2,001

Re: Следующий автомобиль

Larsen написав:

Але що робити з Емграндом який тут порвав всіх?
http://serega.icnet.ru/CarSaleAuto_2016_Ukraine.html

У Эмгранд EC7 есть и хетч и седан. Равно как у Лачетти. Но учтены одной строкой.
Может тогда справедливо Логан+Сандеро в одну строку.
"Тогда он заговорит по-иному" (c)

Сандеро 2011, 1.4 ГБО
  0

2,002 Відредаговано alex.cver (2016-12-29 21:40:55)

Larsen написав:

Я б навіть сказав що РАВ4 2016 може навіть і більше, хоча і та і друга продаються тільки рік. Можливо Луцьк не показник, може в нашого брата смаки відріняються від метрополій, де продається левова частина всіх авто.

Не. У нас рав4 встретить большая редкость. А нового Спортейджа много попадается. В кооперативе гаражном только 2 видел. Но чтобы больше Логана я тож не верю. Больше на бла бла бла похоже.
А судя по цифрам то и правда одинаково что Рав4 что Спортик что Логан. Прикольно. Но если под Логаном они считали и Логан и МСВ и Сандеру и Степвей то хз. По логике дешевых моделей должны купить больше нежели дорогих. За один Рав4 можно купить 2 Логана smile

Mazda CX-5, AWD, 2.5л, бенз
  0

2,003

alex.cver написав:

А нового Спортейджа много попадается.

У тебя просто акцент на модель... )) Я их ваще не вижу... )))

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0
Спасибо сказали: SanychGT1

2,004

alex.cver написав:

По логике дешевых моделей должны купить больше нежели дорогих.

Ну, по перше, дешевих моделей багато різних, треба дивитись їх сумарні продажі, а не одного тільки Логана. По друге - є ще ринок БУ. І в нижчих цінових сегментах, частка продажу БУ авто значно більша ніж в вищих. Тому так. smile

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

2,005 Відредаговано Сарданапал (2016-12-29 22:18:36)

alex.cver написав:

Но если под Логаном они считали и Логан и МСВ и Сандеру и Степвей то хз

Нет

Toyota Prado     533     -3,6
Renault Sandero     468     22,0
Mercedes GLE     441     267,5

И Октавию они одной строкой учли.
Так что смело можно валить в кучу (978+468=1446) - и что там тот Эмгранд.

"Статистика - вещь серьезная"
Табл. 1
Авг 2016
Geely  23

Табл. 1-2
Янв-Авг 2016
GEELY 372

Табл. 2-2
Янв-Июнь 2016
Geely Emgrand EC7     1103

Фонарь?

Сандеро 2011, 1.4 ГБО
  0

2,006 Відредаговано alex.cver (2016-12-29 22:47:38)

Aprox написав:

У тебя просто акцент на модель... )) Я их ваще не вижу... )))

Я как на зло вижу 1-2 с утра в кооперативе. Они ссска как издеваются прямо. Даж сосед черед 4 гаража слева и тот купил новый Спортик (один из 2 ). Внешне хороши smile

0

2,007

alex.cver написав:

Они ссска как издеваются прямо.

Вот об этом я и говорю! )))

Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

2,008

alex.cver, ні ну так не можна. Це ж ти одні й ті самі по кругу бачиш. wink В мене кум теж Спорта взяв, і я його часто бачу, але ж треба якось фільтрувати. Бо якщо ні, то вийде що РАВ4 найпоширеніша модель, бо її то я точно частіше за всіх бачу (свою) smile

0

2,009

Вчера катался по городу, пробки 8 баллов были, офигел сколько логанов в новом кузове (не только рено, но и дачий) белых катает и не сказал бы что такси, реально много.

Renault Logan NEW 2013, Authentique, 1.6, ГБО
Бортовой журнал
  0

2,010

Nomac, ну вам там близько до батьківщини Дачії, видно сірий імпорт серйозно поставлений на потік. smile

0

2,011

Или под новую растаможку народ оттуда тянет машины...

