Re: Що краще - Сандеро чи Фієста?
Хтось, а чим тебе не влаштовує твоя Фієста, що ти на Сандеро дивишся?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Що краще - Сандеро чи Фієста?
Сторінки Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 16 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Якщо не їздити, то можна і мастило не міняти, і бензин не заливати. До речі, сам же писав, що раз на 4 роки міняти треба.
Це те що рекомендовано Рено ЮА, а далі думай сам. От я тепер і вирішую.
а чим тебе не влаштовує твоя Фієста, що ти на Сандеро дивишся?
можливо, чужа жінка завжди привабливіша?
Та вдарили мені мою Фієсту. Хочу відремонтувати і продати. Ось і вибираю що взяти.
у мого Форда раз на 160 тисяч ремінь міняється. Я проїхав 140 і ще не міняв
Уверен? А не на 120 тыс по регламенту?
Впрочем, флаг в руки.
Резина за 4-5 лет в тяжелой тепловой среде по любому доходит.
Я через 4 года поменял, не проехав 60т и близко.
Что-то мне подсказывает, что Рено перестраховались с заменой ремня.
Или на Форде вывели особые сорта резины, которым сносу нет? Так по цене не скажешь.
Что за аргументы, ей богу. На Акценте на 60000 меняют.На Сиде на 90т, на Королле(это же тойота, она не ломается) на 60.
А мы поменяем на 160. Это Форд! Там ремень всем ремням ремень. И клапанищща.
Хтось написав:у мого Форда раз на 160 тисяч ремінь міняється. Я проїхав 140 і ще не міняв
Уверен? А не на 120 тыс по регламенту?
Впрочем, флаг в руки.
Резина за 4-5 лет в тяжелой тепловой среде по любому доходит.
Я через 4 года поменял, не проехав 60т и близко.
Что-то мне подсказывает, что Рено перестраховались с заменой ремня.Или на Форде вывели особые сорта резины, которым сносу нет? Так по цене не скажешь.
Что за аргументы, ей богу. На Акценте на 60000 меняют.На Сиде на 90т, на Королле(это же тойота, она не ломается) на 60.
А мы поменяем на 160. Это Форд! Там ремень всем ремням ремень. И клапанищща.
Так отож. У мене теж викликають підозру "високотехнологічні" "сучасні" двигуни, в котрих мастило потрібно міняти раз на 10 тисяч і ремінь раз на 60 тисяч. Особливо мені Хундаї подобаються, де першу заміну мастила роблять через 2 тисячі, прямо як у Таврії. У фордовських літровиках там взагалі ремінь раз на 200 тисяч міняється. Я вже не кажу про заміну мастила кожні 20 тисяч кілометрів. Тут або місцеві дилери Рено та Хундаїв на сервісі безбожно дурять наших, або... ніякі нам не високотехнологічні двигуни сюди возять.
Тут або місцеві дилери Рено та Хундаїв на сервісі безбожно дурять наших
Саме так, без або... В європах у рено теж на 160 тисяч міняють...
Хтось написав:Тут або місцеві дилери Рено та Хундаїв на сервісі безбожно дурять наших
Саме так, без або... В європах у рено теж на 160 тисяч міняють...
Никому не верьте
Проверил на dacia.co.uk
Avoid a nasty surprise: replace the cambelt on all vehicles older than 5 years with a mileage under 37,000
P.S.А вот замена ремня на Октавии у тех же британцев через 200000 миль. Есть чем гордиться шкодоводам. Хрена там форд какой-то со120-160т.км несчастных
матиз был на атомате, то тот хавал у жены 10 литров бензина при 0.8 объема)))
Я бы удивился если бы меньше ибо чудо укроавтопрома? Причем все говорят про 10 литров как будто гордятся этим на 0.8 движке
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-03-18 01:17:55[/merge_posts_bbcode]
Чесне слово, хлопці, якісь надумані у вас проблеми. Я зі своїм фієстовським кліренсом 140 тисяч та 5 зим проїздив - жодних проблем. Їздив не лише по Києву, а й в Стамбул, Болгарію, Грецію, а також в Одеську область - нормально, жодного дискомфорту і потреби в більшому кліренсі не відчував. І бампер у мене не відривався сніговими заметами.
Я даже верить начинаю. У меня один вопрос когда я выежаю за город Где Вы Фиестоводы водитесь? Вас за городом встретить вообще НЕ реально. Сколько ездил Днепр Киев, Днепр Пятихатки, Днепр Кривой Рог, Днепр Буковель? Где вы ребята? Вы шифруетесь или прячитесь? Где же вы? Чесно я вас видел на Кипре и больше нигде? Что я делаю не так? Вас тупо встретить за городом вообще НЕ реально Я не пиарюсь я сам в шоке почему так.
