Re: Штрафы повысят?
страхується відповідальність водіїв авто з будь-якою реєстрацією, для авто з іноземною реєстрацію передбачена навіть окрема зона - сьома.
А толку, якщо більшість бляховодів стаховок не оформляють?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Юридичний → Штрафы повысят?
страхується відповідальність водіїв авто з будь-якою реєстрацією, для авто з іноземною реєстрацію передбачена навіть окрема зона - сьома.
брали по 3 бакса за машину?
Эх Георгич вот тебя бы на их место, не упустил бы своего?
Я дико извиняюсь, но почему у логановодов такой ажиотаж по поводу бляховодов?
az74, не знаю що там у логановодів, але своє ставлення до блях я вже не раз пояснював. Головне що особисто мене турбує, це те що через "одноразовість" і "анонімність" таких авто, їх власники їздять без страховки, без належного технічного обслуговування, і дуже часто - без голови на плечах. Таку небезпеку не можливо проігнорувати.
жаба и халява.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-09-08 14:22:13[/merge_posts_bbcode]
Эх Георгич вот тебя бы на их место, не упустил бы своего?
или не пропустил бы
az74, не знаю що там у логановодів, але своє ставлення до блях я вже не раз пояснював. Головне що особисто мене турбує, це те що через "одноразовість" і "анонімність" таких авто, їх власники їздять без страховки, без належного технічного обслуговування, і дуже часто - без голови на плечах. Таку небезпеку не можливо проігнорувати.
И чаще всего пересели с ланоса/жигуля/москвича и теперь пытаются компенсировать комплексы...
Если разрешат растаможку, то не выгодна она будет тем, кто купил дешевые авто "на последние". Растаможка со всеми выплатами в 1,5-2к евро выльется вероятно. А потом эти коптящие "зламки" еще и в порядок приводить .
Таку небезпеку не можливо проігнорувати.
А як же екоЛОХіЯ?! Мені так здалося, що "екоЛОХічні" проблеми "засилля" на "автошляхах" Украхни "блях" Вас турбували в першу чергу...
А тут якась "небезпека" від ... надуманної "анонімності" і вже просто таки фантастично-триллерної "одноразовості" авто на "бляхах" займає перше місце в ... нападах "панічних атак" .....
Складається враження, що майже 10% автовласників в Україні камікадзє у масках....
А між тим куди не глянь, а в автівках на "бляхах" молоді дівчата дітей в автокріслах перевозять... Молоді і хлопці будівельні матеріали та обладнання перекидають з об'єкта на обєкт.... Чогось мене впевненність наповнює, що ці люди не схожі на самогубців.... А автівки їх у повному технічному порядку...
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-09-08 16:20:46[/merge_posts_bbcode]
Растаможка со всеми выплатами в 1,5-2к
Ныне растаможка "выливается", в 5-7 раз дороже.... А если к авто за 2,5 тыс Ойро (Сценик 2006-9 г.в. или Меган-2 Универсал 2006-8 г.в) добавить полторушку..., то это будет почти в двое от той цены авто которая ныне в Украине...
Интересно примут или нет? Хотя не наблюдал давно с радарами никого на дорогах
В том-то и дело, что не важно, какое ограничение они примут! Всё равно контроль за скоростным режимом нулевой...
Мені так здалося, що "екоЛОХічні" проблеми "засилля" на "автошляхах" Украхни "блях" Вас турбували в першу чергу...
Погано тобі здавалося. І взагалі, якщо здається - перехрестись! Екологія, безумовно, мене дуже сильно турбує, але в порівнянні з цими проблемами, далеко не в першу чергу. Тим більше що в ситуації яка склалась, екологічність цього всього ввезеного мотлоху вже не покращиш. А от перераховані мною проблеми можна, і якщо з тими законами все буде гаразд, як в меморандумі, то ситуація значно покращиться. Ну а еколочне питання залишиться як і раніше - ввіз надалі буде заборонений для авто гірших ніж Євро 5. Хоча, як ти чудово пам'ятаєш, мені більше подобається методика екологічних поборів, ніж обмежень по ввозу. Та і по обмеженням я на Євро 5 не наполягаю, як я тобі казав, достатньо і Євро 4. Може навіть 3. Адже головна проблема з відрами 90-х років і раніше. Ну і з тими в яких повипілювали каталізатори... Хоча це вже питання до техоглядів. Або знову ж таки - екологічні побори...