0

2,012

Larsen написав:

ну вам там близько до батьківщини Дачії, видно сірий імпорт серйозно поставлений на потік

но вот дачии, кстати, только такси, видимо из-за бюджетных комплектаций. Хотя честно говоря "морда" и фары рено мне таки нравятся больше.

Renault Logan NEW 2013, Authentique, 1.6, ГБО
Бортовой журнал
  0

2,013 Відредаговано gatuno (2016-12-30 12:53:24)

Осьвона, мрія - Peugeot 2008 Hybrid Air!
Але де вона в наявності?! Мабуть щось пішло не так, нафтотрейдери сказали, що складно задорого продавати повітря і ген.конструктор проекту зник без вісті...
Peugeot 2008 Hybrid Air prototype

http://cdn2.autoexpress.co.uk/sites/autoexpressuk/files/styles/gallery_adv/public/0/97//img_9215.jpg?itok=sw3FRnbF
http://cdn1.autoexpress.co.uk/sites/autoexpressuk/files/styles/gallery_adv/public/0/96//img_9202.jpg?itok=gReXodjD

Stepway 1.6 8V  '2011 (+ГБО)
  0

2,014 Відредаговано alex.cver (2016-12-30 19:26:45)

Larsen написав:

alex.cver, ні ну так не можна. Це ж ти одні й ті самі по кругу бачиш. wink В мене кум теж Спорта взяв, і я його часто бачу, але ж треба якось фільтрувати. Бо якщо ні, то вийде що РАВ4 найпоширеніша модель, бо її то я точно частіше за всіх бачу (свою) smile

Мне РАВ4 тоже нравится но Спортиков по Днепру новых я вижу в разы чаще чем новых РАВ чиков. У нас всегда в городе КИА имела сильные позиции исторически как то. Ну Тайота тоже.Но вот в Киеве все наоборот - там даже старый Спортейдж увидеть это диковинка какая то. Тайота имеет тоже сильные позиции но вот именно РАВ4 я реже вижу в Днепре. Еще много вижу Соренто в Днепре или области на трассах. Видимо мы провинция где денег меньше (Киев же Приват отжал  lol  ) и потому люди покупают КИА Спорт чаще чем РАВ4 ибо дешевле.

0

2,015

alex.cver, а взагалі дійсно цікаво що в безпосередніх лідерах продаж в цьому році у нас аж два кросовера, причому не найдешевших. Ну там Джука чи Вітари з Трекером якось і рядом нема не кажучи вже про дастер... Дивина. І відміна мита тут не зіграла ролі бо відбулася в другій половині року... Впринціпі, РАВ4 завжди був в першій десятці, і успіх нового Спорта теж логічний. Але чому провалились колишні лідери?

0

2,016 Відредаговано alex.cver (2016-12-30 23:05:24)

Larsen написав:

Впринціпі, РАВ4 завжди був в першій десятці, і успіх нового Спорта теж логічний. Але чому провалились колишні лідери?

А предыдущие лидеры это кто? Я например не понимаю успеха Спортейджа нового ибо цена его не такая уж и малая. Но у Спорта и правда самая вкусная цена именно на базовую комплектацию с механикой и 1.7 дизелем с передним приводом. Хотя 582 тыс не назовешь такой уже и малой. Остальные там очень даже кусаются и реально выросли в цене в сравнении с предыдущим Споретейджем. Более того счас у КИА начнут брать вот такой гибрид ибо он будет 644 тыс и 3.8 расход бензина. РАВ4 наверное брали ибо там можно выбрать любую комплектацию и коробку. Но все равно не понимаю почему люди берут большие машинки с огромным расходом топлива. Сегодня на ОККО топовый бензин уже был 27 за литруху. Неужели никто не задумывается о огромных расходах на топливо после покупки? Я бы лучше брал бы какой то МСВ логан с дизелем нежели РАВ4 с механикой и бензином 2.0. При таком темпе роста цен на топливо люди просто обязаны смотреть на расход машинки. Ой это же и в твой огород камень Larsen хотя ты уже объяснял свою позицию. Чем сильнее дорожает топливо тем больше в любых случаях и поездках я использую Реношку ибо уже начинаю ощущать расход на топливо особенно при поездке к теще на 200 км.

