26

Re: Renault Logan 2013 1.5dci Еxpression (БЖ Id-end)

Id-end написав:

Вибачте, що довго не писав, але сталась дуже цікава і дорога ситуація. Сталось можна сказати ДТП , один "водій" на світлофорі здавав заднім ходом , до машини він проїхав метри два і пробив фаркопом нижню решітку радіатора. Ну почались так би мовити дебати , навіть була пропозиція розїхатись, але ж ремонт оплачувати комусь треба. І головне , а саме ціна на ремон. Решітка радіатора (на бампері) -797.8 грн+ покраска + зняття і установка бампера. Загалом все обійшлось в 1400грн. Ну і багато нервів. Дилер з своїми цінами нагліє, але іншого варіанту нема.

Брат ти мій по нещастю...
http://www.logan.in.ua/forum/post438230.html#p438230
Я робив все не у офів і за рахунок того, хто вдарив. В мене здається радіатор не потік - його не чіпали. Зняли бампер, запаяли ту решітку (якщо зблизька то видно, якщо за 2 метра, то вже ні) і трохи мазнули нижню юбку. Мова була про те, що якшо я не погоджюся, то вони в протоколі пишуть, що це я в них в"їхав. Ну хоч так.
Вже купив відеореєстратор...

Древняя китайская мудрость гласит: «НИ СЫ!», что означает: «Будь безмятежен, словно цветок лотоса у подножия храма истины»
Logan 2013 1.5dCi Expression  Бортовой журнал
Мой дизелЪ
  0

27

Ну в нас теж за рахунок того хто вїхав, але все без ДАЇ , бо було багато свідків.  А на світлофорі заднім ходом, то вони ще б йому впаяли добре. Тому взяли в нього 2тис. грн за ремонт . Ремон вийшов 1400грн, ну не погана моральна компенсація в 600 грн -радує, але ж не хотілося б того всього і цих  грощей. Виграв тим , що зразу на нього наїхав і все пофотографував , йому не було куди  діватись, а головне без ДАЇ.

0

28

Nomac написав:

под капотом есть регуляторы под шестигранник(белого цвета, пластмасовые), подкрути себе выше, у меня тоже низко светило

Дуже дякую, сьогодні гляну, а то була ідея інші лампи ближнього шукати

0

29

Id-end написав:
Nomac написав:

под капотом есть регуляторы под шестигранник(белого цвета, пластмасовые), подкрути себе выше, у меня тоже низко светило

Дуже дякую, сьогодні гляну, а то була ідея інші лампи ближнього шукати

Главное, не перестарайся с шестигранниками, а то слепить встречку будешь. А лампі таки нужно менять на что-то более приличное. Я себе взял IPF и на ближний, и на дальний.

Logan 2007 1.4 давно был - Logan 2013 1.2 позже был - Duster 2018 1.6 теперь есть
  0

30

Сьогодні відрегулював світло, дякую за підказку. На рахунок лампочок то IPF , то дорогувато , от раніше собі ставив osram night breker plus , то доволі не погано і ціна прийнятніша і на логані якщо брати то вони служитумуть довше , бо ходові є.

0

31

Сьогожні був у офіціалів , ТО сказали всього  1800грн) Але це не головне! Причина звернення до фіціалів інша , почала відклеюватись накладка подушки пасажира.  Вони таки нічого не зробили , сказали , що сфотографували і чекатимуть відповіді з Києва, можливо будуть міняти  всю панель.

0

32

Нарешті зробили, післятижня відморозок і відсутності відповіді від менеджера. Робота зайняла приблизно годину часу. але накладку поставили на місце, хоч і не дуже якісно. (є дуже маленькі щілинки ). Хто з власників був присутній при проходженні ТО?

0

33

Id-end написав:

Хто з власників був присутній при проходженні ТО?

Я. Майже завжди. Не постійно, але на момент початку (план), після закінчення (прийняття). Інокли - по ходу виконання робіт, якщо виконавці хочуть щось уточнити..

MCV-amb, 1,6(ГБО) ==> ФИАТ 1,4 МАXI(ГБО) ==> LODGY PRIVILEGE 1,5D (+ Ларгус, 1,6. 8кл.(ГБО) + Богдан 2312(ГБО))
  0

34

Владимир+ написав:
Id-end написав:

Хто з власників був присутній при проходженні ТО?

Я. Майже завжди. Не постійно, але на момент початку (план), після закінчення (прийняття). Інокли - по ходу виконання робіт, якщо виконавці хочуть щось уточнити..

Дякую! Чому цікавлюсь , бо знайомий повідомив що його не пустили при проходженні ТО. А Рівненські офіціали не проти того , щоб власник був почтійно.

0

35

Перше ТО пройдено , офіціали запросили 2100, ну і їх "знижка " 200 грн. За роботу 300 грн і за все інше майже 1600.