надуманної "анонімності"
Ніхера не надумана! В нас збив такий "красень" дитину, і змився. Люди бачили його бляху, і навіть запам'ятали. Але без толку - вже пів року ні якого результату нема. Копи без руля хто це...
вже просто таки фантастично-триллерної "одноразовості" авто на "бляхах"
Так ти ж тут сам розказував як вкатував бляху, як одноразову! Чи ти може подумав що під "одноразовістю" я маю на увазі що вони розвалюються на ходу? Ні. Мова про те, що купуючи бляху, власник не розраховує на багаторічну експлуатацію. В кращому випадку - рік. Але всі розуміють що може бути і меньше, якщо приймуть закон чи ще щось в такому роді. Тому купуючи таке авто, більшість людей розраховують на те, що дуже скоро, будуть купувати йому заміну. Тому і "одноразове". В результаті, втрачається сенс в нормальному обслуговуванні - всеодно через рік на розборку, нема сенсу тратити гроші на страховку, і, до тих пір поки ця схема діє, наступне авто буде таким же, на бляхах, за копійки.
Якщо ж наступної бляхи через рік вже не буде, що забезепечить новий закон, а ту що є доведеться зареєструвати, то "одноразовість", для більшості теперішніх бляховодів, зникне. Авто можна буде продати на вторичці, і дешевої заміни йому не буде, так що з'явиться сенс їздити довше, а значить і обслуговувати нормально, і страховку оформити, щоб при першому ж ДТП не втратити цю, вже не одноразову, машину.
нападах "панічних атак" .....
Перехрестись ще раз, тебе глючить.
Чогось мене впевненність наповнює, що ці люди не схожі на самогубців....
Ці не схожі! Я ж не кажу що всі бляховоди придурки. Є нормальні. І тим більше я за них радий, що прийняли той меморандум, і хочу щоб він був виконаний, щоб вони не постраждали.
А автівки їх у повному технічному порядку...
А тут не згоден. Особливо в тих що в бізнесі добивають старі корита. Як і ти - вони взяли інструмент в оренду. Протягне рік, а там пофіг розвалиться чи ні, він себе окупив. І навіть ті хто дітей возить, і начебто мав би турбуватись про їх безпеку, дуже рідко тримають бляхомобілі в хорошому технічному стані. В нас народ взагалі про безпеку слабо думає. Багато хто дітей в кріслах возить? Багато хто користується ременями, особливо для задніх пасажирів? Тому ні, ти не правий. Якщо є такі хто купує бляху за копійки, знаючи що через рік чи навіть раніше здасть її в металобрухт, і при цьому тратить гроші на її нормальне обслуговування, а не підколхожування щоб хоч якось їхала, то їх одиниці, годі й говорити про них...
Ныне растаможка "выливается", в 5-7 раз дороже....
От тому я і підтримую пропозицію про розмитнення в 5%. Хоча, я так розумію, ця пропозиція не пройшла, і бляховоди з цим погодились... Шкода...
В том-то и дело, что не важно, какое ограничение они примут! Всё равно контроль за скоростным режимом нулевой...
Якщо приймуть, і налагодять контроль, по трасам їздити стане неможливо...
Адже головна проблема з відрами 90-х років
ТА майже нема "відер 90-х років" серед т.з."блях".. На що ті "відра" коли Сценік 2- від 2006 року можна придбати легко за 2000 ойро, або Меган -2 універсал.... Щось ти дуже заляканий "відрами"....
В нас збив такий "красень" дитину, і змився. Люди бачили його бляху, і навіть запам'ятали. Але без толку - вже пів року ні якого результату нема. Копи без руля хто це...
Мабудь є в пресі якісь за те нагадування - наведи посилання... До того ж... як що є номери і вони не підробні, то з Литви та автівка чи з Китаю - немає значення - власниказнайти легко...
Як і ти - вони взяли інструмент в оренду. Протягне рік,
А де гарантія, що авто технічно не справне "протягне рік"? Як можливо встановити якісь терміни? До того ж всі автівки, що і рухаються шляхами ЄС, всі проходять ТО і мають відповідний сертифікат та страховку...