0

2,017 Відредаговано Larsen (2016-12-31 00:00:15)

alex.cver написав:

А предыдущие лидеры это кто?

Дивлячись за який період. Ось тут, можеш подивитись будь-який період, нажаль, тільки до вересня 2015го (клацни на розширений пошук) http://autoportal.ua/rating.html

alex.cver написав:

Но у Спорта и правда самая вкусная цена именно на базовую комплектацию

Ну там не одна базова. Двохлітровий з автоматом і переднім приводом, найдешевший в класі кросовер з автоматом. А дизель на ручці, найдешевший в класі дизель. Навіть його рідний братан Туссон, на сто тищ дорожче.

alex.cver написав:

РАВ4 наверное брали ибо там можно выбрать любую комплектацию и коробку.

Та ні! smile РАВ4 брали, беруть, і ще будуть брати, тому що "ТОЙОТА". Не дарма по сумарним продажам авто, вона в нас стабільно в лідерах вже багато років. wink Авторитет!

alex.cver написав:

Но все равно не понимаю почему люди берут большие машинки с огромным расходом топлива. Сегодня на ОККО топовый бензин уже был 27 за литруху.

В масштабах ціни авто, ті пару гривень за літр, взагалі ніякої погоди не грають. Я вже колись рахував що різниця в ціні між бензиновим і дизельним Логаном, окупилась би для мене, враховуючи розхід палива, його ціну, і затрати на ТО, десь не раніше ніж за 70тис км, або в районі 10 років при моїх пробігах... Так що економимо при покупці, а потім потроху виплачуємо на заправках. wink
Щодо "великих" авто як таких - в них є свої переваги, і ти їх чудово знаєш. Чи готовий ти за них платити? Ну так само можна задатись питанням навіщо люди взагалі купують авто, адже маршрутка в 10 разів дешевше. wink

alex.cver написав:

Я бы лучше брал бы какой то МСВ логан с дизелем нежели РАВ4 с механикой и бензином 2.0. При таком темпе роста цен на топливо люди просто обязаны смотреть на расход машинки. Ой это же и в твой огород камень Larsen хотя ты уже объяснял свою позицию.

От це якраз був мій остаточний вибір: між дизельним МЦВ і РАВ4. Причому це абсолютно непорівнювальні варіанти. Просто вони ідеальні (для мене) в двох різних, так би мовити, протилежних світоглядах. МЦВ - ідеал аскетичної практичності, абсолютно економний у всіх відношеннях варіант, який повністю задовільняє мої необхідні вимоги. РАВ4 - варіант який дає максимум того що я хочу (значно більше ніж необхідно) за ті гроші які я готовий був потратити на той момент. Вибір був не легким, але все ж таки від аскетизму я відмовився, адже життям треба насолоджуватись поки є можливість. wink

alex.cver написав:

Чем сильнее дорожает топливо тем больше в любых случаях и поездках я использую Реношку ибо уже начинаю ощущать расход на топливо особенно при поездке к теще на 200 км.

