Re: Стал и я владельцем MCV
Куплен ремкомплект
Буду пробовать ставить..
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Логан МСВ → Стал и я владельцем MCV
Куплен ремкомплект
Буду пробовать ставить..
Ого...На жигулю колись в сирій маточині зривав різьбу, а в Логані за 9,5 років все гут.
Ого...На жигулю колись в сирій маточині зривав різьбу, а в Логані за 9,5 років все гут.
Ось і мені цікаво, як попередній хозяїн примудрився зірвати двохсантиметрову різьбу.
maxs, з дурі можна що хоч зламать. В мене серце кров'ю обливається, коли бачу, як шиномонтажники трубою затягують.
Нельзя допускать шиномонтажников с пистолетом к колесам.
Шпилька поставлена. Пришлось подточить ее шапочку.
Нашел новый пункт.
9. Нужно менять задние колодки.
Шесть лет на трёх разных шиномонтажах, на трёх разных машинах - никаких проблем!
Шпилька поставлена. Пришлось подточить ее шапочку.
Нашел новый пункт.
9. Нужно менять задние колодки.
А пистолет причем, он вряд ли резьбу сорвет, или есть варианты?
доверь дураку стеклянный куй .
Не горит у меня лампочка счастья- Чекинжектор. Проехал на диагностику. Оказивается она не активна. А еще не активирована лямда после катализатора (а она стоит ). Дак возникает вопрос? Или это так с завода или уже перешили? У кого как?
Лампочка - с завода... Лямбда - перешили...
Всім привіт Логановоди МСВ-ки ! Я в цьому місяці теж став влаником Дашки МСВ 7 міст. Тепер питання порадьте якої фірми ГРМ купувати та хороший інтернет магазин.
Всім привіт Логановоди МСВ-ки ! Я в цьому місяці теж став влаником Дашки МСВ 7 міст. Тепер питання порадьте якої фірми ГРМ купувати та хороший інтернет магазин.
Вітаю! Запитай у цій темі
Поздравляю. Все ставят гейтс. Можно купить в магазине на этом сайте.
Себе ставил Continental ( Вроде так), брал на Интеркаре (Гостомель). Ремень меняется с помпой (у меня Рувиль) и роликом.
Продолжаем делать конфетку.
Провел ремонт водительского сиденья. Был оборван тросик натяжителя поясничной поддержки.
Стало намного удобнее сидеть.
Себе ставил Continental ( Вроде так), брал на Интеркаре (Гостомель). Ремень меняется с помпой (у меня Рувиль) и роликом.
Напевно Contitech, бо Continental це виробник шин.
Ремні і роліки міняються через 60 тис. км, помпа через 120.
Прийшла сира погода и прийшло "щастя ". Почали робити одночасно лівий поворот та габарит. Закоротили провода які ідуть до клеми прицепа. Якийсь кулібін кинув їх без надійної ізоляції під машиною. Ще й запобіжник на 30А приліпив. Тепер постало питання підключення прицепа. До задніх фар ідуть тонюсінькі провідники. Вони не витримають прицеп. Хто як підключав прицеп?
Хто як підключав прицеп?
К этим тоненьким проводам подключил разъем (висит под обшивкой возле фары). Если вдруг цепляется прицеп, то к разъему присоединяется 1,5 м кабеля с розеткой. Выводится наружу и прихлопывается крышкой багажника.
Прийшла сира погода и прийшло "щастя ". Почали робити одночасно лівий поворот та габарит. Закоротили провода які ідуть до клеми прицепа. Якийсь кулібін кинув їх без надійної ізоляції під машиною. Ще й запобіжник на 30А приліпив. Тепер постало питання підключення прицепа. До задніх фар ідуть тонюсінькі провідники. Вони не витримають прицеп. Хто як підключав прицеп?
На моєму Логані підключення на пряму(до лівого чи правого заднього фонаря),на прицепі звичайні лампи...але можливо замінити на світлодіодні.
Але це Логан і в нього немає кан-шини й такий фокус проходить.На Сітроені-кан-шина й напряму прицеп не приєднати-блокує.Є для цього блок узгодження,але він коштує не малих грошей .. і тому зроблено на реле.Приблизна схема на малюнках,працює не погано(тільки реле сховати під шумоізоляцію-клацають)).Силовий плюс кинути чи від акумулятора(з запобіжником),чи від блоку запобіжників.
[img][/img]
ідуть тонюсінькі провідники
Це так. Я теж звернув на це увагу. У мене в попередніх авто були значно товщі, навіть у Кенго. Я у Сандеро врізався у задні фонарі кабелем, що йшов з причіпним, змотав його акуратно та залишив у багажнику, не захотів робирти лишні отвори. Правда, ще ні разу не підключав напругу, причіп використовую 2 - 3 рази в рік з Кенго. В причіп можна поставити діодні лампочки, я поставив звичайні 5 ват .
Закоротили провода які ідуть до клеми прицепа.
Таки причина там була? Виправив?
5 вольтові .
наверное 5 ваттные ?
знд написав:5 вольтові .
наверное 5 ваттные ?
Точно ! Спасибо Сяся ! Исправил.
maxs написав:Закоротили провода які ідуть до клеми прицепа.
Таки причина там була? Виправив?
Виправив. Відключив усі врізки. Тепер думаю як правильно підключить.
maxs, насколько знаю, есть соединение в багажнике, слева... там колодка такая же должна быть, как и у водительской сидушки... вот там и желательно подключать разъем фаркопа.
При детальному огляді виявилось окрім закоротки проводів до резетки на прицеп, ще й розплавився провід лівого габарита. Бо на нього було підключено 6 лампочок.
Замінив весь провід на новий з більшою площею перерізу. Замінив запобіжник з 10 на 15 А. Купив в прицеп світлодіодні лампочки. Сподіваюсь, що все буду працювати.
[merge_posts_bbcode]Added: 2017-12-31 17:56:44[/merge_posts_bbcode]
maxs, насколько знаю, есть соединение в багажнике, слева... там колодка такая же должна быть, как и у водительской сидушки... вот там и желательно подключать разъем фаркопа.
У себе колодки не знайшов.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Логан МСВ → Стал и я владельцем MCV
Згенеровано за 0.168 секунд(и), виконано 92 запитів