Доречі в мене "інструменти" перекупили дуже швидко... Яб сказав просто взяли ізмором - продай і все тут... Бо в дуже гарному стані були... Перша машинка пішла "під документи" , друга осіла для мисливських потреб... І стан цих машинок куди там був стану більше половини авто автопарку України, особливо таксопарку! А вартість - майже бесплатно....
Так, що з особистого досвіду скажу - вибач, але помилкові висновки поширюєш про небезпечність та технічну не справність основної частини "блях"... В основному то дебелі і свіжі машинки, екологічно багато беспечніші ніж Ланоси і китайскі викидні віт АВТОЗАЗу...
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-09-08 19:27:07[/merge_posts_bbcode]
Не далее как в среду, на выезде из Киева по н.обуховской трассе, на КП остановила полиция... Привысил я скорость более чем на 20 км/час... Проверили документы, пробили по базе машинку на предмет "грехов и прегрешений", устно предупредили и пожелали доброго пути....
Не знаю как кому, а мне было достаточно устного предупреждения... 70-75 км/ч вполне достаточно .... для по городу ехать...
70-75 км/ч вполне достаточно .... для по городу ехать...
Во-во! Надо хотя бы заставить 60 км/ч строго соблюдать, а потом уж думать про 50...
ТА майже нема "відер 90-х років" серед т.з."блях"..
Кому ти розказуєш? Я не сліпий.
На що ті "відра" коли Сценік 2- від 2006 року можна придбати легко за 2000 ойро, або Меган -2 універсал....
Я можу багато варіантів привести, кому і навіщо воно треба, хоча б починаючи з тих хто не має 2000 ойро для покатушок на рік, і кому ні Сценік 2 ні Меган 2 не треба, а треба просто щоб їздило.
Щось ти дуже заляканий "відрами"....
Перехрестись знову! Якщо мені щось не подобається, чи не влаштовує, це не значить що я цим заляканий. Ну от наприклад, ти заляканий бур'янами на городі? Ні. Але миритися з ними теж не будеш.
Мабудь є в пресі якісь за те нагадування - наведи посилання...
Я не з преси це взнав а особисто від батьків і їх сусідів, які за одно сусіди моїх родичів. В пресі взагалі більшості ДТП, тим більше таких "незначних", нема.
власниказнайти легко...
Ти особисто багатьох знайшов? Ні? Тоді годі теоретизувати.
А де гарантія, що авто технічно не справне "протягне рік"?
А хто купує несправне? Ти сам через це пройшов, чого херню пишеш? Скільки протягне польськолитовський шрот - це вже як повезе. Але ж купуючого тачку за копійки це не хвилює - вона одноразова, пофіг скільки протягне
Як можливо встановити якісь терміни?
А хто терміни встановлює? Ти не уважно читаєш.
До того ж всі автівки, що і рухаються шляхами ЄС, всі проходять ТО і мають відповідний сертифікат та страховку...
На момент придбання - безумовно. От тільки - який строк дії грін карти? Далі треба вже в нас страхуватись. І більшість бляховодів цього не роблять. А з технічним станом протягом року, без належного обслуговування, та ще й для старих корит косметично відмарафечених польсько-литовськими баригами спеціально під продаж, всяке буває...
Так, що з особистого досвіду скажу
Ти один, причому, скоріш за все, відносишся до адекватної меньшості. А я тут говорю про більшість. Хоча є сумніви на рахунок того що ти про свої бляхи розказуєш...
але помилкові висновки поширюєш
Я нічого не поширюю, а лише пояснюю СВОЮ точку зору!
Читай уважно, а то мені вже надоїло посилати тебе в церкву після кожного твого глюка.
В основному то дебелі і свіжі машинки, екологічно багато беспечніші ніж Ланоси і китайскі викидні віт АВТОЗАЗу...
Ну, я не впевнений що "в основному". Старих корит теж багато. Але головна проблема не в них. І як ти можеш легко переконатись, я не писав що мене в бляховодах турбує те що вони на старих відрах. Ні. Головна проблема в ставленні власників до цих авто. По кругу повторювати не буду...
