Re: RENAULT CAPTUR - найкращий субкомпактний кросовер 2018 року
Це правда. Але дискусія була не про це. Ти намагався перевести мову на порівняння непорівняльного, а я неодноразово намагався тебе зупинити.
Дискусія була про ЦЕ. Ти порівнював непорівнювальне, думав проскочить, адже дизельгейт накрив. І коли я тебе спіймав на черговій брехні, то ти начав відбрехуватись "це не я і ха та не моя" і логан не такий, а логан золотий.
Колір це не частота!
ага, а райдуга не спектр
Ти приводиш невдалі приміри. Так, вони працють при цифровому моделюванні. Наприклад сума червоного, жовтого, та синього, 100 яскравості кожного дасть на моніторі білий колір RGB(255, 255, 255). Але в природі сума цих кольорів однакової яскравості дасть зелений колір.
Ну та ладно з оптикою.
А мова якраз таки була про вміст оксидів азоту в вихлопі.
Так. І я наполягаю на своєму - каталітична нейтралізація знижує його вміст. В тій ссилці було описано особливість її реалізаціх у ВАГа.
З якої радості взагалі могла зайти мова про діоксид, якщо цей процес ніяк не зменьшує викиди оксидів азоту?
Здрасьте, це 2 різних гази, аналогічно як моноокид та діоксид вуглецю. Обидві парочки шкідливі і токсичні, але в різній мірі.
Ти намагаєшся довести, що каталітична нейтралізація не знижує шкідливі викиди? - Гугл з тобою не погодиться.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2018-01-16 02:37:43[/merge_posts_bbcode]
Тест був не політичний а екологічний.
Якщо мета тесту нагріти жирних котів на бабки, то це тест не екологічний, а таки політичний
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2018-01-16 02:41:43[/merge_posts_bbcode]
Я розумію що ти думаєш що і Логан незалежного теста не пройде. Але це наразі не сталося. Отже факту перевищення Логаном норм нема. Якщо такий тест, з такими результатами буде...
Не буде, бо Логан не доїде до США. Не проходив логан ніяких тестів. І звеорни увагу, я не назвав тебе брехуном в черговий раз
Особисто мене вразив МІЙ СТАРИЙ ЛОГАН, як ти вище визвірювався, коли я побачив як він безбожно чадить... там фури розбігались. А рік випуску, той же, що і дизельгейт 14-15, які спалилися лише на азоті.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2018-01-16 02:46:19[/merge_posts_bbcode]
Відповідність нормам викидів Євро 5 проходять не мотори, а автомобілі. Це суттєво.
але це не дає тобі змоги з'їхати, бо відповідність нормам це сукупно І двигун, І гальма, І керованість, І безпека, та інші І.
Ось пібіпки на поворотнику нема ні в якому Євро- і взагалі ніяким стандартом не передбачено. Ну і на якйі підставі ця машина у нас могла бути сертифікована? - ось тут я з тобою згоден, це проблема влади і "вдала" "маркетингова" "політика" Рено. Шо в переводі означає обман трудового народу.
Чекаю технічну доповідь про неперевершені конструктивні відмінності ньюлогана, від убого світового автопрому постраждалого від дизельгейта.
Дуже цікаво
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2018-01-16 03:04:19[/merge_posts_bbcode]
Давай домовимось - я не хамлю, і ти не хамиш.
Це залежить лише від тебе. Хоча вище ти брехав, що це ти мені відповідаєш.