Тема: Renault Clio Grandtour 1.5dci 2011
Ура хлопці я знов з вами
Пригнав собі кліо в комплектації night & day з дизельком на 78кВт(107л.с.) 2011 року
Щастя повні штани, нарешті власні колеса!
Ціль покупки автомобіля по суті для дружини, щоб возити її по лікарнях, таксисти заколупали такі гроші луплять, ще й їздити не хочуть особливо коли легенько чи снігом притрусить чи дощик піде.
По нашим дорогам на стандартній резині їздити не можливо . Поставив 195/65r15 на вигляд стала схожа на якийсь кросовер а не пузотерку, по калькулятору виросла на 2см в висоту, хоча візуально сказав би більше.
На стандартній резині по європейским дорогам їздить як потяг на рельсах, але прийшлося ставити більш актуальне для наших доріг, стала вже не така жвава.
Із не приємного хоча і приємне одночасно(додому таки доїхав) приїхавши додому переставивши автомобіль з місця на місце помер аккумулятор.
Не працює кондиціонер та підігрів сидінь, буде по легше з фінансами дороблю, зараз зуби на полочку машину на парковку, зараз навіть нема за що мастило змінити . Тепер голова болить вирізати ЕГР з сажевим фільтром чи ні.
Взагалі машинка дуже приємна, достатньо місця в салоні та й на другому ряді, в цій версії досить великий багажник (вліз повністю комплект зимньої резини ще й місце залишилось) я б назвав універсалом але по версії наших поліцаїв це все одно хетчбек. Я хоч і не літаю, але динаміка дуже приємна з таким двигуном. По кліренсу, що скажу поїздишвши по нашій країні вже мабуть під 1500км проблем не бачу, ями проїжджає без проблем, хоча сам навмисно в самі глибокі ями не лізу.