Ну незнаю. Можливо це риса характеру, але я ніколи в житті не зациклювався на витратах на пальне. Можливо тому що з моїми пробігами вони і так не великі, можливо тому що просто не заморочувався все це рахувати, запам'ятовувавти і порівнювати, але якось просто не звертав увагу. Насправді, я не вірю що людина яка може купити авто за 20 з гаком тисяч дохлих президентів, потім матиме проблему з пальним. Адже якщо так, то просто купи на пару тисяч дешевше, і перестань псувати собі нерви на кожній заправці. В мене як була стара Астра, вона ругательство жерла 12 літрів по місті стабільно. І нічого, при тому що коштувала вона десь 4 тисячі, і я тоді доржче авто собі дозволити не міг, однак витрати на пальне мене абсолютно ніяк не напрягали. Я просто їздив скільки хотів, куди хотів, і заправлявся коли машинка просила. Так само і зараз. Тим більше що навіть в мого Рафіка розхід меньший. lol

0

2,018

Меня 12 литров у вектры напрягало... ))) И я тоже думал, что езжу везде на машине, но у логана годовые пробеги стали почти в 2 раза больше... Значит только казалось, что езжу куда хочу... ))

0

2,019 Відредаговано alex.cver (2016-12-31 11:08:23)

Larsen написав:

В масштабах ціни авто, ті пару гривень за літр, взагалі ніякої погоди не грають. Я вже колись рахував що різниця в ціні між бензиновим і дизельним Логаном, окупилась би для мене, враховуючи розхід палива, його ціну, і затрати на ТО, десь не раніше ніж за 70тис км, або в районі 10 років при моїх пробігах... Так що економимо при покупці, а потім потроху виплачуємо на заправках. wink

Я имел ввиду не разницу между ценой на бензин и ДТ а именно экономия на топливе вообщем. При покупке Логана МСВ за 360 и 750 за РАВ4 при том что 1 км на РАВ4 стоит ровно в 2 раза дороже ни о каких 70 тыс речь не идет.

Larsen написав:

Ну незнаю. Можливо це риса характеру, але я ніколи в житті не зациклювався на витратах на пальне. Можливо тому що з моїми пробігами вони і так не великі, можливо тому що просто не заморочувався все це рахувати, запам'ятовувавти і порівнювати, але якось просто не звертав увагу. Насправді, я не вірю що людина яка може купити авто за 20 з гаком тисяч дохлих президентів, потім матиме проблему з пальним.

Тоже вроде в теории верно и наверное не будь у меня второй в 2 раза экономнее машины я бы тоже не задумывался. Но когда есть выбор и ты можешь сравнивать ты начинаешь задумываться а на  хiба ото нужны прожорливые двигателя которые жрут не меряно, ездят от заправки и до заправки, портят воздух и твой кошелек smile При этом пока я тоже могу не задумываться о топливе но почему то задумываюсь же. Это пример - человек строит дом. Вчера рассказывал что он только на одно отопление потратил 680 тыс грв уже. Но при этом он ставит твердо-топливынй котел автомат подогрев воды от панелей на крыше только + солнечные батареи для обеспечения электроэнергией и куча всего ноу-хау. Он знает что даже при цене за газ текущей оно не покроет все затраты на возможность быть НЕ зависимым от газа и газовой конторы и будет топить пилетами. Но ситуация как раз обратная если сравнить МСВ и РАВ4. Дешевле в 2 раза + потом расход дешевле в 2 раза. Я бы понял если бы брать там полный привод либо например автомат ибо у Логана его нет (тот робот что есть это не автомат а боль). Вобщем я даже НЕ знаю чтобы я сейчас покупал в такое время но уж точно задумался бы о расходе машинки ибо это надолго. Кроме того есть такая составляющая как неизвестность в будущем или будут ли у тебя всегда такие доходы которые
легко позволяют НЕ думать о расходах на топливо. Чтобы я сейчас брал я не знаю и наверное долго бы думал что покупать либо дорогой гобрид с расходом в 3.8 КИА Спортейдж Ниро или РАВ4 гибрид либо не дорогое Рено с дизелем либо ждать эры электро авто либо взять атмо 2.0 на 10 лет и лить не меряно топливо от заправки до заправки. Трудный выбор сейчас особенно когда авто-мир меняется на глазах и с сильной скоростью.
  В любом случае с Наступающим Новым Годом! Путь машинка только радует  storstark

0
Спасибо сказали: Larsen1

2,020

alex.cver написав:

Я имел ввиду не разницу между ценой на бензин и ДТ а именно экономия на топливе вообщем.

