить (но не кучеряво)

Larsen написав:

Доречі, прямий конкурент Фабії. І по цінам аналогічна.  Цікаво чийого виробництва до нас Яріси возять?

У меня даже не возникают такие вопросы в голове. Как Фабия может быть вообще чему то конкурент? Ну ты знаешь мое отношение к Шкоде. При такой цене на Ярис Фабия нервно курит в сторонке с его ценами и укро-сборкой. Да и у Фабии 140мм заявлено клиренс. Ну не нравится мне шкода. Я жлобские конторы страюсь не поддерживать да и сборка там укро smile

0

1,600

Lavrik написав:
Larsen написав:

Поділись посиланням.

Ой, зараз пошукаю  vissla
Упс, трошки не уважно вчора прочитав, напевно вже сонний був  empathy
http://toyota-auris.infocar.ua/mod_5033 … d4506.html
Фирма КПП: Toyota
Страна КПП: Япония

Ярисы которые продаются у нас собираются во Франции – на заводе в Valenciennes.

Сузуки Джимни, Хонда Стид
  0
Спасибо сказали: Lavrik, Larsen2