Re: скрипит дверь
У мене в холодильнику двері риплять при відкриванні, коли багато накладено продуктів, якщо розгрузити не риплять.
![]()
Взагалі то - незнаю що є причиною в машині, може це якось допоможе.
Citroen Berlingo 1.6 XTR HDi
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → скрипит дверь
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
У мене в холодильнику двері риплять при відкриванні, коли багато накладено продуктів, якщо розгрузити не риплять.
![]()
Взагалі то - незнаю що є причиною в машині, може це якось допоможе.
Clone-77, та да, содержательность постов ...
Вполне содержательный пост,про холодильник
Graas, зніми обмежувач відкриття дверей, і витри/вимий насухо все мастило яке там є. Далі все зібрати і поставити назад. СУХИМ. На мастило, яке ти напхав, налипає пилюка. Я вже через це проходив)))) Сілікнчиком пшикав, на деякий час пропадало скрипіння, але згодом, ставало ще гірше.
Ще можливий варіант скрипіння/клацання, зношення роликів, вони з часом перекошуються.
витри/вимий насухо все мастило яке там є. Далі все зібрати і поставити назад. СУХИМ. На мастило, яке ти напхав, налипає пилюка. Я вже через це проходив)))) Сілікнчиком пшикав, на деякий час пропадало скрипіння, але згодом, ставало ще гірше.
Спасибо, мне кажется у меня такая же ситуация, я туда раньше тоже пшикал, потом что то начало похрустывать как с песком, намазал еще и через время пошел скрип. А ограничитель должен быть сухим?
А ограничитель должен быть сухим?
Да. Максимум, легенько ролики маслом змочити
А как снять ограничитель на логане ф.2?
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-10-24 14:12:24[/merge_posts_bbcode]
Вроде нашел. Надо снять динамик и тогда будет легкий доступ к ограничителю.
Там і без зняття динаміка нормально. Головне, щоб болт не впав вниз, важко, майже не можливо витягнути.
Там і без зняття динаміка нормально
Т.е. снять пластиковую накладку, открутить два болта и все? Можно вынимать чистить и смазывать?
открутить два болта и все?
Упс, стоп, стормозив Таки да, потрібно витягувати в середину дверки. Таки динамік знімати. Але з болтами акуратно
бывает
Спасибо
А что "Место встречи изменить нельзя" никто не смотрел? Когда Жиглов вызволял Шарапова с подвала продмага, чем петли от скрипа смазывали?
Во все года, во все века дверные петли и шарниры смазывали машинным маслом. Масло убирает скрип и не притягивает абразив.
Во всех своих авто кузовные шарниры смазываю моторным маслом.
Максимум, легенько ролики маслом змочити
Так а я про що
Во всех своих авто кузовные шарниры смазываю моторным маслом.
Масла щас нет есть отработка, можно наверно, или тоже не то?
Graas, не может не быть масла у автолюбителя, так же как и бутылки водки в доме
Со щупа капни.
Отработка пойдет.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → скрипит дверь
Згенеровано за 0.150 секунд(и), виконано 93 запитів