Larsen написав:0.9 робот їсть донозначно меньше ніж 1.6 автомат. І різниця там не мала.
Еще раз повторяю - робот и на рено и на фольксе.
Фольксовская коробка настроена идеально и на экономичную езду.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-12-08 23:57:41[/merge_posts_bbcode]
Larsen написав:Чому так думаєш?
Я не думаю, я знаю
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-12-08 23:58:46[/merge_posts_bbcode]
Aprox написав:Кстати даже у простого сандеро геометрическая проходимость чуть лучше логана за счёт чуть более короткой базы! )))
И еще хуже управляемость
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-12-09 00:01:57[/merge_posts_bbcode]
inok написав:- ЖЕСТКИЙ, шокапец!!!
Не жестче других - обычная подвеска легкового автомобиля
inok написав:- клиренс... и еще напрягают "шланги" проводки стояночного тормоза
Аналогично, как у всех легковых автомобилей.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-12-09 00:04:20[/merge_posts_bbcode]
Larsen написав:це добре відома конструктивна проблема з поршнями в 1.6МПІ. З якогось року, коли вже купа людей на цьому попалилася, вони допрацювали будову поршя (збільшили юбку), і по гарантії замінювали старі на нові, ну і на нові двигуни вже ставили вдосконалені. Проблема стосувалась усіх старих МПІ, не залежно від збірки.
Зачем фантазировать - я же выше подробно расписал каких движков и каких годов выпуска это касалось.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-12-09 00:05:11[/merge_posts_bbcode]
Larsen написав:Здавалось би, 1.2 двигун технологічно складніший, з турбонаддувом, повинен бути меньш надійним ніж простоий як двері, старий 1.6мпі. Однак знаючи історію 1.6мпі, виникають сумніви. Адже не дивлячись на його простоту, вони умудрились так лажонутись, причому саме на конструкторському рівні, що тепер його простоту не можна ототожнювати з надійністю.
Опять фантазии
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-12-09 00:10:16[/merge_posts_bbcode]
Larsen написав:чи можна автоматично його вважати надійнішим і довговічнішим за 1.2дці?
Larsen написав: Рапід 1.6МПІ з Логаном МЦВ 1.2тце.
Larsen написав: Я мав на увазі Реношний 1.2 tce.
Ларсен, а ты зачем в этой теме пишешь?
0