Re: А кто уже переобулся?
я вот думаю, у кого хорошая летняя, тот переобуваться пока и не спешит
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → А кто уже переобулся?
Сторінки Назад 1 … 115 116 117 118 119 … 159 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
я вот думаю, у кого хорошая летняя, тот переобуваться пока и не спешит
Serega®,
В следующий четверг днем +4 снег с дождем, ночью заморозки.
Думаю может на выходных перевзуть.
Возвращался на выходных через Стамбул, прогуливался и обратил внимание что каждая третья у них уже на зимней, не поверил даже, присел прочитал на паре машин, таки да- зимняя. Это меня сильно удивило, у них ведь плохая погода со снегом может раз в год бывает . Сам вот думаю через недельку возможно уже и стоит переобуться у нас пока днем до 10 тепла, ночью конечно прохладнее и без осадков на две недели.
Graas,
В Турции многие одевают зимнюю и не перебувают на летнюю.
как всесизонка.
Так снег тоже есть, все зависит от района.
Много гор, а там зимой минус.
Даже летом ночью холодно.
Когда брал в аренду авто летом тоже стояла зимняя.
обратил внимание что каждая третья у них уже на зимней
Якби ти подивився літом, побачив би таку ж картину. В них зимою їздити на літній заборонено. Тому ті хто хочуть зекономити, і не купувати дві гуми, і не перезуватись, їздять круглий рік на зимовій.
Graas написав:обратил внимание что каждая третья у них уже на зимней
Якби ти подивився літом, побачив би таку ж картину. В них зимою їздити на літній заборонено. Тому ті хто хочуть зекономити, і не купувати дві гуми, і не перезуватись, їздять круглий рік на зимовій.
Удивительно, хотя почти как и мы
Graas, ага, тільки в нас багато хто економить катаючись на літній круглий рік.
На улице +20. Рано.
Хотя штатный Барум 2 при +7 на мокрой дороге так легко срывается в юз, что аж страшно.
На улице +20. Рано.
Хотя штатный Барум 2 при +7 на мокрой дороге так легко срывается в юз, что аж страшно.
При какой скорости?
az74,
А когда днем +4 снег мокрый и ночью позмерзает...тоже рано?
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-10-18 12:11:12[/merge_posts_bbcode]
lukis,
По брусчатке даже на небольшой скорости легко.
Когда около нуля и мокро.
При какой скорости?
20 км/ч
Всё дело в этом:
1,6 чип-тюн
У меня ничего не срывается и не страшно... )))
При какой скорости?
На мокром асфальте в+5 при старте со светофора в горку (Бульвар Шевченко)
На мокром асфальте в+5 при старте со светофора в горку (Бульвар Шевченко)
На старті, та ще й в гору, на передньопривідному авто занос впринципі не можливий. Чи мова про звичайну пробуксовку? Ну так пробуксовка на старті, навіть на 1.2 Логані, можлива взагалі на будь-якій гумі, і будь-якому покритті. А от якщо під "юзом" мався на увазі занос, тоді це зовсім інша історія...
Не знаю, в мене за 3 роки на штатному Бріллантісі 2 ніяких натяків на занос не було ніколи. Може не потрапляв в такі обставини (вода+бруківка+дуже холодно), а можливо за "таких" обставин і ніша гума повела б себе теж небезпечно? ХЗ
кумха эко и летом срывалась в юз откатала при этом около 20 тык практически без износа протектора и.. ушла к новому хозяину
Думаю может на выходных перевзуть.
на выходных, в конце ноября
В очередной раз убеждаюсь, что гизметео финансируется шиномонтажками! В начале месяца смотрел прогноз - обещали снег в Киеве 18 октября! Ну и где????-)
гизметео финансируется шиномонтажками
Може бути. Я от сьогодн дивився, в них 23-го перепад з +12 до +3 за один день! При тому що інші прогнози, ніяких катаклізмів такого масштабу на ці дні не прогнозують...
А от якщо під "юзом" мався на увазі занос, тоді це зовсім інша історія...
Юз - это юз, пробуксовка резины на покрытии.
А занос - это занос, смещение колес относительно курса.
А на понедельник +1 ночью, это уже точно пора на зимнюю
кстати, без стаба, при старте с юзом был занос передка в непредстазуемую сторону)) со стабом такого нет
Юз не має чіткого визначення, тому і питаю.
А занос - это занос, смещение колес относительно курса.
Точніше - занос це втрата зчеплення задніх колес в повороті. Втрата зчеплення в поворті передніх колес - знос.
Чи мова про звичайну пробуксовку?
На сухом асфальте при тех же условиях пробуксовки нет
а можливо за "таких" обставин і ніша гума
На Бридже ЕР300 и при нуле на мокром асфальте таких проблем не заметил.
А на понедельник +1 ночью, это уже точно пора на зимнюю
Це по Гісметео. Метеонова, понеділок, вночі +8. РП5 - понеділок вночі +11... От і думай кому вірити.
[merge_posts_bbcode]Added: 2017-10-18 12:21:30[/merge_posts_bbcode]
На сухом асфальте при тех же условиях пробуксовки нет
Слабо вонючку топчеш! Я пробуксовував на асфальті на 1.2, чорні сліди залишались!
Я зрозумів, схильність до пробуксовки в таких умовах більша ніж у Бриджа. Ну, впринципі, Бридж і Барум, бренди різного ешелону.
Блин, надо срочно чинить машину... Все шлифуют черными полосами один я как этот... Езжу без пробуксовок... )))
Aprox, ти просто не пробував різко старутвати! Спробуй! В тебе вийде! ...якщо не шкода гуми і зчеплення...
Бридж і Барум, бренди різного ешелону.
Кстати. Склоняюсь к тому, что бридж сотрется немного раньше, чем стерся Барум.
Сторінки Назад 1 … 115 116 117 118 119 … 159 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → А кто уже переобулся?
Згенеровано за 0.196 секунд(и), виконано 65 запитів