Не знаю как кому, а мне было достаточно устного предупреждения... 70-75 км/ч вполне достаточно .... для по городу ехать...
Кстати, устного предупреждения тут явно не достаточно! Продолжаете нарушать закон! Превышение меньше, чем на 20 км/ч - это тоже нарушение, просто за него не предусмотрено денежное наказание! А устные предупреждения на вас не работают... Думаю, что 2000 грн сработали бы гораздо лучше! И после первого же штрафа вы дальше ездили бы уже по правилам! )))
Продолжаете нарушать закон
Нет. Закон не нарушаю...
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-09-08 21:35:36[/merge_posts_bbcode]
А хто купує несправне? Ти сам через це пройшов, чого херню пишеш? Скільки протягне польськолитовський шрот - це вже як повезе. Але ж купуючого тачку за копійки це не хвилює - вона одноразова, пофіг скільки протягне
І чому це Ви вважаєте людей самогубцями? І чому людина має купувати несправне? І через що я пройшов?
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-09-08 21:37:21[/merge_posts_bbcode]
А я тут говорю про більшість.
А мене оточує адекватна більшість... власників "блях"... Тому мені дивно з Вашого досвіду....
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-09-08 21:40:50[/merge_posts_bbcode]
Головна проблема в ставленні власників до цих авто.
"Головна проблема" - зовсім не проблема бо авто на "бляхах" перш за все має бути беспечним для його власника-водія... БО більше всього часу з таким авто саме власник-водій проводить... І самогубців серед"бляховодів"я не знаю...
Нет. Закон не нарушаю...
70-75км/год по місту - порушення ПДР.
Larsen написав:А хто купує несправне? Ти сам через це пройшов, чого херню пишеш? Скільки протягне польськолитовський шрот - це вже як повезе. Але ж купуючого тачку за копійки це не хвилює - вона одноразова, пофіг скільки протягне
І чому це Ви вважаєте людей самогубцями? І чому людина має купувати несправне? І через що я пройшов?
Навчись нарешті читати! Відповіді на всі три запитання в цитаті, до якої ти їх ставиш!!!
1. Я не вважаю людей самогубцями.
2. Чому людина має купувати несправне, якщо я сказав: "А хто купує несправне?"
3. А пройшов ти через те що купив СПРАВНЕ авто!
3. А пройшов ти через те що купив СПРАВНЕ авто!
Ще я пройшов через те, що купив сьогодні яблук... в такому випадку... І що з того?!
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-09-08 21:46:09[/merge_posts_bbcode]
. Чому людина має купувати несправне, якщо я сказав: "А хто купує несправне?"
В чому суть тези?!
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-09-08 21:47:45[/merge_posts_bbcode]
Я не вважаю людей самогубцями.
ТОді чому Ви вважаєте, що людина при здоровому розумі буде систематично їздити на не справному авто, ризикуючи попасти в ДТП?!
І що з того?!
Ну давай тобі процитую весь діалог...
Ти сказав (чому ти це сказав, питай в себе):
А де гарантія, що авто технічно не справне "протягне рік"?
Я відповів:
А хто купує несправне? Ти сам через це пройшов, чого херню пишеш?
Це означає що я не погодився з твоїм припущенням що хтось (більшість) купує несправне авто. Тим більше що ти через процес придбання бляхомобіля сам пройшов, і не купив собі несправного, правда?
Тепер зрозуміло?
Larsen написав:Я не вважаю людей самогубцями.
ТОді чому Ви вважаєте, що людина при здоровому розумі буде систематично їздити на не справному авто, ризикуючи попасти в ДТП?!
Будь-яка людина, що приймає участь в дорожньому русі, ризикує попасти в ДТП. Самогубця свідомо робить дії, які на його думку, гарантовано призведуть до смерті. Їзда на авто різного технічного стану, не призводить до смерті гарантовано. Люди схильні ризикувати, в тому числі і життям заради грошей, і навіть життям своїх дітей заради мінімального задоволення (наприклад, палять при дітях). Чи можна вважати самогубцею людину, яка не користується ременями безпеки? Або людину яка переходить вулицю з навушниками в вухах? А хто палить, вживає алкоголь? А хто їсть багато цукру? Ні, це не самогубці, це люди які готові ризикувати заради чогось іншого.
