Тема: Вибір марштуру та якість дорожого покриття
В розділі дуже багато однотипних тем.
Прохання модераторів закріпити цю тему верху щоб не створювати клонів.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Вибір марштуру та якість дорожого покриття
Сторінки Назад 1 … 15 16 17 18 19 … 23 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
В розділі дуже багато однотипних тем.
Прохання модераторів закріпити цю тему верху щоб не створювати клонів.
Всем доброго дня! Подскажите, если кто знает, какой дорогой лучше ехать с Днепра в Смелу (Черкасская обл.) ? Точнее - конечный пункт с. Плескачёвка.
Сегодня впервые за последние несколько лет попал в пробку. На трассе.
Потому к сведению отправляющихся на отдых через Запорожье.
В первый день затяжных выходных на выезде в сторону Мелитополя - полная ж.
Пробка начинается сразу за постом полиции( развилкой), в балабинской балке, и немного рассасывается на подъеме у степногорского путепровода. А это 30 км и часа полтора-два. Еле ползут, что велосипед. С беспределом, езде по встречке, через двойную сплошную, по обочине и т.д. Особо усердствуют AE, AX. Типа, раздайся море, чего-то там плывет.
Возможно, что и дальше есть такие же участки.
При 33-34 градусах.
Интересно, что на подступах к "космической" развилке и на проезде через Балабино ничего не предвещает пробки.
Т.е. в первый день выходных проезд до Васильевки после 8 утра и часов до 13 - плохая идея.
Обратно, возможно, будет та же фигня к вечеру окончания выходных.
Приезжай к нам тут пробок.... На любой вкус и цвет
с Днепра в Смелу
П'ятихатки-Олександрія-Знам'янка-Кам'янка-біля Михайлівки направо.
Дороги більш-менш
Треба попасти в Жобрин Рівненська обл.Краще,з Києва,їхати по Варшавці,чи Житомир-Рівне-Луцьк? Жобрин приблизно по середині між цими дорогами.
Хто знає що там з дорогами Сміла - Черкаси і далі мимо Золотоноші на Київ? Вночі їхати можна?
(Три тиждні тому їздив у Київ і назад через Корсунь (як завжди), то в Городищенському районі дуже погано - все в ямах і ситуація погіршується. Невеличкий натяк на ремонт був в самому Городищі, але не знаю чи було там продовження. А тут один знайомий каже, що через Черкаси дорога "гут". То чи правда це?)
Сміла - Черкаси
Дорога зі Сміли до Черкас більш-менш. А от в самій Смілі - повна срака. швидкість 5 км і не вище.
Від Черкас на Київ дорога латається, їхати можна і в ночі, але все ж обережно
levs написав:с Днепра в Смелу
П'ятихатки-Олександрія-Знам'янка-Кам'янка-біля Михайлівки направо.
Дороги більш-менш
Дякую!
Doc, дякую! Через Смілу я частенько їзжу, то знаю, а от крізь Черкаси вже років 5 не їздив.
а от крізь Черкаси
В'їжджаєш у місто з боку Сміли по вудСмілянській (дорога відремонтована), їдеш до Благовісної і звертаєш на неї (відремонтована, але є по правій стороні ще незаасфальтовані ділянки після позапланового ремонту тепломереж) і до виїзду з міста. Далі по дамбі (нова дорога).
Користуватись об'їзною не раджу.
Doc, дякую за детальну інформацію!
Ездили вчера на Шипот посмотреть на водопад и подняться на гору Гымба. Порадовало качество дороги, почти на всем протяжении после съезда с Киев-Чоп, в сторону с.Подобовець новое полотно асфальта. Идет активное дорожное строительство, много серьезной техники и рабочих. Судя по номерам - киевские и львовские фирмы. Конечно, в первую очередь это обусловлено тем, что дорога ведет к курортной зоне, лыжным трассам и оз.Синевир, но все равно плюс.
Стоять в пробке на трассе по дороге с моря нет большого желания, кто-то ездил по маршруту Мелитополь- Токмак-Орехов-Запорожье, как там дорога?
Стоять в пробке на трассе по дороге с моря нет большого желания, кто-то ездил по маршруту Мелитополь- Токмак-Орехов-Запорожье, как там дорога?
Пробка случилась из-за большого потока машин на эти 4 выходных дня. А так норм.