Ну так щоб при інших рівних, отримати ту економію в паливі, треба спочатку заплатити більше за дизель.

alex.cver написав:

При покупке Логана МСВ за 360 и 750 за РАВ4 при том что 1 км на РАВ4 стоит ровно в 2 раза дороже ни о каких 70 тыс речь не идет.

Не коректно порівнювати ціну Логана МЦВ і РАВ4, адже за Рафік більше платиш, і більше отримуєш (одного тільки заліза в 1.5 рази більше  lol ). А так то це аналогічно що порівняти МЦВ з маршруткою і дивуватись чому люди взагалі купують МЦВ, адже маршрутку купувати не треба, а витрати на їзду на ній разів в 10 меньші. wink

alex.cver написав:

Но когда есть выбор и ты можешь сравнивать ты начинаешь задумываться

Ну, я не впевнений, але мені здається я б більше дивився на зручності ніж на розхід. Знову ж таки, якби для мене розхід був важливіший, я б вибрав МЦВ. І повір, я над цим вибором задумувався дуже довго і серйозно. Однак переміг РАВ4. Думаю якби мав обидва, то і в житті віддавав би перевагу Рафіку, по тій самій причині. На ньому просто приємніше, зручніше, ну і, не забувай, а ми таки часто про це забуваємо - безпечніше їздити. Ніхто не відміняв 5 зірок НКАПа у Рафіка і у Спорта, проти жалюгідних трьох у Логана/Сандеро... Звісно про це ніхто не думає, як і про ремені безпеки... Але це може бути важливіше розходу, особливо коли можеш собі його дозволити. vissla

alex.cver написав:

Но ситуация как раз обратная если сравнить МСВ и РАВ4.

Не правильне порівняння. Його автономна система недає ніяких серйозних переваг по зручності і функціоналу. Тому правильніша анологія порвіняння МЦВ і РАВ4, як я вже казав, це порівнняня маршрутки і того ж МЦВ. Безплатно, ніяких експлуатаційних витрат, і пробіг в рази дешевше. Як не крути, зі всіх сторін дешевше за МЦВ. Але ж всім зрозуміло що МЦВ краще. Так само і в порівнянні Рафіка з МЦВ - МЦВ зі всіх сторін дешевше, але і зі всіх сторін гірше.

alex.cver написав:

Я бы понял если бы брать там полный привод либо например автомат ибо у Логана его нет

Ну ти ж добре знаєш що крім цих двох речей, жодна з яких особисто мені не потрібна, в РАВ4 є багато всього, чого в Логані нема впринципі. wink

alex.cver написав:

Кроме того есть такая составляющая как неизвестность в будущем или будут ли у тебя всегда такие доходы которые
легко позволяют НЕ думать о расходах на топливо.

Насправді нема такої проблеми. Міняються доходи - продаєш дороге авто, за виручені гроші купуєш бюджетно-економне, і на решту заправляєшся пару років. wink

alex.cver написав:

Трудный выбор

Це правда. Але головне - в кожного він індивідуальний. Адже смаки і пріоритети у всіх дуже різні. Головне правильно розібратись в своїх потребах і хотєлках, і тоді все стає значно простішим. wink

alex.cver написав:

В любом случае с Наступающим Новым Годом! Путь машинка только радует 

Взаємно! Нехай щастить на дорогах і взагалі по житті!  alc

0
Спасибо сказали: alex.cver1

2,021 Відредаговано alex.cver (2017-01-01 13:38:42)

Larsen написав:

А так то це аналогічно що порівняти МЦВ з маршруткою і дивуватись чому люди взагалі купують МЦВ, адже маршрутку купувати не треба, а витрати на їзду на ній разів в 10 меньші.