Или на Форде вывели особые сорта резины, которым сносу нет?
у нового ВАга замена ремня через 240 тыс....
У предыдущего 120, у предпредыдущего 90.
О сортах резины - на все автомобили ставят ремни Гейтс...
У Фордов масляное ТО 30 тыс...
Я бы удивился если бы меньше ибо чудо укроавтопрома? Причем все говорят про 10 литров как будто гордятся этим на 0.8 движке
Відколи це Матіз став укравтопромом? Завжди був узбекським.
У меня один вопрос когда я выежаю за город Где Вы Фиестоводы водитесь?
Особисто я щодня їжджу із свого села за 24 км в Київ на роботу. Плюс десь раз на місяць за 120 км до батька в село в Житомирській області. Останні два роки їздив на море в Одеську область - хто туди їздив, знає які там дороги. Минулої весни до Львова їздив і по області катався. На острові Тасос до мармурового пляжа грунтовими дорогами добирався. Усе обійшлось, і кліренса вистачило і диски не погнув, і захист двигуна не знадобився. Можете не вірити, ваша справа, але я скажу так: я там не лише Логани та Сандеро бачив, їздять і інші автомобілі.
станні два роки їздив на море в Одеську область - хто туди їздив, знає які там дороги.
Знаем, живьем тута, но я таки очччень доволен что взял машину с норм клиренсом, едешь и не паришься совсем. Если вы знаете фиесту и вас она полностью устраивает берите фиесту, логан - это авто чисто для прагматичных людей, как по мне. Хотя экстерьер нравится до сих пор, жене фиесту да, себе нет.
Где вы ребята? Вы шифруетесь или прячитесь?
То вони спеціально так, як тільки ти на трасу, вони по кущам!
А реально, я підозрюю що причина у наступному. Більшість Фієст, купують жінкам, переважно як друге авто в сім'ї, для поїздок по магазинам, школам, дитсадочкам. Очевидно, що вони на них в дальняк не вилазять. А таких як Хтось, що взяли Фієсту як основне авто, скоріш за все дуже мало, тому і зустріти їх на трасі можна рідко. Серез тих кого я знаю, є тільки одна Фієста. І їздить на ній жінка, тільки по місту. А більше Фієст я просто не знаю. І взагалі, навіть по місту, в нас вони зустрічаються рідко. Сандериків явно більше. Ну то таке, особливість регіону напевно.
[merge_posts_bbcode]Added: 2017-03-18 09:11:00[/merge_posts_bbcode]
Та вдарили мені мою Фієсту. Хочу відремонтувати і продати. Ось і вибираю що взяти.
Прикра історія. Співчуваю.
Однак чому ти дивишся в сторону інших авто? Що в Фієсті не влаштовувало, що зараз виникає питання придбання, можливо, чогось іншого? Адже якби Фієстою був повністю задоволений, то б і не задумувався що купувати?
Человек, у которого нет опыта езды на логане спорит с людьми, которые видели фиесту только на картинке Очень содержательная тема
В точку !!!
у нового ВАга замена ремня через 240 тыс....
У предыдущего 120, у предпредыдущего 90.О сортах резины - на все автомобили ставят ремни Гейтс...
Ремни по одной технологии. Усилие на вал ГРМ не думаю, что сильно отличается у всех.
И в свете 10 лет или 320 тыс Октавии какой следует вывод?
Менять или не менять через 60 т?
Engineer написав:Человек, у которого нет опыта езды на логане спорит с людьми, которые видели фиесту только на картинке Очень содержательная тема
В точку !!!
Если что,я с фиеста форума,можете кидать в меня помидорами)
И да в семье фиеста уже за сотню проехала из них тыщ 80 накатал я на ней..
Местами соглашусь,клиренса мне недостаточно бывало,но это какие то разовые ситуации и перед ними логан бы спасовал бы точно так же) Тут надо уже о паджеро думать,а не о логане)
Признаюсь,после фиесты,покупать фиесту я не захотел,хотя если бы ценник был пониже,то все возможно)
понравилась мне корса но не суждено было)
В сандеро никогда не ездил и познакомился с ним в автосалоне..
менеджер тоже пытался мне "продать" неубиваемую ходовку "для наших дорог" и тд..
но у меня свои критерии выбора
Внешний вид авто мне ваще почти не интересен,а вот внутри сандеро показался мне весьма "унылым"и тактильно-визуально ощущать это уныние по пару часов каждый день в угоду "неубиваемой ходовой" я был не готов.
Выходя из машины,хлопнув дверцей,я услышал специфический звук и ассоциации были поче му то с консервной банкой)
Пяти минут поверхностного знакомства мне хватило,что б решить-это не мое!
