1

Тема: Куплю активатор багажника (центральний замок) логан седан фаза 2

В мене така проблема з центральним замком багажника: з 2013 року центральний замок багажника відкривається з ричання, жужанням але відкривався і закрився без проблем. Зараз перестав то закриватись, то відкриватися може відкритися чи закритися за 3-5 раз. Доки не помітив, то машина з відкритим багажником стояла весь час. Підкажіть де взяти такий активатор багажника? Може його можна якимось іншим дешевшим замінити?Колись в Рено електрик мені сказав що він жужить від того що зламався в ному зубчик. Хай працює доки працює, потім треба міняти. Зараз це потім настало. Може хтось стикався з цим активатором де його взяти, чи потрібно замовляти в Рено???

Renault Logan 1.4 ГБО Ambiance
  0

2

Re: Куплю активатор багажника (центральний замок) логан седан фаза 2

И мне тоже надо активироать багажник ))
Шучу.
Не знаю как во Львове, но у нас все лучше закрывать только ключом. И в машине ничего нельзя оставлять. А то, что машина простояла с открытым багажником, так это просто повезло. Иногда лучше поступиться комфортом, но зато безопасней.

Dacia 1.4 Ambience 08 года ГБО Вариатор БК Мультитроникс
  0

3

toliasyk написав:

В мене така проблема з центральним замком багажника: з 2013 року центральний замок багажника відкривається з ричання, жужанням але відкривався і закрився без проблем. Зараз перестав то закриватись, то відкриватися може відкритися чи закритися за 3-5 раз. Доки не помітив, то машина з відкритим багажником стояла весь час. Підкажіть де взяти такий активатор багажника? Може його можна якимось іншим дешевшим замінити?Колись в Рено електрик мені сказав що він жужить від того що зламався в ному зубчик. Хай працює доки працює, потім треба міняти. Зараз це потім настало. Може хтось стикався з цим активатором де його взяти, чи потрібно замовляти в Рено???

Могу предложить по Asam активатор - http://autologan.com.ua/reno-logan-daci … hnika.html

http://autologan.com.ua - Интернет-магазин запчастей для Рено и Dacia. Доставка по всей Украине. Большой ассортимент, постоянным клиентам накопительные скидки.
  0

4

На разборках этого добра чуть больше, чем до фига, потому что у Ренаульта этот активатор ставится на многие модели.
Ну, или поставить универсальный, что тоже вполне неплохо.

0
Спасибо сказали: сяся1

5 Відредаговано toliasyk (2017-02-19 14:05:44)

toliasyk написав:

Проблема рішилась в рено сервіс.ПОставили другий активатор,

Renault Logan 1.4 ГБО Ambiance
  0