Тема: Дтп
Здраствуйте! кто может помочь советом есть видеозапись дтп.... https://drive.google.com/open?id=0B2Nvo … TlBTktpQjQ https://drive.google.com/open?id=0B2Nvo … 3lrdktXOVU
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Здраствуйте! кто может помочь советом есть видеозапись дтп.... https://drive.google.com/open?id=0B2Nvo … TlBTktpQjQ https://drive.google.com/open?id=0B2Nvo … 3lrdktXOVU
igorkost283, судячи з відео - Ви порушили двічі, на жаль.
1. Двойна осьова
2. Не пропустили Фіат Добло.
З приємного: поліс у Вас чинний, номер надійшлю в лічку, компанія велика, системна (АХА), тому якомога швидше телефонуйте в АХА, далі - за їх вказівками
igorkost283, судячи з відео - Ви порушили двічі, на жаль.
1. Двойна осьова
там разрыв между двойной осевой для выезда от торгового центра(на видео не видно), но это тем не менее не умаляет вины нарушителя.
igorkost283, в таких ситуациях нужно стараться завершать задуманный маневр, чтобы это было понятно окружающим, а то похоже, извини, на курицу, которая мечется по дороге и не знает куда ей деваться. Я сам несколько раз в день поворачиваю с ул.Пухова налево, к Льнокомбинатовскому кольцу, причем часто попадаю в траффик, и проскакивая между машинами стараюсь делать это быстро и прижиматься как можно правее, чтобы не мешать попуткам.
Ну, а по поводу случившегося - сочувствую!
Здраствуйте ! двойная осевая имеет разрыв, при выезде пропустил всех , Fiat был на значительном расстоянии, почти стоял в своем крайнем правом , как заглох двигатель видно по видеозаписи и удар пришолся на неподвижный автомобиль,ето по мне, теперь по поводу Fiat Dodlo скорость в городе 60, здесь повыше потому и догнал заглохший автомобиль п12.3 пДД К ТОМУ ЖЕ ЛЕВЫЙ РЯД И ВСТРЕЧКА БЫЛИ СВОБОДНЫ...
Всім привіт. Давно не писав на форумі. Не думав, що доведеться писати в цій темі. Сьогодні поки відводив малу в Садочок, вийшовши побачив ось таке
Винуватець змився.
Але після деяких маніпуляцій вдалось вийти на нього, виявилось він так здавав на зад і наїхав на мою автівку. Зійшлися на тому, що він купляє оигінальний капот і решітку радіатора і оплачує реставрацію бампера. Капот в офіціалів 6640, решітка 2323 і ремонт 3500 отаке.
Прикро
Явно щось високе, типу газельки
Бампр ще можна запаяти, а от кришку капота напевно під заміну?
Прикро
Явно щось високе, типу газельки
Бампр ще можна запаяти, а от кришку капота напевно під заміну?
Так, це була газелька, оновив пост вище.
а що в Газелькі немаэ полису ОСАГО? Бо вартість немала, як для звичайного шофера Газелі...
а що в Газелькі немаэ полису ОСАГО? Бо вартість немала, як для звичайного шофера Газелі...
немає, та і взагалі він не хоче з поліцією і з цим всим зв язуватись, бо по факту, він втік з місця пригоди і це чудо що його вдалося знайти.
зараз до 25000 грн можливо без поліції закривати, але виклик аварийного комісара або европротокол. Але якщо полісу немає, то і нама що казати... До речі вам порада, можливо заохочити також МТСБУ для віплати вам компенсації ремонту, якщо в винуватся немає полісу...
Але після деяких маніпуляцій вдалось вийти на нього,
Що ж то за маніпуляції такi? Если не секрет? )
maple написав:Але після деяких маніпуляцій вдалось вийти на нього,
Що ж то за маніпуляції такi? Если не секрет? )
Спочатку шукав свідків, як на зло нікого не знайшов, потім вияснивши що газельки в цьому дворі не паркуються, зв язався з вихователем з садочка і вона оповістила своїх колег з інших груп дитсадка провести опитування дітей кого привозили на вантажній газелі, так один з хлопців свм того не усвідомлюючи здав свого батька і в мене вже були його координати. Так що отакі маніпуляції.
До речі винуватець купує мені нові запчастини, але хоче забрати пошкоджений капот і бампер. Які ваші думки з приводу цього, віддавати їх чи відстоювати щоб вони залишились в мене.
Моральний збиток домовились не відшкодовувати.
maple,
Если покупает новые и платит за ремонт то отдавать побитое без проблем.
Не зачем хлам Вам
До речі винуватець купує мені нові запчастини, але хоче забрати пошкоджений капот і бампер. Які ваші думки з приводу цього, віддавати їх чи відстоювати щоб вони залишились в мене. Моральний збиток домовились не відшкодовувати.
Як що все відремонтують добре і не копійчини не прийдеться добавлять, то я б віддав.
У меня бампер уже 5лет валяется в гараже.
В первом году зацепил заборчик низкий небольшая дырка поменяли по страховой.
Теперь старый только место занимает.
Я відразу теж був схильний віддати але дружина наполягає на тому щоб залишити, кум також каже не віддавати от я і в роздумах...
maple,
Думают на запас...
Лучше отдать и зибить.
Так можно в Плюшкина превратиться
maple,
Думают на запас...
Типу того...
А винуватець хоче щоб хоч якось пом якшити фінансові навантаження.
maple,
Виновник и так себя наказал и хочет копейку сэкономить.
У него тоже семья. я бы отдал.
А там Вы решайте.
що він купляє оигінальний капот і решітку радіатора і оплачує реставрацію бампера. Капот в офіціалів 6640, решітка 2323 і ремонт 3500 отаке.
на фото не увидел , шо там с решёткой радиатора ? в чём выражаются повреждения ?
по з\ч уВас было авто , его повредили , чел отремонтировал и отдал такое авто как и до " инциндента " , вроде как битые детали и не Ваши , или хотите оставить как за моральный ущерб ? не думаю что это здравая идея .
дружина наполягає на тому щоб залишити, кум також каже не віддавати
Чем аргументируют ?
вроде как битые детали и не Ваши
Неправильно . Детали, владельца битой машины. С какого такого перепугу, они перешли в собственность виновника?
Отдать их виновнику, добрая воля пострадавшего.
Чем аргументируют ?
А почему они должны чем-то аргументировать? Виновник оплачивает запчасти, и работы по восстановлению. На этом всё. А битые запчасти, повторюсь, не переходят в собственность виновника. И к чему тут поддавливание на совесть и жалость пострадавшей стороны?
Повторюсь, отдать или не отдать, добрая воля пострадавшей стороны. Она (пострадавшая сторона) никому, ничего, не обязана.
Чем аргументируют ?
тоже не понимаю мотивацию...
Я відразу теж був схильний віддати але дружина наполягає на тому щоб залишити, кум також каже не віддавати от я і в роздумах...
Моя дружина прислуховується до мене, думай сам як вважаєш за потрібне. Твій винуватець ще й втік, далі думай сам, наскільки дозволяє розум і сердце.
maple написав:Я відразу теж був схильний віддати але дружина наполягає на тому щоб залишити, кум також каже не віддавати от я і в роздумах...
Моя дружина прислуховується до мене, думай сам як вважаєш за потрібне. Твій винуватець ще й втік, далі думай сам, наскільки дозволяє розум і сердце.
Именно так. Прислушайся к себе. Жена, то такое..
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Згенеровано за 0.183 секунд(и), виконано 94 запитів