Re: хто шо робить?)
Нормально, самое время
А то осыпаться начала и цвет слегка изменился
Регулировка клапанов с выездом к клиенту.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → хто шо робить?)
Сторінки Назад 1 … 78 79 80 81 82 … 130 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Нормально, самое время
А то осыпаться начала и цвет слегка изменился
спертися він якраз сподівався на мовчання (або мичання) російськомовного населення України
рота я нікому не затуляю та не вимагаю розмови українською
--
Вот я ща всем за оффтопик наваляю на трех языках !
Мы тут елочку новогоднюю вынести собрались и торжественно предать огню. Но дождик помешал, придется перенести на др. день.
Воот . я жене на 8марта праздник делал - ёлку вынес . радости было .....
блажен, кто верит... як відомо зара, захват територій України пуйло намітило задовго, як прізвище Фарион хтось з нас взагалі чув
Ты даже не попытался понять чего написал. Я вот знаешь когда еще украинский народ во всю любил Роисю, приехал оттуда (был как раз во время войны 8.8.8) и в перерыве СШТ так и зарядил проверяющему, что мы не с теми учимся все время воевать.
Ты даже не попытался понять чего написал.
no comment.
Какая классная кнопка "ignor"! И сразу стало легче дышать без всяких диванных икспердов.
Migen, тоже пользуюсь , помогает сохранить здоровье , пасиба Зевесу
вырвал зуб и сужу вот перед компом отстраняюсь от боли
по телеку видел сёдня какой то конкурс где собак водили наряженными ув вышыванкы ,там и места с дипломами выдавали
вот сижу и думаю - чи смеяться чи плакать с этого
Отбиваюсь от комаров. Черт дернул стяжку на даче сегодня делать. То дождь, то опять дождь. К вечеру попустило, теперь наставил света, "шум прожекторов, грохот тракторов"
То дождь, то опять дождь.
Тю... А у нас сегодня жарило под +30 Если так дальше пойдет, то на Троицу мона съездить к морю
Заболіло око, провів захопливу безсонну ніч. Сьогодні ледве доїхав до окуліста. Виявилось шматочок металу. Вийняли-одразу полегшало)
Одягайте окуляри
Andriy1352, болгаркой работа? Сам прошел это. Теперь даже когда кошу траву, одеваю очки
karakuda78, ага
ми запланували на понеділок. каякі
ми після 15. по фото буду намагатись.
Були на останньому дзвонику нашої першркласниці. Цікаве свято влаштували. Всі такі гарні, вишивані
Ввечері гудьож по плану)
всі ці свята.. початок, кінець.. і, обов'язково, "гудьож" = совок
для того. щобд дитині влаштувати свято потрібен привід?
_AlexSander_, що, тіки комуняки щось відмічають?
Збереться три сім'ї батьків однокласників в так би мовити неофіційній обстановці. Що тут поганого?
Що тут поганого?
Плохо, что Вас трольнули, а вы оправдываетесь...
і, обов'язково, "гудьож" = совок
если в вишиванках то не совок, а давня украинська традiция. Не путай
А вот у нас в школе отменили звонок и устроили всякие игрища.
Класно вчора посиділи. Погода чудова, тож були в дворі. Госці були в шоці від кількості зелені в нашому дворі, тиші та чистоти повітря. Вони живуть біля міжнародної траси)
Їздили з ночівлею на риболовлю компанією 4чол. Багажнік майже до верха забитий був))
Злапав штук 40 карасиків, добре, що жінка допомогла чистити)
Фото нема, бо телефон посадив вечірнім вайбером з доціком)
Сторінки Назад 1 … 78 79 80 81 82 … 130 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → хто шо робить?)
Згенеровано за 0.182 секунд(и), виконано 79 запитів