alex.cver написав:А предыдущие лидеры это кто?
Дивлячись за який період. Ось тут, можеш подивитись будь-який період, нажаль, тільки до вересня 2015го (клацни на розширений пошук) http://autoportal.ua/rating.html
alex.cver написав: Но у Спорта и правда самая вкусная цена именно на базовую комплектацию
Ну там не одна базова. Двохлітровий з автоматом і переднім приводом, найдешевший в класі кросовер з автоматом. А дизель на ручці, найдешевший в класі дизель. Навіть його рідний братан Туссон, на сто тищ дорожче.
alex.cver написав:РАВ4 наверное брали ибо там можно выбрать любую комплектацию и коробку.
Та ні!
РАВ4 брали, беруть, і ще будуть брати, тому що "ТОЙОТА". Не дарма по сумарним продажам авто, вона в нас стабільно в лідерах вже багато років.
Авторитет!
alex.cver написав:Но все равно не понимаю почему люди берут большие машинки с огромным расходом топлива. Сегодня на ОККО топовый бензин уже был 27 за литруху.
В масштабах ціни авто, ті пару гривень за літр, взагалі ніякої погоди не грають. Я вже колись рахував що різниця в ціні між бензиновим і дизельним Логаном, окупилась би для мене, враховуючи розхід палива, його ціну, і затрати на ТО, десь не раніше ніж за 70тис км, або в районі 10 років при моїх пробігах... Так що економимо при покупці, а потім потроху виплачуємо на заправках. 
Щодо "великих" авто як таких - в них є свої переваги, і ти їх чудово знаєш. Чи готовий ти за них платити? Ну так само можна задатись питанням навіщо люди взагалі купують авто, адже маршрутка в 10 разів дешевше. 
alex.cver написав: Я бы лучше брал бы какой то МСВ логан с дизелем нежели РАВ4 с механикой и бензином 2.0. При таком темпе роста цен на топливо люди просто обязаны смотреть на расход машинки. Ой это же и в твой огород камень Larsen хотя ты уже объяснял свою позицию.
От це якраз був мій остаточний вибір: між дизельним МЦВ і РАВ4. Причому це абсолютно непорівнювальні варіанти. Просто вони ідеальні (для мене) в двох різних, так би мовити, протилежних світоглядах. МЦВ - ідеал аскетичної практичності, абсолютно економний у всіх відношеннях варіант, який повністю задовільняє мої необхідні вимоги. РАВ4 - варіант який дає максимум того що я хочу (значно більше ніж необхідно) за ті гроші які я готовий був потратити на той момент. Вибір був не легким, але все ж таки від аскетизму я відмовився, адже життям треба насолоджуватись поки є можливість. 
alex.cver написав:Чем сильнее дорожает топливо тем больше в любых случаях и поездках я использую Реношку ибо уже начинаю ощущать расход на топливо особенно при поездке к теще на 200 км.
Ну незнаю. Можливо це риса характеру, але я ніколи в житті не зациклювався на витратах на пальне. Можливо тому що з моїми пробігами вони і так не великі, можливо тому що просто не заморочувався все це рахувати, запам'ятовувавти і порівнювати, але якось просто не звертав увагу. Насправді, я не вірю що людина яка може купити авто за 20 з гаком тисяч дохлих президентів, потім матиме проблему з пальним. Адже якщо так, то просто купи на пару тисяч дешевше, і перестань псувати собі нерви на кожній заправці. В мене як була стара Астра, вона ругательство жерла 12 літрів по місті стабільно. І нічого, при тому що коштувала вона десь 4 тисячі, і я тоді доржче авто собі дозволити не міг, однак витрати на пальне мене абсолютно ніяк не напрягали. Я просто їздив скільки хотів, куди хотів, і заправлявся коли машинка просила. Так само і зараз. Тим більше що навіть в мого Рафіка розхід меньший. 
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0