Re: Амортизаторы
Прада не звернув увагу, чи гайки кріплення штоку були
гайки треба міняти чи існуючі можна повторно поставити? Які краще ставити відбійники і опори амортизатора?
logan.in.ua/forum/topic12364-logan-sani
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Амортизаторы
Сторінки Назад 1 … 20 21 22 23 24 25 26 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Прада не звернув увагу, чи гайки кріплення штоку були
гайки треба міняти чи існуючі можна повторно поставити? Які краще ставити відбійники і опори амортизатора?
Я так розумію, що відбійники не йдуть в комплекті - треба окремо шукати?
Я так розумію, що відбійники не йдуть в комплекті - треба окремо шукати?
Вон их тут, всяких разных https://www.logan.in.ua/shop/catalog/py … rtizatora/
Вон их тут, всяких разных
да я вот смотрел там резиночки к задним амортам - шось негусто их можно сказать и нема вовсе
сяся написав:а я не знаю какие ставить и на перёд и на зад
Ставте монро 7203 на перед, по відгукам довше інших ходять. У Вас рідні якого виробника стоять?
Як ці 7203 взнати ? На самих амортизаторах є напис 7203?
P.S. А блін прочитав далі пардон затупив.
в прожує амортизатори в monroe 7203 в різних упаковках , хто знає чи є різні країни виробники? чи попадаються підробки?
mip, что такое прожуе?
стародревняя упаковка синяя с желтым. новая картон с черным.
А хто де недавно купляв передні амортизатори Монро 7203 що вони зараз по ціні
Можна явки паролі в приватні повідомлення.
А хто де недавно купляв передні амортизатори Монро 7203 що вони зараз по ціні
https://www.logan.in.ua/shop/catalog/am … gan_sedan/
Это тема про задние амортизаторы или передние стойки макферсон?
Напишу сюда, свежие сообщения вижу, может кто знает в другой теме писал может не знаете или не видели.
Доброе время суток. При прохождении ТО 60000, замена вмех масел кроме гура осмотр ходовой показал сопливую стойку с левой стороны и треснутую резину на косточке. Живу в частном секторе и работа требует заезда в самое г,,,,,, но и плюс хочу все же как наТаврюше заезжать на бардюры))
У меня МСВ обычное 14 года, раз менять стойки то наверно лучше брать со Степвея, я так думаю для себя, на пару сантиметров выше. Плюс замена пружин. Кто знает с чем еще столкнусь кроме регулировки схождения?
Задок поднял проставкой с Ланоса 2,5 сантиметра
В сем отличия МСВ от степвеев Сандеро и Логаном МСВ? как думаете как машина себя поведет и сожрет ли резину.
Доброго дня шановні форумчани .
Підкажіть будь ласка такий момент.
В мене Дачия -Логан 207р, потекла передня стойка пробіг150тсч.
Поміняв майстер на СТО нові ,але газо-масляні сказав ,що оригінальні з заводу теж такі .Коли я подивився на стару стойку вона виявилась масляною фірми Монро.
На газо -масляних машина стала відчутно жорсткіша
Телефонував по розборках кажуть ,що газ-масло на них ніколи завод виробник не ставив.
Їщу переважно в селі .
Що порадите шукати масляні ???
Сівенков, желательно знать производителя и каталожный номер новых амортизаторов.
с чего вдруг в оригинале масляные?
Що порадите шукати масляні ???
маю дві оригінальних, заводських б/у з Логана 2008 року, цілі, пробіг десь біля 81500 км.
можу віддати за не дорого.
Каталожний номер старих передніх стойок:8200742807 RENAULT-DACIA
Monroe 02007 070 7062
MADE IN POLAND.
A зараз мастєруга поставив rider каталожний номер
4629881312
Каталожний номер старих передніх стойок:8200742807 RENAULT-DACIAMonroe 02007 070 7062MADE IN POLAND.A зараз мастєруга поставив rider каталожний номер4629881312
И первые и вторые газ-масло. Катайтесь и не переживайте. Тем более вы сравниваете ощущения от старых убитых амортизаторов с новыми.