Вообщем, как и предполагал, уткнулся в пробку километров через пять после Мелитополя, и это еще даже не Василевка была. Поехал таки через Токмак и Орехов. Дорога в принципе нормальная, кроме где-то 40-45 км - непосредственно перед Токмаком и между Токмаком и Ореховым - там местами вторая-третья передача. От Орехова до Запорожья делают новуб дорогу, поэтому на одном участке реверсивное двиижение только по одной полосе.
Всем добрый день!
Прошу совета , коментария...
Планируется поездка недели через две Харьков-Яремча.
Гугл дает четыре варианта маршрута :
1.Харьків-Полтава-Київ-Житомир-Хмельніцький-Чортків-Коломія-Яремча
2.Харків-Полтава-Хорол-Канів-Біла Церква-Казатін-Хмельніцький-Чортків-Коломія-Яремча
3.Харків-Полтава-Кременчук-Александрія-Кропівніцкий-Умань-Гайсин-Шаргород-Дунаєвци-Борщев-Коломія-Яремча
4.Харків-Днепр-Жолтіє води-Александрія-Кропівніцкий-Умань-Гайсин-Шаргород-Дунаєвци-Борщев-Коломія-Яремча.
Какой предпочтительнее по качеству дорог?
Или по таким дорогам лучше общественным транспортом.....
Благодарю за участие.
Гайсин-Шаргород-Дунаєвци
Гайсин-Шаргород-Дунаєвци
В Шаргород, ні ногою/колесом. Обїзжайте дісятою дорогою.
[merge_posts_bbcode]Added: 06-08-2018 14:39:04[/merge_posts_bbcode]
1 варіант самий оптимальний
Харків-Київ зовсім не знаю, в тих краях геть не був. А ось з Києва я би мабуть їхав через Львівську область бо до Львова йде просто чудесна дорога.
Яб ось так поїхав:
https://www.google.com/maps/dir/%D0%A5% … 57!3e0!5i1
3 та 4 варіант яб не поїхав, давно там їздив але отримав такі враження, що я б стримався тудою
Зі Львова до Яремче то там дорожа вже хріновастенька. Навітел там водить через одне місце.
Київ-Житомир шикарно
Житомир-Старкон скрізь однополоска на четвірочку 90 можна сміливо.
На Старкон їхати на кругу на Красносілку. Якщо прямо, то дуже пожалкуєте. Далі до Хмельницьго в минулому році було нормально, як зараз не знаю.
[merge_posts_bbcode]Added: 06-08-2018 14:43:42[/merge_posts_bbcode]
А ось з Києва я би мабуть їхав через Лвівську область бо до Львова йде просто чудесна дорога.
1.Харьків-Полтава-Київ-Житомир-Хмельніцький-Чортків-Коломія-Яремча
попробуйте посчитать через Черновцы, если это экономически обоснованно.
Когда то ездил в Косов (ив.Франк обл) из Киева, от Хмельницкого поперся через "села", то очень пожалел. Обратно через Черновцы - гораздо быстрее, целее, экономичнее...
Львов-Франковск норм дорога была в том и позатом году. Всегда ездил через Киев, потом на Житомир. Смісла не вижу играться в направлении Тернополя.
До Франковска дорога на 4+, я бы ехал Харьков-Киев-Львов-Франковск-Яремча и не искал приключений..
Не знаю як там з Харкова, але Львів-Яремче через Франківськ хороша дорога. Цього літа їздив без проблем.
До Франковска дорога на 4+, я бы ехал Харьков-Киев-Львов-Франковск-Яремча и не искал приключений..
Їздив не так давно.
Київ - Житомир -Рівне - Львів ідеальна.
Київ - Рівне можна їхати скільки машина може.
Рівне - Львів трохи є села, але 90-130 спокійно.
Львів - Бібрка - Ів.Франківськ - Коломия дорога добра.
Також трохи є села, але 90-110 можна йти.
Дальше не їздив, але чув що дорога добра до самого Яремче.
жвакогалс, раджу їхати тільки через Київ і Львів (дуже гарна дорга), щоб не жалкувати.
Сторінки Назад 1 … 15 16 17 18 19 … 23 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Вибір марштуру та якість дорожого покриття
Згенеровано за 0.165 секунд(и), виконано 91 запитів