0

36

Сьогодні маленька перемога над офіціалами! При проходженні ТО мені поставили вставку паливного фільтру за 540 грн. За це сьогодні вони вибачились і дали мені безкоштовно вставку 164037803R(за 219грн) хоча в коробці виявилась вставка 164038815R.

0

37

мне офы при установке сигнализации насчитали изоляции на 600 грн)))) только я на них гавкать начал до оплаты)) ОД такой ОД...

ВАЗ 21111 2003 -> Renault Logan 2013 -> Renault Clio 2011 -> Ravon R4 2017 (Chevrolet Cobalt)
  0

38

Id-end написав:

Сьогодні маленька перемога над офіціалами! При проходженні ТО мені поставили вставку паливного фільтру за 540 грн. За це сьогодні вони вибачились і дали мені безкоштовно вставку 164037803R(за 219грн) хоча в коробці виявилась вставка 164038815R

Гарна новина.  smile  Вітаю з маленькою премогою!  storstark

Renault Logan 1,5 dCi Ambiance 2012 KNM + БК by_AlexSander_
  0

39

Люди, допомагайте! Чи є гул при відкритті дверей на машинах з кліматом(бажано дизель)гуде привід заслонки рецеркуляції можливо він зламани в моєму випадку? Якщо є то з якого моменту це проявляється?

0

40

Ну у меня при открытии дверей , при не заведенном двигателе раздаётся звук похожий на жужжащий звук работы эл.мотора , не сказал бы что громко , но слышно
Чесно говоря не обращал внимание , когда он появился  или был с самого начала.

Logan Expression 2013 1.5 Дизель+ климат контроль. Пепельно-бежевый "Малыш"  crazy_pilot ; VW Golf-2 1.6 Дизель. Серебряный "Старичок" upp
  0

41

IronJuice написав:

Ну у меня при открытии дверей , при не заведенном двигателе раздаётся звук похожий на жужжащий звук работы эл.мотора , не сказал бы что громко , но слышно

Так, при вікритті дверей! А що офіціали кажуть?

0

42

Id-end написав:
IronJuice написав:

Да пока не обращался,
буду скоро на СТО - спрошу что за фигня

Logan Expression 2013 1.5 Дизель+ климат контроль. Пепельно-бежевый "Малыш"  crazy_pilot ; VW Golf-2 1.6 Дизель. Серебряный "Старичок" upp
  0

43

IronJuice написав:
Id-end написав:
IronJuice написав:

Да пока не обращался,
буду скоро на СТО - спрошу что за фигня

Треба цю проблему вирішувати! При мені виявили діагностикою , що це заслонка рецеркуляці, але при покупці цього звуку не було. За моторчик той страшно, а він не малі гроші коштує.

0

44

в мене такі ж самі симптоми. Але, здається, від покупки. Є якась інформація від офів?

Древняя китайская мудрость гласит: «НИ СЫ!», что означает: «Будь безмятежен, словно цветок лотоса у подножия храма истины»
Logan 2013 1.5dCi Expression  Бортовой журнал
Мой дизелЪ
  0

45

Wookiee написав:

в мене такі ж самі симптоми. Але, здається, від покупки. Є якась інформація від офів?

Спочатку звук вони не могли почути , бо він проявлявся рідше і тд, через місяць після проходження ТО звук було чути кожного разу після вікриття дверей коли машина йшла в "сон". Я регулярно надзвонював і мене записади і дали електрика на цілий день. Він зробив діагностику. Їх висновок пілся вбитих півдня: Коли машина виходить з "сну" при відкритті дверей заслонка рецеркуляції повітря проходить в крайне верхнє і нижнє положення, тобто вікривається і закриваться і вікривається. Коли машина "спить"  вона закрита. Такий гул дає той кроковий мотор при її переміщенні. Розбирати не схотіли і відморозились тим , що я ТО проходжу де забажаю , але гарантія на електрику зберігається і зробив запис в гарантійній книжці.

0
Спасибо сказали: Wookiee1

46 Відредаговано Id-end (2017-09-10 08:56:31)

Доброго дня! Б'є рульве і є стуки незначні ( проявляються на сошеці), офіціали морозять, в Луцьку сказала , щоб їхали до тих хто розбирається в рейках , бо вони нічого не знають. Поїхав на діагностику до них, сказали з рейкою все добре( і підтягувати не треба) і вони не знають , що може стукати , за їхніми "скомними" підрахунками , вони можуть зробити десь за 3000 грн, але знову ж вони не знають що це таке. Можливо хтось як вирішив?https://drive.google.com/file/d/0B6d8vxXO4GD3LUU2ZE5FMHlRZ00/view?usp=sharing  [  -стукає десь тут

0