Re: Зимняя резина на Логан
Всім дякую за поради)))
Тепер про враження.
Намагаюсь поважати всіх на дорозі, і розумію, що такі експерименти краще не робити, але життя вносить свої корективи.
Повертався на Київ у понеділок дуже зрання
Хвилювався чи зможу доповзти метрів 300 по "цілині" до дороги і дарма. По нечіпаному сніжку проїхався з натягом і невеликими пробуксовками без ніяких напрягів. Потім трохи поексперементував на абсолютно пустій сільській дорозі, щоб зрозуміти як веде себе авто. Впринципі все контрольовано і схоже на те, що писав Larsen - при екстренному гальмуванні трохи тягнуло вліво. Звичайно їхав над обережно. Розраховував на те, що сніг ще не буде укатаний. Так загалом і сталось - до домівки доїхав абсолютно без ніяких сюрпризів.
А от вчора біля будинку припаркуався, а мене підпер ланос. В мене ліве колесо на асфальтіі, праве на льоді. Розраховував здати назад і нормуль виїхати. Але не так сталось, як гадалося Довелось трохи пошліфувати та людей полякати поки витягнув пару метрів під малюсюсіньку гірку вперед і спокійно таки виїхав задом.
Раніше в цій темі писав, що стан моєї гуми добрий, точніше протектора, але на трьох колесах проблеми з бортом (повиривало шматки).
Думав, що з усім цим робити (клеїти, купувати новий комплект, чи тільки пару) і вирішив зупинитись на цьому варіанті https://www.olx.ua/obyavlenie/zimnie-sh … 5d2297ad3f та вперше придбати бу гуму 2013 року, а це трохи бентежить.
Загалом зараз авто відпочиває і чекає на гуму
Якось так вийшло