Я думаю - тема беззмістовна. Я буду голосувати - як вважаю за потрібне, більшість з форумчан - я думаю так само.
Слабо віриться, що когось можна в чомусь переконати, ну не вірю я що хтось проголосує "за компанію", чи тому що хтось вдало похвалив свій вибір.
В цілому можу сказати - всі вдарилися в дешевий популізм. А лити бруд на чийсь вибір - не хотілося б, достойних дійсно мало, ідеальних - зовсім нема.
От в Штатах наприклад, хочеш йти в президенти - представ команду (біля 2000 людей) які займуть ключові посади. Все чітко - той буде таким міністром, а той буде відповідати за те. От тоді й можна дискутувати - придатна людина чи ні, має відповідний фах, досвід і т.п. Дискусії вузькоспеціалізавані - ми виступаємо за таку програму медичного страхування домогосподарок чи держслужбовців, а вони за таку - і йде конкретне обговорення програм.
Що можна було б зробити на форумі - прикрутити опитування (можна анонімне), хто як проголосує, до виборів результати не показувати (протизаконно) . Опублікувати після них. Цікаво буде глянути на кореляцію з реальними.
P.S. Пану президенту - за флуд - видалити пост, за персональні образи - бан. А хто хоче поговорити про щось інше - відкрийте відповідну вітку і спілкуйтеся там. Засим всіх покидаю. Цікавої всім дискусії.
0