мде... райдер это китай типа дорожной карты, глобера и т.п. катайтесь ...
А є щось неоригінальне пристойне типу "газ-масло"? Бо машину збираюсь пустити під продажу.
До-речі, минулого разу купив "оригінал" Монро, попав на підробку - підвіска пожорсткішала, і відкатали 50 тиків (сток оригінали їздили в 2 рази більше).
Т.е. подделка определяется жесткостью и ткм?
Практика - критерій істини, ні?
Я добре пам'ятаю, як рідна ковтала ямки і не помічала "пральну дошку". Чи то Монро вже "не той", але скоріш за все просто неповезло. Клонів зараз повно, і до всього. Масло як приклад.
Поставил Daco впереди. Заказывал другое,пришли эти. Посмотрел,что они дороже,не стал спорить. Отзывы хорошие в инете . Машина едет,как паровоз по рельсам уверенно)))
Прошли 30000 км Daco. Вывод: нормально,можно ставить))). Тем более в 2 раза дешевле Монро.Хорошо едет машина по горбатой трассе из Киева на Страхолесье. По хорошей дороге Daco вечные
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2018-08-13 18:35:14[/merge_posts_bbcode]
Сівенков, ,Масляні амортизатори для поганих доріг для комфортної їзди до 60 км/ч,але вони тугодуми. На швидкості вони вже тупят відробляти нерівності дороги. Така інформація є в інтернеті. Можна знайти на логан масляні амортизатори ,але маловідомі бренди.
Согласен, что подделок много. Не согласен с критерием оценки
Игорь,
Ага.. Одни из лучших амортов Монро рефлекс и чего-то они не масляные
Газ-масло однозначно буду міняти на чисто масляні!
Тому що як вище було написано їзда нагадує пральну
дошку .На старих -масляних їздив комфорт як Мерс- С класу!!!
Як що асвальт рівний чи город петань немає усе влаштовує .
Тільки починаються нерівності переживаю ,щоб торпеда не відорвалась!
І ще телефонував на дві розборки Дачия в м Київ та м Харкові усі в один голос твердять ,що газ -масло не для цих авто . Оригінал стверджують до 2007р йшли масляні
[merge_posts_bbcode]Added: 2018-08-13 22:08:18[/merge_posts_bbcode]
Газ-масло однозначно буду міняти на чисто масляні!
Тому що як вище було написано їзда нагадує пральну
дошку .На старих -масляних їздив комфорт як Мерс- С класу!!!
Як що асвальт рівний чи город петань немає усе влаштовує .
Тільки починаються нерівності переживаю ,щоб торпеда не відорвалась!
І ще телефонував на дві розборки Дачия в м Київ та м Харкові усі в один голос твердять ,що газ -масло не для цих авто . Оригінал стверджують до 2007р йшли масляні
блин у меня на работе наушники кончились вчера (((( хочется послушать че там то...
В комментариях пишут что автор д-еб а по теме сколько людей столько и случаев по аммортам, у кого то долго стоят у кого то и оригиналы по гарантии меняют.
Месяц назад себе поставил передние Glober (внешне качество изготовления понравилось и цена не кусучая), задние так получилось что глобер не нашел сразу купил Магнетти марелли - проехал пока около тысячи или чуть больше как работают нравится а как долго будут буду смотреть.
Старые оригиналы на пробеге 110тыс - три штуки при поднятии штока тупо падали вниз как камень, и только один работал наверно процентов на 20. Пока оставил себе думаю стоит их отреставрировать или нет, может кто реставрировал отзовитесь?
Сторінки Назад 1 … 20 21 22 23 24 25 26 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Амортизаторы
Згенеровано за 0.202 секунд(и), виконано 89 запитів