drinkins написав:Цена при покупке указана в документах.
В яких документах? Згідно ПДД, водій зобов'язаний мати посвідчення водія, техпаспорт ТЗ і автоцивілку. Більше ніяких документів від нього вимагати ніхто не має права, і вони можуть просто не існувати в природі на момент скоєння правопорушення.
drinkins написав: не предоставил документы - взяли цену у дилера.
Ну я ж кажу, назви мені ціну Тесли Х в ділера, якщо їх не просто в нас в ділерів нема, а і самих ділерів не існує.
drinkins написав: Все можно, если захотеть.
Безумовно. Тому по Теслі візьмуть ціну з якогось веб-сайту, де якась Тесла Х продається по ціні 10к. Ніхто ж не полізе в технічні нюанси розбиратись, правльно? От і заплатить товариш штраф як власник Логана. І навіть не треба Тесли - майже по будь-якому авто, конкретна модель якого, в конкретній комплектації вже не продається ділерами, можна прогнати точно таку ж схему. А якщо б/у то взагалі всі Кайєни будуть оцінені в 5куо, просто тому що десь на авто РІА хтось, можливно навіть і спеціально з цією метою, викладе таку пропозицію... Короче тут непочатий край роботи для корупції!
drinkins написав: на то есть прозрачность механизма. Увидел - написал в прокуратуру.
Ха... Ха... Ха... Навіть не смішно...
Це навіть близько не ділер! Відповідно, порушник буде справедливо вимагати "правильної" оціники. І йому її зроблять, за скромний благодійний внесок в сімейний бюджет оцінювача.
drinkins написав:Можно разработать "прайс" машин с учетом даты выпуска.
Я про таке думав. Можна для приблизної оцінки, і цього впринципі достатньо. Але це буде величезна база данних і не зовсім понятно чи вони це зможуть (захочуть) правильно реалізувати.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0