RUNO написав:З твоїх слов всі, хто порушує безпеку руху, яка є основою ПДД - долбодятли.
Ні, з моїх слів це не слідує.
RUNO написав:Якщо саме це ти хотів сказати, то пішов я читати що таке ханжество, тобто святенництво
Ще раз - абсолютно не це я хотів сказати, і абсолютно не це я сказав. Щодо ханжества, в нас тут колись була тема, де хтось рвав на собі тільняшку що правила порушувати це смертний гріх. Я там активно відстоював позицію що нехай той хто ніколи їх не порушував кине першим каменя. Тут же в нас мова не про правила. Я не бачив в правилах визначення поняття "долбодятл". Це понятійний термін. В даному випадку його присвоюють тим, хто керує небезпечно, а не тим хто порушує правила. Небезпечне керування можливе і без порушення правил, так само як і безпечне можливе з порушенням правил.
І ще, так само як і з правилами, наврдячи є водії, які ніколи, жодного разу в житті, не поводили себе як долбодятли. І я не виняток. Ніхто не ідеальний. Хріново коли людина не признає своїх помилок і шукає їм якість необгрунтовані виправдання.
RUNO написав:Да хоть 100 раз. Он проедет спокойно и безопасно
Це питання ризиків. Зайцева 100 разів на червоне перевищувала, і нормально, а потім оп... А по твоїй логіці - вона не долбодятл.
RUNO написав:Когда уверен в шине, это хорошо
Коли переоцінюєш свою шину, а ще гірше - свої здібності, це погано. Я розумію що після літньої гуми зимою, ХКПЛ здається безмежно кращою, однак межа в неї є, і я б не радив тобі в цьому переконуватись особисто...
RUNO написав:З 1 січня допустима швидкість в населених пунктах 50 км/год
RUNO написав:Опасности окружающих подвергают все, кто превышает допустимую скорость. Даже летом.
Ти це серйозно, чи так просто приколовся?
Що змінилось 1 січня, що до нього безпечно було 60, причому пох на умови, а після нього вже 60 стало небезпечно, і знову ж таки, пох на умови? Безпечну швидкість визначає водій, виходячи з дорожньої обстановки і умов. Обмеження швидкості, і безпечна швидкість це абсолютно різні речі. В багатьох умовах, по місту безпечно їхати 100, а в інших умовах, по трасі не можна розігнатись більше 40. Яким боком обмеження швидкості враховують стан покриття, дорожню обстановку, погодні умови?
RUNO написав:На видео я не увидел превышения скорости.
Скажи чесно - на відео ти побачив "себе", і відстоюєш свою правоту бо неприємно коли інші вважають таких водіїв долбодятлами. Але нічого не вийде, герой відео, в даній конкретній ситуації, поводить себе як долбодятл. І вирішує це не він, для нього він Шумахер, iddqd, idkfa, Hakkapeliitta і все пох! Але для оточуючих він лише долбодятл.
RUNO написав:Что они едут на летней резине и поэтому они правы.
А ти по відео побачив в кого яка гума?
RUNO написав:Что нельзя ездить на зимней резине со скоростью большей, чем позволяет ездить зимой летняя резина, потому что нечего выпендриваться и будь как все на летней резине.
Є така штука як дорожня обстановка. Вона включає в себе інші ТЗ. Якщо ти її ігноруєш при виборі швидкості, значить твоя швидкість може бути небезпечною.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0