Re: Следующий автомобиль
Понты - это как раз базовый моноприводный кросс на палке... Вот это - чистые понты, потому что снаружи не видно, что у него с комплектацией, приводом и коробкой! Зато видно размер кузова и шильдики... ))
Ну які ж це понти якщо мені і кліренс і великий розмір і висока посадка необхідні? Понти це коли ти платиш за те, що не приносить особисто тобі ніякої практичної користі. Тоді ти платиш саме за понти. В мому випадку, повний привід - саме такий порожній понт адже я не бачу в ньому ніякої користі для себе. Ну, хіба що попантувати на форумі чи перед друзями що в мене 4х4.
І комплектація в мене не базова, тому що в базовій нема багато того, що для мене дуже важливо.
А що воно на зовні, і що про це думають інші, мені якось по барабану, адже не вони за це платять.
[merge_posts_bbcode]Added: 2017-01-04 19:28:49[/merge_posts_bbcode]
Schranznbasser, саме так! Якщо тобі не потрібні ніякі переваги кросовера, тоді для тебе кросовер і є звичайним понтом. Якби мені не треба було кліренса, то я б і собі кросовера не брав, а зупинив би вибір на універсалах. Та, нажаль, з універсалів тільки Логан МЦВ має достатній для мене кліренс. А універсал з малим кліренсом в мене до того був, і практика показала що я такого більше не хочу. Тому мені кросовер не понт, а чи не єдиний підходящий тип авто.