Тема: Logan больше 300000 км.
Logan больше 300000 км. советы, коментарии .
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → Logan больше 300000 км.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Міняти машину.
Logan больше 300000 км
Купити чи продати?
[merge_posts_bbcode]Added: 19-07-2018 22:30:11[/merge_posts_bbcode]
Міняти машину.
Якщо своя із салону, то можна кататись далі
Якщо своя із салону, то можна кататись далі
я думаю, що з таким пробігом її потрібно продавати, так як вона постійно потребуватиме вкладень. Бо є такі фактори, як наші дороги, вірніше їх відсутність, зношеність деталей, вузлів, механізмів і "усталость" металу.
я думаю, що з таким пробігом її потрібно продавати, так як вона постійно потребуватиме вкладень. Бо є такі фактори, як наші дороги, вірніше їх відсутність, зношеність деталей, вузлів, механізмів і "усталость" металу.
Если кузов в порядке, то все остальное обслуживание не будет существенно отличаться от обслуживания автомобиля с пробегом скажем в 150000км, ИМХО.
paveldne,
paveldne,
В нас є таксист(казав знайомий), проїхав 500к, дригун, трансмісія, кузов в порядку. Стандартне обслуговування.
На своём первом логане я проехал 500000км,пока не разбил. И товарищ под 600000км проехал и успешно продал машинку).
Я продал на 380 000км. Можно было еще ездить)))
Логан 1 000 000 км. https://www.autocentre.ua/news/avtoprik … 01923.html правда на 800 000 поменяли двигатель.
Таких статей і відео можна знайти безліч. Використовувати даний автомобіль с таким пробігом в своїх цілях вважаю не доцільно, писав ужу вище чому. А якщо в таксі, то там машини їздять до останнього і постійно підтримується температурний режим двигуна, із-за цього створюється сприятлива атмосфера для двигуна і авто вихожує більше. А якщо ви використовуєте авто в поїздці зранку на роботу і ввечері з роботи, то набагато раніше можуть вилізти якісь поломки.
Ось відео румуна таксиста, який на своєму авто проїхав 1000000 км.
b1ss, я думаю для авто краще, якби пробіг був по трасі. Смикання по місту не найкращі умови експлуатації.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → Logan больше 300000 км.
Згенеровано за 0.140 секунд(и), виконано 90 запитів