Re: Зимняя резина на Логан
Я в курсе... За компом можно и поумничать.
Не буду мешать
Александр007, Каков у вас стаж водителя и примерный ваш суммарный пробег?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Зимняя резина на Логан
Сторінки Назад 1 … 130 131 132 133 134 … 225 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Я в курсе... За компом можно и поумничать.
Не буду мешать
зад обгонит перед при торможении или в повороте.
В повороті наврядчи - траекторне зчеплення якісних ліпучок навіть на льоді не настільки гірше за бюджетні шипи, щоб говорити про велику небезпеку. Зато високе тягове зчеплення шипів на привідних передніх колесах, забезпечить ефективний вихід з заносу в таких умовах (лід).
При гальмуванні такий сценарій можливий лише при відсутності АБС, на покриттях де шипи значно краще гальмують за ліпучку. Звісно, на льоді в першу чергу. З АБС такої проблеми не повинно виникати, крім екстремальних випадків, коли і так по барабану яка де гума стоїть (втрата зчеплення на швидкостях меньших швидкості спрацювання АБС, або блокування всіх колес).
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-11-15 12:33:57[/merge_posts_bbcode]
Evgenий, подивись на це з такої сторони - шипи на перед ставляться тимчасово, для подолання поганих погодних умов. Щось на кшталт цепів, тільки не настільки брутально. Ти ж не скажеш що цепи теж треба на всі колеса надягати.
Александр007 написав:Я в курсе... За компом можно и поумничать.
Не буду мешать
Это про Вас....
Александр007, Вопрос игнорируете?
Evgenий,
не считаю....
целый день на колесах....
и так 5 дней в неделю...
Бросайте тапками если Вам так прет...
целый день на колесах....
А комп у вас прямо в авто стоит? Всегда онлайн Ладно. То таке. Просто интересно, основываясь на какой практический опыт, вы уверенно советы советуете на любую тему
Не отрывайтесь от руля. Не отвечайте
Evgenий,
пользуюсь телефоном.
смартфон называется. ... сейчас на жилянской стою.
да скучно когда стою вот и поболтать захожу...
в авто еще СКТ стоит
на ходу не пишу и разговариваю по громкой связи если что........
да часто онлайн и пробки мониторю....
У нас погода не дает опробовать новые колеса.
И не предполагает условий к этому еще как минимум неделю, судя по прогнозу.
Похоже, будет просто сухой и холодный асфальт.
Оно и к лучшему, с одной стороны.
С другой - ХОЧЕТСЯ ОПРОБОВАТЬ!
А на деле шиповку тянет как на танке.
Зад не носит там тоже не фуфло стоит.
По большому счету большой разницы нет, тем более если голова на плечах. Коварство передка с более высокими сцепными свойствами в том, что по нему определяешь уровень сцепления на дороге и подстраиваешь вождение, иногда на пределе сцепных свойств резины. И хорошо бы, чтобы этот предел у задка был чуть повыше. Тогда на зимней дороге можно и пораллить. А иногда водитель устал, не его биоритмы, нет внимания, голова забита не тем и тогда он забывает что на задке стоит резина чуть хуже. И вот в эти 5 минут, когда он забыл, ситуация на трассе может преподнести сюрприз на вираже. Задок начинает вилять в момент, когда надо тормозить а места для стабилизации мало. Глаза делаются круглые, ладони потеют... Ну в общем здесь каждый решает сам по финансам и возможностям. Главное с дисбалансом по осям не терять внимание и предугадывать обстановку. Я ездил на летней с цепями на передке. Ощущения непередаваемые
RUNO,
вечером видео выложу как буксует очередное авто.
все кто заехал толкали.....
я там еще людей посадил наклон и легко....
продал свои зимние шины GOODYEAR 195х65х15,затирали о подкрылки, да и размер мягко говоря не Логана-тяжеловато...больше никаких экспериментов, либо 195х60 либо 185х65
Это уже немного лед раздолбали
Легковушки так же буксовали и передок мотало в разные стороны.
Всех толкали
шипы легко без проблем и много раз.....
Вечір добрий!
Наскочив на велику каменюку.
Наслідки: погнутий правий передній диск і гуля на резині.
