Тема: Що краще - Сандеро чи Фієста?
Ціни на ці автомобілі практично однакові зараз. То що краще брати?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Що краще - Сандеро чи Фієста?
Для наших дорог - однозначно сандеро! ))
Для наших дорог - однозначно сандеро! ))
полностью поддерживаю
скорее не дорог, а направлений
А ще краще Sandero Stepway.
...а если такой вопрос задать на форуме форда получите совершенно другие ответы
...а если такой вопрос задать на форуме форда получите совершенно другие ответы
Само собою
Интересная Фиеста http://ford-fiesta.infocar.ua/mod_1.0-a … d2502.html
Хтось написав:Ціни на ці автомобілі практично однакові зараз. То що краще брати?
Интересная Фиеста http://ford-fiesta.infocar.ua/mod_1.0-a … d2502.html
посмотрите на авториа сколько продается фордов б/у с таким мотором - валом....а теперь вопрос .почему люди скидывают почти новые машины с маленьким пробегом? и сделайте выводы.... Своей жене, когда выбирал между фиестой и корсой ,купил корсу., так как у фиесты маленькие колеса и ощущения табуретки,даже по киеву ездить некомфортно. до этого супруга ездила на матизке,так колеса всегда квадратные были)))
так как у фиесты маленькие колеса
Такие же как и у логана.
Своей жене, когда выбирал между фиестой и корсой ,купил корсу., так как у фиесты маленькие колеса и ощущения табуретки,даже по киеву ездить некомфортно. до этого супруга ездила на матизке,так колеса всегда квадратные были)))
У мене фієста, у дружини - Матіз (на котрому катаюсь теж я). Колеса не квадратні ні там, ні там, просто я ями об’їжджаю - ось і вся таємниця.
Фієста прослужила мені вірою і правдою п’ять років, наїздив 140 тисяч на сьогодні, із проблем лише пружинка повернення педалі зчеплення зламалась, поміняли амортизатори по гарантії на 70 тисячах та стійку стабілізатора з правого боку на 80 тисячах, та й усе. Чи є Сандеро таким само надійним?
То що краще брати?
Я так розумію, це риторичне запитання?
Хтось, глянь Поло http://volkswagen-polo.infocar.ua/mod_1 … d4486.html
Эта машинка имеет возможность огромного апа за недорого. И пох, что седан.
И продашь ее через годы намного дороже, чем рено или форд.
Хтось, глянь Поло http://volkswagen-polo.infocar.ua/mod_1 … d4486.html
Эта машинка имеет возможность огромного апа за недорого. И пох, что седан.
И продашь ее через годы намного дороже, чем рено или форд.
Пропонуєте фінансувати терористів?
Фієста прослужила мені вірою і правдою п’ять років
Ну табуреточность таки присутствует и пластик салона с годами гремит. Собственно и все. Лично мну в фордовском В-классе нравился Фьюжин, вот где неубиваемая машина. Ну а в С-классе - Фокус-2 и 3.
Такие же как и у логана.
Неправда. Диски такі ж, а профіль на 2.3см у Фієсти нижчий (195х50 р15 у Фієсти проти 185х65 р15 у Сандеро/Логана).
и пластик салона с годами гремит.
В Сандеро не гримить?
просто я ями об’їжджаю - ось і вся таємниця.
Кандитат на премію самого короткого анекдота року.
[merge_posts_bbcode]Added: 2017-03-15 16:59:21[/merge_posts_bbcode]
Чи є Сандеро таким само надійним?
Сандеро, середньостатистично, надійніший. Але комусь може більше повезти з Фієстою, комусь з Сандеро, це як мордорська рулетка.
[merge_posts_bbcode]Added: 2017-03-15 17:01:15[/merge_posts_bbcode]
И пох, что седан.
Хто сказав що пох? Автор запитання вибирає серед хечів. От я коли брав Логана теж подумав що пох що седан. Але таки помилявся... Краще відразу брати те що треба.
Пропонуєте фінансувати терористів?
Нет конечно, это была провокация.
Поддержим отечественного производителя, тем более он делает автомобили лучше румынов кацапов и форда
http://skoda-rapid.infocar.ua/mod_1.6-m … 1977.html.
Доустанавливаешь только газ.
Я Логан покупал, когда он в очень хорошей комплектации стоил чуть дороже ланоса и значительно дешевле фиесты, лачетти, гетса и др. При одинаковых ценах не брал бы. Ни тогда, ни сейчас.
Логан (и Сандеро, наверное) хорошая машина, но сейчас переоценена. У нее нет каких-то преймуществ перед одноклассниками.
У нее нет каких-то преймуществ перед одноклассниками.
Є більший кліренс, енергоємніша підвіска, ну і деякі експлуатаційні переваги. Звісно, не всім вони потрібні, але для кого це важливо - то Логан цікавий варіант.
Поддержим отечественного производителя, тем более он делает автомобили лучше румынов кацапов и форда
Ви це серйозно? Краще форда? Ну і скільки рапідів продано по світу і скільки фокусів?
просто зайдите на авториа и посмотрите сколько в продаже фиест и сколько тех же сандеро...хорошая корова нужна самому))))
Устроили срач на пустом месте.
P.S. Сноуборд или лыжи, кенон или никон и тд.
просто зайдите на авториа и посмотрите сколько в продаже фиест и сколько тех же сандеро...хорошая корова нужна самому))))
Якщо виходити з цього критерію, то Логан набагато гірше за Сандеро, бо його в рази більше на авторіа продається.
[merge_posts_bbcode]Added: 2017-03-15 18:57:50[/merge_posts_bbcode]
Устроили срач на пустом месте.
Де ви побачили срач?
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Що краще - Сандеро чи Фієста?
Згенеровано за 0.167 секунд(и), виконано 91 запитів