До того ж всі автівки, що і рухаються шляхами ЄС, всі проходять ТО і мають відповідний сертифікат та страховку...
Дядя Федор, конкретный пример. Ланос к нам приезжал . На польских номерах. Было время рассмотреть.В Украине 3 месяца. Куплен (если не врет) за 300 баксов. Порогов нет вообще. Тормозные диски (вентилируемые) сточились. Уже аж ребрышками пошли. Хозяин авто: "А че. Нормальная машина. Себя уже окупила.
А те что по дорогам ездят (коптящие и дымящие) на колесиках "домиком"? Видать с ТО едуть?
конкретный пример.
Идиотов хватает и без "блях"... Если научусь выкладывать (кто расскажет как это сделать...) фото, то покажу на каком зарегистрированном по всем нормам Украины, "безопасном" авто соседи катаются....
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-09-09 17:09:14[/merge_posts_bbcode]
Ну давай тобі
Вибачай, але набридло... Не хочу марнувати час на пусте... Я вважаю. що треба припинити дискримінацію Громадян України в авто галузі, яка нині проявляється в системі ввезення і використання б.в. авто з Європи. І автівки на "бляхах" - це лише вимушені дії Громадян, які не погоджуються бути "баранами" для олігархічних банд, які поки що проплачують "автозакони" в Україні...
Я вважаю. що треба припинити дискримінацію Громадян України в авто галузі, яка нині проявляється в системі ввезення і використання б.в. авто з Європи.
Згоден! Мені дуже подобалась пропозиція цих мітингувальників, щоб розмитнення було 5% для будь-якого авто.
І автівки на "бляхах" - це лише вимушені дії Громадян
Ну а я що кажу? Ось тут: https://www.logan.in.ua/forum/post645832.html#p645832
Доречі, не слід забувати що реальна причина всього цього безладу в тому, що в нас безглуздо дороге розмитнення. Нажаль, цю проблему меморандум не вирішує...
Нет никакого ажиотажа. Сделают амнистию и исключение для Евро 5 для бяховодов (кто уже корыто ввез), заплатят налоги и будут снова и дальше кататься на своих корытах, но на укро-номерах. Главное чтобы снова гос-во не допускало такого беспредела и не пускало блях в страну от слова вообще или изымало корыта пока не растаможат.
Я лишь только за растаможку ВСЕХ авто и уплату налогов. Дальше пусть борятся за 5% растаможки. Я тоже конечно за. Но 1-е условие важнее для меня как участника движения. Главное иметь возможно в ДТП разговаривать не с "иносранцем" или "испарившимся призраком", а с укаинским гражданином, с нормальной страховкой и возможностью притягивать его к админ/уголовной отвественности если виновен. Я шо так много хочу? Хочу таких же обязанностей для всех а не только для себя.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-09-10 16:39:37[/merge_posts_bbcode]
MAC написав:страхується відповідальність водіїв авто з будь-якою реєстрацією, для авто з іноземною реєстрацію передбачена навіть окрема зона - сьома.
3/4 ссс...ка Я теперь понял почему шарахаюсь от них на дорогах как от таксистов. Чуйка
https://biz.censor.net.ua/events/303227 … ovki_mtsbu
У нас в Днепре бляхаводы ездят вот так У них правила свои
Я лишь только за растаможку ВСЕХ авто и уплату налогов. Дальше пусть борятся за 5% растаможки. Я тоже конечно за. Но 1-е условие важнее для меня как участника движения. Главное иметь возможно в ДТП разговаривать не с "иносранцем" или "испарившимся призраком", а с укаинским гражданином, с нормальной страховкой и возможностью притягивать его к админ/уголовной отвественности если виновен. Я шо так много хочу? Хочу таких же обязанностей для всех а не только для себя.
ВР приняла в первом чтении законопроект о повышении штрафов за нарушения ПДД.За незначительные нарушения 85-100гр.,за грубые 170-200гр.За пьянку больше 2000гр.,лишене прав не только через суд,административный арест,общественно-полезные работы.Давно пора,а то пипл совсем страх потерялВ :dumbom:
Не панацея, але існує Договір страхування від штрафів
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Юридичний → Штрафы повысят?
Згенеровано за 0.215 секунд(и), виконано 94 запитів