Larsen написав:Колір це не частота!... колір складається крім тону ще й з яскравості і насиченості.
ага, а райдуга не спектр
На цьому ти і попався. Так, вони працють при цифровому моделюванні. Наприклад сума червоного, жовтого, та синього, 100 яскравості кожного дасть на моніторі білий колір RGB(255, 255, 255). Але в природі сума цих кольорів однакової яскравості дасть зелений колір.
Відповідно змішані кольори, до яких відноситься жовтий, фіолетовий та ін. При зниженні яскравості теж будуть підзеленюватись. Це ж саме стосується і твого коричневого, в якому змішані оранжевий та зелений колір. Про це я писав в ТІЙ темі.
Ну та ладно з оптикою.
Larsen написав:А мова якраз таки була про вміст оксидів азоту в вихлопі.
Так. І я наполягаю на своєму - каталітична нейтралізація знижує його вміст. Вм тій ссилці було описано особливість її реалізаціх у ВАГа.
Larsen написав:З якої радості взагалі могла зайти мова про діоксид, якщо цей процес ніяк не зменьшує викиди оксидів азоту?
Здрасьте, це 2 різних гази, аналогічно як моноокид та діоксид вуглецю. Обидві парочки шкідливі і токсичні, але в різній мірі.
Ти намагаєшся довести, що каталітична нейтралізація не знижує шкідливі викиди? - Гугл з тобою не погодиться.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2018-01-16 02:37:43[/merge_posts_bbcode]
Larsen написав:Тест був не політичний а екологічний.
Якщо мета тесту нагріти жирних котів на бабки, то це тест не екологічний, а таки політичний
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2018-01-16 02:41:43[/merge_posts_bbcode]
Larsen написав:Я розумію що ти думаєш що і Логан незалежного теста не пройде. Але це наразі не сталося. Отже факту перевищення Логаном норм нема. Якщо такий тест, з такими результатами буде...
Не буде, бо Логан не доїде до США. Не проходив логан ніяких тестів. І звеорни увагу, я не назвав тебе брехуном в черговий раз
Особисто мене вразив МІЙ СТАРИЙ ЛОГАН, як ти вище визвірювався, коли я побачив як він безбожно чадить... там фури розбігались. А рік випуску, той же, що і дизельгейт 14-15, які спалилися лише на азоті.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2018-01-16 02:46:19[/merge_posts_bbcode]
Larsen написав:Відповідність нормам викидів Євро 5 проходять не мотори, а автомобілі. Це суттєво.
але це не дає тобі змоги з'їхати, бо відповідність нормам це сукупно І двигун, І гальма, І керованість, І безпека, та інші І.
Ось пібіпки на поворотнику нема ні в якому Євро- і взагалі ніяким стандартом не передбачено. Ну і на якйі підставі ця машина у нас могла бути сертифікована? - ось тут я з тобою згоден, це проблема влади і "вдала" "маркетингова" "політика" Рено. Шо в переводі означає обман трудового народу.
Чекаю технічну доповідь про неперевершені конструктивні відмінності ньюлогана, від убого світового автопрому постраждалого від дизельгейта.
Дуже цікаво
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2018-01-16 03:04:19[/merge_posts_bbcode]
Larsen написав:Давай домовимось - я не хамлю, і ти не хамиш.
Ось тут ти правий. Хоча вдень ти доказував зворотне - що це ти мені відповідаєш.
0