Наразі поставив запаску літню. В цій темі вже йшлося про те, щоб ставити кращу гуму з комлекту на задню вісь для зменшення ризику заносу.
Декілька днів треба так поїздити поки вирішу питання.
Які будуть думки? Правильно вчинив? Чи в моєму випадку треба перекинути літню назад?
Junioro, яб назад перекинув
Junioro,
На летней даже не стоит выезжать однозначно.
Лучшая резина на перед но если с зади лысая тоже не стоит выезжать.
При торможении сильнее тормозят передние если там плохая то легко можно догнать авто в перреди не экономно будет
Junioro, я бы летнюю запаску тоже назад поставил и оперативно решать вопрос по закупке новой зимней.
Junioro, навіть не знаю. І так недобре, і так погано...
Якщо поставити одне літо на перед, тяга зменьшиться до такого рівня, наче спереду обидва літніх (диференціал не блокується). При цьому сильно збільшиться гальмівний шлях, і при гальмувані буде тягнути в сторону зимового колеса.
Якщо літо поставити на зад, то в поворотах і при гальмуванні, можна буде попасти в занос.
Тому вирішуй що для тебе страшніше.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-11-16 10:00:52[/merge_posts_bbcode]
тормозят передние если там плохая то легко можно догнать авто
Більше того - якщо зпереду одна зимова а друга літня, то крім збільшення гальмівного шляху, ще буде кидати в сторону зимової, адже гальмування буде несиметричним, а це додаткова небезпека зустрітись з сусідом по полосі, і взагалі розвернутись в результаті невдалої спроби компенсації кермом.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-11-16 10:02:02[/merge_posts_bbcode]
ЗІ. Тут є один момент. Якщо запаска в авто - докатка, то всі мурзілки радять ставити її завжди на зад. Тому, напевно, в даному випадку, гірше колесо, теж краще поставити на зад.
Якщо літо поставити на зад, то в поворотах і при гальмуванні, можна буде попасти в занос.
Тому вирішуй що для тебе страшніше.
Я бы фигню однозначно ставил назад... Без вариантов...
В будь-якому випадку, зад чи перед, головне - обмежити швидкість руху! Задля власної безпеки. Різнобійні шини на одній осі це велика небезпека навіть літом. А тут зимою, та ще й одна літня, друга зимова... Думаю швидше 40 не бажано розганятись....
Чи в моєму випадку треба перекинути літню назад?
Надо одолжить денег и купить нормальную покрышку. Это будет дешевле.
гуля на резині.
Пластырь и шину на зад.
це велика небезпека навіть літом
Летом, на городских скоростях, имхо, вообще не важно, что там на колёсах... )))
Я бы ставил только как докатить до гаража или шиномантажа или магазина шин.
прошлой зимой пробил диск .... погнуло правое переднее,
поставил докатку докатил до гаража оставалось пару км.
на следущее утро сразу в шиномонтаж на протатку и все....
Летом, на городских скоростях, имхо, вообще не важно, что там на колёсах...
Ну ХЗ. Навіть в ПДД заборонено різну гуму на одну вісь ставити, при тому що, наприклад, кататись зимою на літній гумі, не заборонено. Так що там проблема може бути більша, ніж здається на перший погляд. Можливо діло в асиметричному гальмуванні - якщо, навіть на міських 80км/год доведеться робити екстрене гальмування, а колеса на передній осі різні, може так кидонути вбік, що наробиш дофіга біди (особливо якщо кидоне на зустрічну). Тому ХЗ, і ще раз ХЗ...
навіть на міських 80км/год доведеться робити екстрене гальмування
Хотелось бы напомнить, что у нас в нас. пунктах 60 км/ч, а не 80...
А кинуть может и при одинаковой резине по многим причинам... Разные тормозные усилия на колёсах (кто контролирует на стендах это?), разные покрытия под колёсами (одно заехало в пыль с камешками, а второе на чистом асфальте) и т.п.
Я не агитирую ездить на разной резине, просто говорю о том, что если летом ехать спокойно, то ничего страшного не произойдёт...
Сторінки Назад 1 … 130 131 132 133 134 … 225 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Зимняя резина на Логан
Згенеровано за 0.196 секунд(и), виконано 66 запитів