С Новым Годом smile
Ну далеко не коректное сравнение совсем.МСВ в топе далеко не маршрутка. Ну разве что ради клиренса брать рав4. Но платить только за клиренс ... хотя бы нужно брать автомат тогда smile

0

2,022

alex.cver написав:
Larsen написав:

А так то це аналогічно що порівняти МЦВ з маршруткою і дивуватись чому люди взагалі купують МЦВ, адже маршрутку купувати не треба, а витрати на їзду на ній разів в 10 меньші.

С Новым Годом smile
Ну далеко не коректное сравнение совсем.МСВ в топе далеко не маршрутка. Ну разве что ради клиренса брать рав4. Но платить только за клиренс ... хотя бы нужно брать автомат тогда smile

с Новым;)
но и рав4 воообще другая планета с мцв...по всем параметрам, и клиренс тут далеко не главное отличие! Это для вас, конкретно, клиренс и дизель важнее всего в машине, а ктото для статуса берет машину, ктото изза комфорта подвески, ктото изза шумоизоляции и отсутствия сверчков на любых пробегах и дорогах, ктото изза посадки, кто то изза багажника. так что, если сравнивать мцв с рав4 , то и маршрутку можно с мцв сравнить)) то и то доставит из пункта а в пункт б.

0
Спасибо сказали: Larsen1

2,023

alex.cver написав:

Ну разве что ради клиренса брать рав4.

В авторевю на бензиновом рав4 2,5 приемная труба двигателя находится на высоте 165мм...  dntknw

Larsen написав:

Ніхто не відміняв 5 зірок НКАПа у Рафіка і у Спорта

Моделі дійсно безпечного рафіка на наш ринок не поставляются(на різні ринки з різною безпекою)... і наскільки писали і не плануються поки що. Так що відміняються легко. На відміну від Америки. На жаль.

0

2,024 Відредаговано Larsen (2017-01-01 19:31:29)

Всіх з Новим Роком!  alc

alex.cver написав:

Ну далеко не коректное сравнение совсем.

Ну так я ж тобі на цьому прикладі показую чому і порівняння МЦВ з РАВ4 теж некоректне. wink

alex.cver написав:

МСВ в топе далеко не маршрутка.

Незнаю що ти цім хотів сказати, але, по анології - РАВ4 в топі далеко не МЦВ. Так шо все правильно. smile

alex.cver написав:

Ну разве что ради клиренса брать рав4.

Ну от ти знову за своє... Якщо особисто для тебе, всі інші переваги РАВ4, крім кліренса, не мають значення, тоді тобі не треба купувати РАВ4. Але мені вони важливі, і їх багато. Тому для мене воно не просто варте різниці в ціні, а ще й найвигідніший варіант. Адже всі інші варіанти, які б дали мені всі ці переваги, коштують ще дорожче.

alex.cver написав:

хотя бы нужно брать автомат тогда

Навіщо брати те, чим користуватись не просто нема необхідності, а реально нема бажання? dntknw

SanychGT написав:

на бензиновом рав4 2,5 приемная труба двигателя находится на высоте 165мм...

Саме так. І це була перша причина по якій я для себе цей варіант відкинув.

SanychGT написав:

Моделі дійсно безпечного рафіка на наш ринок не поставляются

Прикол в тому, що моделі Логана, безпечного хоча б настільки як наш Рафік, взагалі не виробляються. wink

SanychGT написав:

Так що відміняються легко.

Не відміняються, тому що 5 зірок ЄвроНКАПа, про які йде мова, даються ЄвроНКАПом який не тестує американських, або якихось інших "дійсно безпечних" версій, а саме ту, яка продається і в нас. Більше того, порівнюю я їх не з якимось примарним "дійсно безпечним авто", а з жалюгідними 3 зірками, того ж самого ЄвроНКАП, які заробив Логан МЦВ.

0

2,025

Larsen написав:

Прикол в тому, що моделі Логана, безпечного хоча б настільки як наш Рафік, взагалі не виробляються. wink

crazy
Тішишся думкою...

0