alex.cver написав:То у вас У нас их все больше и больше
alex.cver написав:Но да пока еще их не так много
Значить не зважаючи на те що їх більше й більше, всеодно "не так вже й багато"? Ну так це точно так само як і у нас, і точно те про що пишу я.
alex.cver написав: у нас встретить Seat марку в разы выше чем попробовать найти хоть один Каптур
Ну ти прикалуєшся! Порівняв цілу марку з однією моделлю? Ну давай тоді порівняй скільки є Рено проти конкретних якихось Толедо чи щось в цьому роді.
alex.cver написав: Я за все время видел 2-3 Каптюра в городе в потоке.
Щось мені здається, що ти просто настільки його терпіти непереносиш, що на підсвідомому рівні в потоці не помічаєш. Ні, ну їх реально мало, це правда, але щоб за пару років в великому місті лише 2-3 зустріти? Не може бути. Друге діло що можна зустріти 200 разів, але побачити лише в двох випадках.
Ну давай попитаємо інших жителів Дніпра чи вони теж 2-3 Каптюра за весь час бачили?
alex.cver написав: Я никогда не смотрел а шо там оно на вторичке.
Ну от ти не дивишся що на вторичці, і готовий взяти Сеата, а дехто не дивиться на ціну в автосалоні, і готовий взяти Каптюр. Але більшість людей все ж таки дивляться і на те і на друге. Тому Сеатів купують мало, Каптюрів купують мало, а Тойот зі Шкодами купують багато.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0