Хотя авто на три головы выше ланоса
В итоге я случайно купил маленькую хонду..
Весьма скучная машина..проехал уже 120 тыс,а в ней все ниче так и не ломалось..и рычаги менять не надо..и ремень не надо..и салон не тарахтит..да..очень скучная)
Понятно не кому хонду не рекомендую,ибо они дороги в обслуге и клиренс маленький.
пы сы: alex.cver ,жги еще!)
Если что,я с фиеста форума,можете кидать в меня помидорами)
Тобі голосовалки на вашому форумі мало? Твоя присутність тут протиречить п.1.1 правил цього форума.
Менять или не менять через 60 т?
Ремень стоит копейки, можно и поменять, ведь на износ ремня влияет не только пробег но и пылезащита узлов ГРМ.
Неэффективность этой защиты у Рено и есть основанием для замены ремня через 60 тыс - это слова официалов.
А вот про 4 года это чистейший развод голодных сервисменов.
fiestasandero написав:Если что,я с фиеста форума,можете кидать в меня помидорами)
Тобі голосовалки на вашому форумі мало? Твоя присутність тут протиречить п.1.1 правил цього форума.
да,голосовалки мне мало!
противоречий п.1.1 я не вижу!
Если цена на сандеро станет соответствовать его качеству,то я с удовольствием его куплю,как третью машину в семью!
А вот замена ремня на Октавии у тех же британцев через 200000 миль
У жигулей чуть поменьше: 200 тык
да,голосовалки мне мало!
Які ж ви там насправді закомплексовані... ще більше ніж я думав. Щоб отак пертись на чужий форум, реєструватись аби влаштувати срач про те що твоє авто краще? Це ж яким закомплексованим треба бути?
противоречий п.1.1 я не вижу!
Пяти минут поверхностного знакомства мне хватило,что б решить-это не мое!
ЗИ Цікаво скільки ще таких бідолашних закомплексованих фієстотроллів сюди привалить. Можливо це в них весняне загострення?
Однак чому ти дивишся в сторону інших авто? Що в Фієсті не влаштовувало, що зараз виникає питання придбання, можливо, чогось іншого? Адже якби Фієстою був повністю задоволений, то б і не задумувався що купувати?
Така вже я людина, що коли бачу дві речі по однаковій ціні, я починаю з них вибирати.
Хтось, та не комплексуй, давай розказуй що тобі в Фієсті не подобається. А то якось все сильно однобоко виходить, ти ж не менеджер ділера Форда, правда?
но у меня свои критерии выбора smile
О! Кому шашечки, а кому ехать
Почему выбрал Логан?
-просторный салон
-удоьная посадка (высоко сижу-далеко гляжу)
-Большой багажник
-"человеческий" размер колес.
-хороший свет фар.
-Относительно простой двигатель.
-клиренс
-очень простая подвеска (шесть сайлентблоков)
-недорогое ТО
-на форумах подавляющее число тем об "улучшательствах" или просто флуд
-много машин в такси
fiestasandero написав:да,голосовалки мне мало!
Які ж ви там насправді закомплексовані... ще більше ніж я думав. Щоб отак пертись на чужий форум, реєструватись аби влаштувати срач про те що твоє авто краще? Це ж яким закомплексованим треба бути?
fiestasandero написав:противоречий п.1.1 я не вижу!
fiestasandero написав:Пяти минут поверхностного знакомства мне хватило,что б решить-это не мое!
ЗИ Цікаво скільки ще таких бідолашних закомплексованих фієстотроллів сюди привалить. Можливо це в них весняне загострення?
сообщение выше я ответил по поводу п1,1,но видать некоторые видят только то,что хотят увидеть)
"бідолашних закомплексованих фієстотроллів"..гм..ну думай так.ваше величество)
fiestasandero, не гарно брехати, ти ж сам на вашому форумі ссилку спитав щоб тут потролити. Ніяких думок про Сандеро не було в твому закомплексованому мозку до того як Хтось не створив голосовалку там у вас, і не розказав про голосовалку яку він замутив тут.
Але ти так не переживай, нема такої другої чудової машинки як Фієста, і Форд свідок її!
А тепер можеш повертатись в вашу компанію, і розказувати як ти тут всіх круто протролив, і яка все ж таки Фієста мега крута.
От тільки, на відміну від вашої закомплексованої компанії, тут якось ні в кого не виникло бажання піти до вас, позасирати вашу голосовалку. Ну нема тут настільки закомплексованих.
Сторінки Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 16 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Що краще - Сандеро чи Фієста?
Згенеровано за 0.149 секунд(и), виконано 92 запитів